20% reducere la schimbarea licentelor Autodesk vechi

Promotie incheiata

Ne pare rau dar aceasta promotie s-a incheiat.

 

Pana pe 29 Noiembrie 2019, puteti schimba licentele Autodesk vechi cu abonamente noi cu 20% reducere. Avansati la versinea 2020 pentru functionalitati noi, performanta imbunatatita si suport tehnic asigurat.

Deoarece Microsoft a anuntat sfarsitul suportului tehnic pentru Windows 7 in Ianuarie 2020, aceasta este cea mai buna ocazie de a trece la un abonament nou care suporta Windows 10.

Clientii existenti pot profita de aceasta promotie pentru a economisi 20% din pretul unui abonament nou pe 1 sau 3 ani la produsele individuale sau Colectiile Autodesk, oferind la schimb Serial Numbere valabile ale licentelor permanente vechi (versiunile R14 (1998) – 2019 fara plan de mentenanta activ)*.

Pentru detalii suplimentare si pentru a afla daca licenta dumneavoastra se poate utiliza in aceasta promotie va invitam sa ne contactati. Aceasta promotie nu se combina cu alte promotii in vigoare.

* Pentru a se incadra in promotie Planul de mentenanta asociat licentei trebuie sa fi expirat inainte de 30 Aprilie 2019. Pentru a primi reducerea clientii trebuie sa renunte la Serial Number iar licenta veche nu mai poate fi utilizata si trebuie dezinstalata. Pentru fiecare licenta permanenta la care se renunta se poate achizitiona un singur abonament pe 1 an sau 3 ani cu reducere. Serial Numbere-ele licentelor vechi vor trece printr-un proces de validare si pot fi utilizate o singura data in aceasta promotie.

Contacteaza-ne pentru oferta:

Nume*

Email*

Telefon*

Companie*

Produse dorite / cantitate dorita *

Campurile cu * sunt obligatorii.