Artlantis RT², un nou software de randare în portofoliul CADWARE Engineering

Software-ul de randare Artlantis RT² este acum și în portofoliul CADWARE Engineering! Cu o interfață grafică ergonomică, intuitivă și foarte ușor de învățat și utilizat, acesta este compatibil cu toate programele de modelare de pe piață.

Artlantis este produs de compania franceză StudioBase2 (parte a grupului AV-Tech), lider în tehnologii și servicii OpenBIM pentru arhitecți și profesioniști în construcții, design și urbanism.

Cele mai importante caracteristici Artlantis RT²:

Două tipuri de randare

Aveți de ales între două moduri de randare, în funcție de nevoile dvs:

  • randare în timp real (Real Time) – pentru vizualizări simple și rapide;
  • sau, randare cu urmărirea razelor de lumină (Ray Tracing) – pentru cea mai bună calitate a imaginii.

Simularea realistă a luminii naturale

Modul de randare Ray Tracing permite lansarea razelor de lumină din punctul de vedere al observatorului (sau al „camerei de luat vederi”), pentru a testa ambianța luminoasă a unei scene arhitecturale.

Simularea în timp real a luminii este esențială pentru a transmite realism redărilor, cu o atenție specială la reflexiile de pe suprafețe, umbre sau ocluzie ambientală.

Performanță

  • Modul Real Time – 8 imagini full HD realizate în mai puțin de 27 de secunde
  • Modul Ray Tracing – 1 imagine full HD realizată în 40 de secunde

Artlantis RT² este singurul software de randare care oferă o performanță atât de ridicată în ceea ce privește raportul calitate/timp de calcul. Munca dumneavoastră este rapidă și eficientă, fără timp mort sau latență, și totuși obțineți imagini surprinzător de realiste.

Bibliotecă media integrată

Artlantis RT² MediaStore include mii de texturi și articole 3D (personaje, plante sau diferite tipuri de obiecte), toate gata de utilizare. Tot ce trebuie să faceți este să dați clic pe obiectul ales pentru a-l plasa în scenă.

Producătorii validează toate elementele din oferta lor prezente în MediaStore. Mobilierul, de exemplu, este perfect configurat, dimensionat și texturat, permițându-vă să vă concentrați pe ceea ce este esențial: scena dvs.

iVisit 360 – pentru promovarea și partajarea proiectelor

Generați o panoramă și dați-i viață cu iVisit! Obțineți o prezentare simplă și intuitivă, care vă arată proiectele în mod imersiv, ca și cum ați fi acolo.

Cu noul instrument iVitis 360, comunicarea nu a fost niciodată mai ușoară pentru clienți, manageri, parteneri și colaboratori.

Citește mai multe și cumpără acum: