Avanseaza de la AutoCAD LT la AutoCAD cu 25% reducere

Promotie incheiata

Ne pare rau dar aceasta promotie s-a incheiat.

 

Pana pe 15 Decembrie 2017, puteti schimba licentele vechi de AutoCAD LT cu abonamente noi la AutoCAD cu 25% reducere.

Desi aplicatia de proiectare 2D AutoCAD LT este un produs excelent pentru inceperea activitatii in proiectare pentru companii si persoane fizice, aceasta are si limitari. Facand un pas inainte catre versiunea completa AutoCAD, puteti incepe sa va simplificati fluxurile de lucru, sa colaborati cu celelalte parti implicate in procesul de proiectare si de constructie, si chiar sa interactionati cu tehnologia de Modelare Informationala a Constructiei (Building Information Modeling – BIM).

Clientii existenti pot economisi 25% din pretul unui abonament nou pe 1 an la AutoCAD 2018, oferind la schimb Serial Numbere valabile ale licentelor permanente vechi de AutoCAD LT.

Pentru detalii suplimentare si pentru a afla cum puteti beneficia de promotie va invitam sa ne contactati.

* Pentru a primi reducerea clientii trebuie sa renunte la Serial Number iar licenta veche nu mai poate fi utilizata si trebuie dezinstalata. Pentru fiecare licenta permanenta la care se renunta se poate achizitiona un singur abonament pe 1 an cu reducere. Serial Numbere-ele licentelor vechi vor trece printr-un proces de validare si pot fi utilizate o singura data in aceasta promotie.