3Dconnexion SpaceMouse Compact

3Dconnexion SpaceMouse Compact

129,00  +TVA

SpaceMouse Compact a fost dezvoltat pentru a oferi o navigare 3D intuitiva, usoara si precisa in aplicatii CAD, ce nu poate fi experimentata utilizand un mouse si o tastatura clasica. Este unealta ideala pentru inginerii, arhitectii si designerii moderni pentru proiectare si vizualizare 3D.

SKU: 3DX-700059 Categorie: Etichetă:

Descriere

Dimensiuni compacte – Cu designul sau simplu si emblematic SpaceMouse Compact este destul de mic pentru a se potrivi pe orice birou in timp ce baza din otel asigura stabilitate pentru o navigare 3D precisa.

Usor de folosit – Fiecare dintre cele doua butoane ale SpaceMouse Compact deschide propriul meniu oferind astfel acces la 8 dintre comenzile favorite ale aplicatiei utilizate. Cu ajutorul aplicatiei 3DxWare va puteti crea rapid propriile meniuri sau alege din optiunile predefinite.

Specificatii tehnice
  • Senzor 3Dconnexion cu 6 grade de libertate
  • 2 butoane programabile
  • Dimensiuni (LxlxH): 77mm x 77mm x 54mm
  • Greutate: 480g
  • 2 ani garantie

Continutul pachetului

  • Mouse 3D SpaceMouse Compact

Ce este un mouse 3D?

Dispozitivele de navigare 3Dconnexion asigura exploatarea la capacitate maxima a aplicatiilor 3D. Fie ca navigati prin lumi tridimensionale sau ca manipulati obiecte 3D, veti beneficia de o experienta unica si un nivel de control care va da dependenta.

Reduceti cu 50% numarul de click-uri de mouse si cresteti productivitatea cu 20% utilizand un mouse 3D de la 3Dconnexion.

Familia de produse SpaceMouse de la 3Dconnexion asigura o interactiune confortabila si naturala cu elementele din cele mai populare programe CAD si de creatie, permitandu-va sa va concentrati mai mult pe design si mai putin pe software.

90% dintre utilizatori nu mai vor sa se intoarca la utilizarea unui mouse normal.
Credem ca veti fi unul dintre ei odata ce simtiti diferenta.

Cum functioneaza

La baza oricarui SpaceMouse sta senzorul optic cu 6 grade de libertate, capabil sa detecteze miscari de pana la 4 microni (de 25 de ori mai mici decat un fir de par). Este nivelul de precizie pe care il cauta profesionistii din domeniul proiectarii.

Impingeti, trageti, rasuciti sau inclinati usor pentru a misca, roti, mari si miscsora vederea sau modelul 3D.

In plus, butoanele programabile va permit sa accesati rapid comenzile aplicatiei in care lucrati, vederi standard sau scurtaturi utile.

Cerinte de sistem

Sisteme de operare:

  • Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 (SP1)
  • MacOS 10.12 (“Sierra”), Apple OS X 10.11 (“El Capitan”), Apple OS X 10.10 (“Yosemite”)
  • Linux Red Hat Enterprise Linux Workstation 4, 5, Linux Novell SUSE Linux 9.3, 10, 11
  • SUN Solaris 10 x86/x64, SUN Solaris 9/04 sau mai nou, AIX 5.2 ML04 sau mai nou, HP-UX 11 sau mai nou

Aplicatii compatibile

Autodesk Inventor, AutoCAD, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Architecture, Autodesk Revit, AutoCAD Map3D, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Autodesk Navisworks, Autodesk Fusion 360, BricsCAD, CATIA, SolidWorks, Siemens SolidEdge, Siemens NX, PTC Pro/Engineer, Archicad, Nemetschek Allplan, Google Earth, Adobe Acrobat, Adobe Photoshop, Rhinoceros, SketchUp, si multe altele. Lista completa aici.

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
CADWARE Engineering