3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit 2

429,00  +TVA

 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise, CadMouse Pro Wireless și CadMouse Pad creează un ecosistem sinergic care pur și simplu nu poate fi recreat cu o tastatură și un mouse obișnuit. SpaceMouse Enterprise poziționează fără probleme obiectele și vizualizările, în timp ce CadMouse Pro Wireless selectează și creează cu ușurință și agilitate.

Categorie: Etichetă:

Descriere

Soluția optimă CAD

SpaceMouse Enterprise Kit 2 oferă cel mai natural și ergonomic stil de lucru pentru profesioniștii CAD, reducând mișcarea degetelor cu 28,6% pe oră, în același timp îmbunătățind atât poziția corpului, cât și a mâinii.

spacemouse-enterprise-kit-2_cadware-engineering

Pachetul SpaceMouse Enterprise Kit 2 conține:

  • SpaceMouse Enterprise
  • CadMouse Pro Wireless cu husa de transport
  • CadMouse Pad
  • 3Dconnexion Universal Receiver
  • Twin-Port USB Hub
  • Micro USB cable 1.5 m
  • Micro USB cable 0.5 m

SpaceMouse Enterprise

SpaceMouse Enterprise, cel mai avansat mouse 3D de la 3Dconnexion, introduce un nou nivel de caracteristici de înaltă performanță, care vă oferă o înțelegere fără precedent în timp real a proiectării tehnice.

SpaceMouse Enterprise este, de asemenea, cel mai ergonomic produs creat vreodată. Gama cuprinzătoare de butoane mari, de tip tastatură, inclusiv un set extins de taste QuickView și modificatori de tastatură, înseamnă mai puține deplasări cu mâna către și de la tastatură decât oricând.

SpaceMouse-Enterprise-cadware-engineering

CadMouse Pro Wireless

CadMouse Pro Wireless este mouse-ul full-size conceput special pentru profesionistul CAD modern. Oferind o ergonomie superioară, un buton central dedicat al mouse-ului, un senzor optic de înaltă rezoluție, o utilizare de până la trei luni între încărcare și o durabilitate de până la 50 de milioane de clickuri pentru utilizarea zilnică a specialistului CAD, CadMouse Pro Wireless este elementul principal al oricărui set de instrumente CAD.

CadMouse-Pro-Wireless-cadware-engineering

CadMouse Pad

CadMouse Pad asigură echilibrul ideal între viteză și control, datorită datorită învelișului său micro-texturat de înaltă calitate. Realizat special pentru 3Dconnexion CadMouse, produsul permite mișcarea precisă a mouse-ului fără efort, datorită unui echilibru perfect între fricțiunea statică și cea cinetică. Asta înseamnă că CadMouse se mișcă de fiecare dată așa cum îți dorești.

CadMouse-Pad-cadware-engineering

Twin-port USB hub

Creatorii SpaceMouse Enterprise Kit 2 s-au gândit la toate detaliile. Iată de ce! Pur și simplu conectați SpaceMouse Enterprise și CadMouse la hub-ul USB cu două mufe (inclus în standard), astfel încât să fie necesar să utilizați doar un port USB pe stația de lucru.

twin-port-USB-hub-cadware-engineering

3DxWare® 10

3DxWare 10 oferă o soluție convenabilă pentru un singur driver pentru SpaceMouse Enterprise și CadMouse Pro Wireless. Interfața sa simplă, dar puternică vă permite să personalizați și să optimizați fiecare produs pentru performanțe maxime.

3DxWare®-10-cadware-engineering

Cerinte de sistem

Cerinte de sistem

Aplicatii CAD suportate

Back to Top
×