fbpx

Software masuratori topografice Aplitop TcpGPS for Windows

620,00 1.135,00  +TVA

Instalat pe Windows (TM) sau Windows (CE TM), TcpGPS for Windows este o soluție all in one pentru topografie și trasări cu receptoare GNSS. Această aplicație a fost creată pentru munca pe teren și permite utilizatorului să efectueze sondaje și să utilizeze o gamă largă de receptoare GNSS, integrate în colectorul de date sau conectate prin Bluetooth.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

Despre Aplitop TcpGPS for Windows

Aplitop TcpGPS for Windows are mai multe opțiuni pentru topografie și trasarea parcelelor, terenurilor și lucrărilor liniare, folosind ca hărți de bază ortofotoplanuri, cartografie sau servicii de hărți web.

Cartografie

DXF sau fisierele Shape pot fi încărcate ca și cartografie. De asemenea, acesta poate fi utilizat ca servicii de hărți web (WMS) și imagini în format ECW.

Programul include setul de date de parametri geodezici EPSG, permițând utilizatorului să lucreze cu diferite sisteme de referință de coordonate organizate de țări. De asemenea, pot fi definite sistemele locale.

Topografie

Aplicația permite sondarea punctelor topografice cu ușurință. La fiecare punct pot fi atașate coduri și simboluri. Masurarea continua permite înregistrarea automată a punctelor, oferind o distanță sau un interval de timp.

Punctele și datele brute sunt înregistrate în fișiere text, permițând utilizatorului să le importe cu ușurință cu aplicații terțe.

Trasări cu Aplitop TcpGPS for Windows

Punctele sau liniile de trasat cu Aplitop TcpGPS pot fi selectate grafic sau folosind anumite criterii. Aplicația oferă diferite moduri de ajutor, cum ar fi o hartă sau o busolă. De asemenea, un sistem vocal informează utilizatorul despre apropierea de țintă.

Lucrări de construcții civile

TcpGPS este foarte util pentru drumuri, căi ferate și proiecte de lucrări civile în general. Permite utilizatorului să lucreze cu aliniamente orizontale și verticale, suprafețe și secțiuni transversale.

Punctele dintr-un interval constant care se referă la alinierea orizontală sau numai punctele specificate (marginile drumului, bordurile etc.) pot fi trasate. De asemenea, sunt furnizate opțiuni de control al pantelor.

Receptoare GNSS

TcpGPS permite utilizatorului să se conecteze și să configureze cu ușurință o gamă largă de receptoare GNSS, atât integrate în dispozitive, cât și externe, conectate prin Bluetooth.

Status Bar arată în timp real tipul poziției, preciziile orizontale și verticale, nivelul bateriei, numărul de sateliți utilizați în corecție și starea legăturii între date.

De asemenea, sunt disponibile informații numerice și grafice prin satelit. Sunt acceptate sistemele de satelit GPS, GLONASS, Beidou, Galileo, Qzss și SBAS.

Cerinte de sistem

Sistem de operare: Windows 7, 8, 8.1 sau 10

Windows CE 4+, Windows Mobile 4.2+

Windows Embbeded Handheld 6.5, Windows Embedded Compact 7

Procesor: ARM sau x86

Back to Top