Aplitop TcpMDT Images

Aplitop TcpMDT Images

500,00 575,00  +TVA

TcpMDT Images este conceput pentru realizarea proiectelor care implica topografie, inginerie civila, arhitectura, arheologie etc. in care este frecvent lucrul cu diferite tipuri de imagini in combinatie cu desene vectoriale. Acest modul ruleaza pe TcpMDT Standard sau Professional.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:

Descriere

Ortofotoplanuri

TcpMDT Images inserează automat în poziția lor reală, pe desen, o serie de ortofotoplanuri, în cele mai obișnuite formate (a se vedea tabelul de mai jos).

Fotografii aeriene și hărți scanate

Există mai multe opțiuni pentru georeferențierea imaginilor, atribuindu-le coordonatele reale din teren.

Cea mai simplă metodă este să desenați linii de referință care conectează punctele cunoscute pe imagine cu punctele de pe desen.

Fotografii cu poziție

TcpMDT Images poate prelua și insera fotografii din locația proprie dacă au fost preluate de telefoane inteligente și/sau camere cu GPS. Fiecare fotografie este conectată automat la un punct topografic și poate fi inserată la o anumită scară în poziția sa, similar cu cea a Google Maps. Mai mult decât atât, permite imaginilor realizate de dronă să fie orientate în funcție de unghiul de zbor și de scara lor reala, în funcție de lățimea și înălțimea senzorului și de distanța focală. Datele asociate cu imaginea pot fi accesate în orice moment.

Servicii de hărți online

Este posibil să capturați și să inserați în poziția lor reală imaginile serviciului WMS sau ale oricărui alt furnizor (de exemplu: institute regionale de cartografiere si cadastru și alte entități publice și private).

Operații cu imagini

Fără a părăsi programul CAD, cu TcpMDT Images este posibil să se realizeze prelucrari ale imaginilor inserate în desen prin transformări de bază cum ar fi rotirea, răsucirea, reglarea luminozității, a contrastului, a intensității, a saturației, prin echilibrarea culorilor, etc.

Deformarea imaginilor

Prin folosirea liniilor de referință sau a marcajelor, o imagine poate fi deformată prin două metode: transformarea proiecției sau rubber-sheeting. Transformarea proiecției va ajusta cel mult patru puncte, indiferent de numărul de puncte folosite pentru calcul. Tehnica de rubber-sheeting constă într-o transformare a fiecăreia dintre celulele rețelei generate de perechi de puncte și prin care se va obține o ajustare pentru toate punctele implicate în calcul.

CAD Image Format
JPEG JPEG2000 TIFF ECW MrSID
AutoCAD (1) (1)
BricsCAD
ZWCAD (2) (2)

(1) Pentru versiuni mai vechi de 2013 este necesara instalarea Autodesk Raster Design Object Enabler.
(2) Incepand cu ZWCAD+ 2012.

Cerinte de sistem

Aceasta aplicatie este un add-on, si ruleaza pe TcpMDT Standard sau Professional.

 

  • Aplicatii CAD suportate: AutoCAD 2007-2020, BricsCAD Pro/Platinum V14-V19, ZWCAD Professional/Enterprise  2012+ – 2019+ si Classic
  • Sisteme de operare: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10, pe 32 si 64 bits
  • Placa grafica: 1024×768 pixels, compatibila cu OpenGL, chipset Nvidia sau ATI
  • Spatiu disponibil pe disk: 1 GB
  • Memorie: minim 2 GB
  • Procesor: Dual-core 2 GHz sau superior

Licenta si livrare

Licenta este permanenta.

Livrare fizica (cheie USB) in 7 zile lucratoare.

Solitare informatii suplimentare

Contact


[Doresc sa ma abonez la newsletter]

 

[Sunt de acord ca datele mele personale sa fie prelucrate in scopul de a primi informatii despre produsele si serviciile solicitate.]

Back to Top
CADWARE Engineering