Software imagini stereoscopice Aplitop TcpStereo

935,00 1.090,00  +TVA

Aplitop TcpStereo este o aplicație ce permite reprezentarea grafică stereo în platforma CAD folosind fotografii aeriene cu orientări definite anterior. Aplicația este utilă în special pentru măsurători fotogrammetrice cu drone și poate fi folosită în administrația publică și de către companii specializate în minerit, lucrări de terasament, hidrologie, mediu, urbanism și multe altele.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

Aplitop TcpStereo este compatibil cu orice placă grafică și ochelari anaglif (roșu și albastru), ochelari folosiți în jocuri video precum NVidia 3DVision sau sisteme profesionale bazate pe ecrane duale.

Aplitop TcpStereo – date de intrare

Datele de intrare de bază sunt folderul cu imaginile de zbor și fișierul de orientare externă, care ar putea fi importat din TcpUAV, Pix4D sau Photoscan.

Este posibil să lucrați cu imagini digitale și analoage. Pentru imaginile digitale, parametrii camerei și înălțimea zborului sunt obținute automat din metadate. Imaginile analoage necesită specificarea datelor despre cameră și zbor, cum ar fi distanța focală, punctul principal și media zborului și înălțimea terenului.

TcpStereo-Blocks-strips-and-models_cadware-engineering

Aplitop TcpStereo – vizualizare imagine

În timpul definirii proiectului, imaginile sunt convertite în format piramidal pentru a optimiza performanța afișării. Imaginile sunt organizate în modele, benzi și bloc.

Modelele pot fi vizualizate în mod stereoscopic cu sisteme cu cost redus bazate pe emițătoare și ochelari (activi) sau sisteme cu două ecrane, sticlă de oglindă și ochelari polarizați. De asemenea, permite afișarea cu ochelari anaglif în modul pseudo-stereo (imagini suprapuse) în orice computer. Nu în ultimul rând, puteți printa și trimite aceste imagini prin e-mail.

Programul poate funcționa cu mai multe modele stereoscopice, trecând automat de la un model la altul, urmărind mișcările cursorului pe teren. De asemenea, este posibil să cunoașteți coordonatele reale ale terenului și înălțimea, să măsurați distanțele 2D și 3D, pante și diferențe de altitudine, perimetre și zone.

TcpStereo-CAD-Synchronization_cadware-engineering

Desen și editare CAD

TcpStereo se poate sincroniza cu diferite versiuni CAD. Un desen să poată fi încărcat și afișat în mod stereoscopic straturile selectate, păstrând în același timp centrul cadrului și desenarea automată. De asemenea, puteți desena puncte și polilinii cu înălțime constantă sau variabilă în același sistem de coordonate.

Dacă îl integrezi și cu TcpMDT, poate fi generat modelul digital de teren, precum și crearea de contururi, obținerea de profiluri și secțiuni transversale etc.

Cerinte de sistem

Stereoscopic System vision (2) Anaglyph glasses

High frequency 3D stereo monitor with shutter glasses

Interlaced stereo monitor with polarized glasses

System with two monitors, a crystal mirror and polarized glasses

Graphics Card For anaglyph stereo:

–  Any mark/model supporting OpenGL 3.0

For other stereo viewing systems:

–  NVIDIA Quadro FX Chipset or better.

Dedicated memory iGb
Memory Minimum Phisical memory 2Gb
Processor Dual-core 2 Ghz or better
Others Peripherals Mouse with pointer
Operating System Windows 7, 8, 8.1, 10 in 32 and 64 bits
CAD (optional) AutoCAD 2009 – 2021

BrisCAD  12 – 21

ZWCAD 2019 – 2021

Back to Top
×