Archicad 27 – abonament (1, 2, sau 3 ani)

Proiectați, vizualizați, documentați și livrați proiecte de toate dimensiunile cu setul puternic de instrumente al Archicad și interfața ușor de utilizat, care îl fac cel mai eficient și intuitiv software BIM de pe piață. Cu Archicad, vă puteți concentra pe ceea ce faceți cel mai bine: proiectați clădiri grozave.

Descriere


OFERTĂ SPECIALĂ: Aveți deja o licență Archicad 25 sau mai veche? Click aici pentru cea mai bună opțiune de upgrade!


Proiectare

Proiectare

Dezlănțuiți-vă creativitatea cu Archicad, principalul software BIM dezvoltat de arhitecți ca dumneavoastră. Concentrați-vă pe ceea ce faceți cel mai bine – realizarea unei arhitecturi extraordinare – datorită instrumentelor puternice de proiectare algoritmică și suportului pentru modele de mari dimensiuni.

Niciodată obișnuit

Îmbunătățiți-vă proiectul cu ajutorul instrumentelor de modelare pentru forme libere din Archicad care transformă obișnuitul în extraordinar. Modelați proiectul la orice nivel – de la volume conceptuale la un model BIM complet.

 

Mențineți fluxul creativ cu Archicad

Lucrați atât cu vederi 2D cât și 3D, cu un set de instrumente care vă permite să vă simțiți ca acasă cu terminologia și funcționalitățile familiare la care ați ajuns să vă așteptați de la o aplicație BIM – obiecte favorite și layere pentru a vă sprijini procesul de proiectare.

Modelați la orice nivel de detaliu

Începeți cu un element de bază și adăugați detalii pe măsură ce designul evoluează. Folosiți instrumente care reprezintă elemente reale de construcție – cum ar fi pereți, grinzi și plăci – care fac modelarea la fel de ușoară ca trasarea unei linii.

Explorați și împărtășiți ideile

Explorați idei și alternative de design, analizând toate posibilitățile. Modelați și trimiteți idei pentru examinare de către echipa dvs. Când sunt acceptate, vor deveni imediat parte a proiectului.

Proiectați elemente complexe

Profitați de sistemele flexibile de modelare ale Archicad. Bucurați-vă de o experiență de proiectare creativă și productivă cu instrumente intuitive de modelare, cum ar fi cele pentru Pereți Cortină și Scări.

Modelator MEP încorporat

Instrumentele de proiectare MEP încorporate extind și mai mult abordarea de proiectare integrată a Archicad. Accesați echipamente inteligente MEP în interiorul proiectului arhitectural și integrați corect sistemele MEP în modelul BIM.

 

Automatizarea proiectării

Dezlănțuiți-vă creativitatea folosind instrumente și fluxuri de proiectare algoritmică, creați-vă propriile componente de construcție inteligente, parametrice și gestionați cerințele funcționale ale proiectelor mari – totul datorită setului de instrumente de automatizare a designului din Archicad.

Archicad + Design algoritmic

Profitați de punctele forte ale a trei medii de design unice — Archicad, Grasshopper și Rhino — pentru a crea forme care altfel ar fi aproape imposibile! Această conexiune bidirecțională „live” îmbină Archicad cu instrumentele de proiectare algoritmice de top din industrie într-un flux de lucru fluid și profesional. Explorați variațiile de design, creați și ajustați detaliile și structurile clădirii folosind algoritmi fără a face schimb de fișiere.

Creați-vă propriile obiecte inteligente

Generați rapid obiecte de bibliotecă parametrice și elemente de construcție (fără a scrie o singură linie de cod sau script GDL) cu PARAM-O, un instrument de proiectare parametrică încorporat disponibil pentru abonații SSA și Graphisoft Forward atât pe Windows, cât și pe macOS.

Vizualizare

Vizualizați

Instrumentele profesionale de vizualizare arhitecturală ale Archicad transformă proiectele conceptuale în imagini convingătoare ale clădirilor viitoare. Dați viață modelelor 3D, inspirați publicul și invitați părțile interesate să se implice în design-urile voastre.

Randare stil schiță încorporată în Archicad

Prezentați-vă modelul 3D ca imagine, producând randări non-fotorealiste cu Sketch Render — cel mai potrivit pentru fazele incipiente ale proiectului — folosind diferite efecte grafice, cum ar fi carioca, creionul, grafitul sau markerul.

Randare albă încorporată

Concentrați-vă pe model, formele și spațiile acestuia, fără a intra în detalii folosind funcția White Render. Nu aveți mult timp? White Render este perfect pentru a comunica intenția de proiectare și alte aspecte ale clădirii discutate în mod obișnuit în fazele incipiente, pentru feedback-ul și coordonarea rapidă cu clienții.

Randare foto-realistă încorporată

Îmbunătățiți aspectul randărilor dvs. rapid și ușor cu CineRender / Redshift* de la MAXON, încorporat direct în Archicad. Bazat pe motorul de randare de ultimă generație al lui Maxon, setările de bază ale lui Redshift / CineRender creează randări de calitate potrivite pentru majoritatea proiectelor.

Animații și studii solare

Creați prezentări convingătoare pentru a comunica intenția de proiectare și tehnicile de construcție cu animații și secvențe de construcție.

Bibliotecă de obiecte parametrice 3D încorporată

Adăugați un aspect mai contemporan vizualizărilor 2D și 3D cu obiecte noi-nouțe din biblioteca actualizată.

Export Datasmith

Convertiți și importați cu ușurință scenele 3D direct în Twinmotion sau Unreal Engine pentru vizualizări de ultimă generație, atât pe Windows, cât și pe macOS. Descărcați Datasmith Exporter.

Colaborare

Lucrează cu echipa ta și cu alte discipline aflate în același birou sau în întreaga lume, la proiecte de orice dimensiune și complexitate. Standardele deschise și fluxurile de lucru înseamnă o colaborare garantată, indiferent de software-ul folosit de alți membri ai echipei.

Rămâneți informat

Utilizați Archicad pentru a detecta și vizualiza modificările dintre modele și revizuiri într-un mod mai intuitiv datorită monitorizării inteligente a modificărilor și notificărilor în timp real.

Urmăriți și schimbați

Utilizați Archicad pentru a rezolva problemele mai rapid și pentru a reduce riscul problemelor nerezolvate datorită organizării clare și notificărilor în timp real ale modificărilor modelului BIM. Integrați problemele de la terți pe baza compatibilității cu soluțiile standard de gestionare a problemelor din industrie. Examinați mai rapid istoricul problemelor și evidențiați modificările datorită gestionării și sortării mai bune a problemelor.

Urmăriți și comparați

Cu mai multe părți interesate în fiecare proiect, sarcina de a urmări, înțelege și adapta modificările de proiectare în curs de desfășurare este o sarcină importantă. Comparați două modele sau versiuni 3D și vizualizați și filtrați diferențele dintre ele cu compararea modelelor Archicad. Urmăriți cu precizie modificările de design și chiar evaluați variantele de design pentru a obține cel mai bun design posibil.

Întotdeauna sincronizat

Încărcați și reîmprospătați modelul, indiferent de locația fiecărui membru al echipei, datorită fluxului nostru de lucru rapid și simplu de publicare și BIMcloud. Cu Archicad economisiți timp, evitați greșelile și partajați fișierele cu încredere, știind că totul este la zi. Accesul în timp real la modelul partajat pe tot parcursul procesului de proiectare înseamnă că toți membrii echipei sunt sincronizați în orice moment.

OpenBIM

Open BIM este o abordare modernă a colaborării care întâmpină toți furnizorii de software, designerii, inginerii și constructorii, precum și proprietarii de clădiri.

Archicad este deschis

Deschis să lucreze cu cei mai buni parteneri, indiferent de opțiunile software ale acestora. Deschis către soluții de viitor, transparență, asigurare a calității și date accesibile. Comunicați cu alte părți interesate și coordonați un proiect de construcție în întregime 3D datorită IFC.

Documentare

Instrumentele complete de realizarea a documentației, combinate cu un flux de lucru puternic de publicare, care respectă cerințele locale BIM, înseamnă că vă puteți concentra asupra designului, nu asupra documentelor.

Funcții integrate de documentație

Cu Archicad obțineți rapid seturi de documentație direct din modelul BIM. Ajustați aspectul documentației pentru a se potrivi cu publicul dvs. Extindeți-vă serviciile de proiectare cu extrase de materiale, practic fără efort suplimentar. Creați cu ușurință liste și planșe cu informații precise provenite din modelul BIM – fără greșeli sau erori de calcul. Concentrați-vă pe design-urile dvs., nu pe documente.

Ofertele câștigătoare încep de aici

Caracteristicile intuitive oferă flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a crea documentație grafică direct din modelul 3D. Indiferent dacă trebuie să produceți documentație 2D sau 3D, Archicad face acest lucru ușor și rapid, asigurând cea mai bună calitate vizuală a documentelor dvs.

Acuratețea construiește credibilitatea

Preluați controlul deplin asupra aspectului documentației cu instrumentele încorporate Archicad. Obțineți o afișăre precisă a tuturor informațiilor – atât grafice, cât și numerice – direct din modelul BIM.

Stabiliți standardul

Accesul la șabloanele de date BIM facilitează conformitatea cu standardele locale, în timp ce accesul la biblioteci de detalii standard facilitează încorporarea informațiilor existente privind standardele locale în documentația proiectului.

Automatizați-vă fluxurile de lucru

Creați scripturi de automatizare în Archicad și lanțuri de comenzi complete folosind limbaje de programare de nivel înalt precum Python. Accesați informații generale despre elemente, informații despre proprietăți și modificați acestea și alte clasificări ale elementelor Archicad după cum este necesar.

 

 

Cerinte de sistem

Recommended configuration Minimum Hardware Requirements
Project size Entry-level
Residential homes
Mid-range
Apartment and office
Buildings
High-end
High rises, Hospitals
CPU Intel Core i5
AMD Ryzen 5
Apple Silicon M1*
Intel Core i7
AMD Ryzen 7
Apple Silicon M1 Pro*
Intel Core i9
AMD Ryzen 9
Apple Silicon M1 Max*
Intel/AMD x64 or Apple ARM multicore processor
Memory 16 GB RAM 32 GB RAM 64 GB RAM
Disk SATA SSD NVMe SSD NVMe SSD 5+ GB of free space
Graphics card 2+ GB VRAM DirectX 11
compatible graphics cards
4 GB VRAM DirectX 11
compatible graphics cards
8 GB VRAM DirectX 11
compatible graphics cards
DirectX 11 compatible graphics card
Display resolution FHD+ (1920×1080) 2K (2560×1600) 5K (5120×2880) 1440×900
Operating System Windows 11 64-bit
macOS 12.5
Windows 10 64-bit
macOS 11.3
Protection key Archicad 26 CodeMeter hardware key or Codemeter Act software
protection key to start Archicad 26

Licenta si livrare

Licenta single-user, de tip abonament anual, cu o durată de 1, 2, sau 3 ani.

Livrare electronica in 2-5 zile.

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
×