Software randare Artlantis RT²

720,00  +TVA

Artlantis RT² vă permite să creați randări fotorealiste de calitate superioară, simplu și rapid. Compatibil cu toate programele de modelare de pe piață.

Aveți la dispoziție două moduri de randare: în timp real (Real Time) pentru randare rapidă și eficientă, și/sau Ray Tracing pentru imagini de cea mai bună calitate.

Cere oferta

Contactează-ne pentru oferte personalizate, pentru achiziții prin fonduri europene, pentru modalități de plată în rate, pentru cantități mari, achiziții prin SICAP sau alte cerințe speciale.

Descriere

Artlantis RT² este un software de randare fotorealistă, dezvoltat de compania franceză StudioBase2 (parte a grupului AV-Tech), lider în tehnologii și servicii OpenBIM pentru arhitecți și profesioniști în construcții, design și urbanism.

SIMPLITATE

Interfață grafică intuitivă

PERFORMANȚĂ

Raport excelent între calitate și viteza randării

AGILITATE

Implementați pe loc feedback-ul clientului

REALISM

Obiecte și texturi 3D, direct de la producători


Compatibil cu toate programele de modelare de pe piață, ex. Graphisoft Archicad, Autodesk Revit, Trimble SketchUp


Randare în timp real

Aveți de ales între două moduri de randare, în funcție de nevoile dvs.: randare în timp real (Real Time) sau randare cu urmărirea razelor de lumină (Ray Tracing).

Randări instant

Datorită redării în timp real, scenele prind viață imediat! Când deschideți o scenă, navigarea, modificările materialelor, luminile sau mediul 3D sunt direct vizibile în fereastra de previzualizare.

Performanță: 8 imagini full HD realizate în mai puțin de 27 de secunde.

Simplu și rapid

Nu este nevoie să fiți graphic designer și nici să aveți un computer extrem de performant pentru a genera scene 3D realiste, simplu și rapid!

Artlantis RT² are o interfață grafică ergonomică și intuitivă și este ușor de învățat și utilizat.

Artlantis RT² - real time vs ray tracing


Randare Ray Tracing

Simularea realistă a luminii naturale

Modul de randare cu urmărirea razelor de lumină (Ray Tracing) permite lansarea razelor de lumină din punctul de vedere al observatorului (sau al „camerei de luat vederi”), pentru a testa ambianța luminoasă a unei scene arhitecturale.

Simularea în timp real a luminii este esențială pentru a transmite realism redărilor, cu o atenție specială la reflexiile de pe suprafețe, umbre sau ocluzie ambientală.

Performanță: 40 de secunde sunt suficiente pentru a crea o randare full HD în modul Ray Trace.

Artlantis RT² - simulare lumina naturala

Calitate excepțională a randării

Artlantis RT² este singurul software de randare care oferă o performanță atât de ridicată în ceea ce privește raportul calitate/timp de calcul: munca dumneavoastră este rapidă și eficientă, fără timp mort sau latență, și totuși obțineți imagini surprinzător de realiste.


Variante de proiectare

Comparați alternativele

O caracteristică unică Artlantis RT² – în același fișier, puteți compara și dezvolta mai multe soluții arhitecturale în mod independent.

Mult mai mult decât un set de straturi, instrumentul View Combinations vă permite să testați, în paralel, o multitudine de posibile soluții, în previzualizări de o calitate inegalabilă.

Artlantis RT² - variante de proiectare

Agilitate

Încă din faza de schiță, aveți o serie de propuneri de prezentat – direct clientului dumneavoastră, dacă doriți. Puteți obține sugestiile sale și îi puteți arăta rezultatul modificărilor într-o secundă.


Obiecte & Texturi

Bibliotecă media integrată

Artlantis RT² MediaStore include mii de texturi și articole 3D (personaje, plante sau diferite tipuri de obiecte), toate gata de utilizare. Tot ce trebuie să faceți este să dați clic pe obiectul ales pentru a-l plasa în scenă.

Producătorii validează toate elementele din oferta lor prezente în MediaStore: mobilierul, de exemplu, este perfect configurat, dimensionat și texturat, permițându-vă să vă concentrați pe ceea ce este esențial: scena dvs.

Obiectele media se pot achiziționa separat, în pachete avantajoase:

 • 100 de credite Artlantis Media – 120 €
 • 200 de credite Artlantis Media – 220 €
 • 300 de credite Artlantis Media – 320 €

Artlantis RT² - MediaStore_Brands


Vizualizare & Partajare

iVisit 360 – pentru promovarea proiectelor

Generați o panoramă în Artlantis RT² și dați-i viață cu iVisit! Obțineți o prezentare simplă și intuitivă, care vă arată proiectele în mod imersiv, ca și cum ați fi acolo.

Cu noul instrument iVitis 360, comunicarea nu a fost niciodată mai ușoară pentru clienți, manageri, parteneri și colaboratori.

Cerințe de sistem

MINIME:

Procesor:

 • Apple M1
 • Intel I3 4 CORE @2GHZ

Memorie: 16 GB

Sisteme de operare:

 • macOS Catalina (10.15)
 • Windows 10

Placă grafică: 2 GB, openGL

Rezoluție: 1280 x 800 pixels

Conexiune la internet

RECOMANDATE:

Procesor:

 • Apple M2
 • pro Intel I7 4 CORE

Memorie: 32 GB

Sisteme de operare:

 • macOS Catalina (10.15)
 • Windows 10

Placă grafică: 4 GB, openGL

Rezoluție: 1280 x 800 pixels

Conexiune la internet

Licenta si livrare

Pachet licență permanentă Artlantis RT² + licență permanentă Artlantis 2021 cu iVisit 360

Livrare electronica în 2-5 zile.

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
×