Software modelare 3D si randare Autodesk 3ds Max 2024

1.680,00 1.855,00  +TVA

Explorati, validati si comunicati ideile dumneavoastra cu Autodesk 3ds Max – o solutie completa de modelare, animatie si randare care sprijina modul de lucru al arhitectilor, inginerilor, designerilor, de la conceptele initiale si pana la prezentarile finale de inalta calitate.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:

Descriere

Integrarea digitala cu aplicatiile AutoCAD, Revit si Autodesk Inventor si altele, face din Autodesk 3ds Max o solutie cheie pentru un flux de lucru neintrerupt.

Altfel spus, Autodesk 3ds Max este o solutie completa de modelare 3D, animatie si randare. Acesta este proiectat sa sprijine modul de lucru al designerilor si specialistilor in vizualizare: creativ, iterativ si utilizand mai multe aplicatii software.

Acest program ofera o interfata de lucru si fluxuri de lucru actualizate care impreuna cu compatibilitatea cu diferite formate de date asigura continuitatea lucrului intre 3ds Max si aplicatiile din familiile Revit si AutoCAD. Aceste imbunatatiri includ si tehnologia Recognize de incarcare a scenelor care permite incarcarea precisa a luminilor, materialelor si vederilor din aplicatia Revit Architecture.

Cerinte de sistem

 • Sisteme de operare (doar 64-bit): Microsoft Windows 10 Pro, Windows 8.1
 • Procesor Intel 64 sau AMD 64 echivalent, cu suport SSE4.2
 • 4 GB RAM (8 GB recomandat)
 • 9 GB spatiu liber pe hard-disk
 • Placa grafica cu tehnologie Direct3D 10, Direct3D 11, sau OpenGL (memorie 256 MB sau mai mult, 1 GB sau mai mult recomandat)
 • DVD-ROM drive
 • Conexiune internet pentru download si acces la continutul contului de Subscriptie

Licenta si livrare

Abonamentele la programele Autodesk sunt disponibile pentru diferite perioade, iar la expirare se pot reinnoi. Este nevoie de conexiune internet la instalare pentru activarea licentei si apoi programul poate functiona fara conexiune maxim 30 zile. La fiecare maxim 30 zile este necesara o conexiune internet pentru a verifica licenta.

Abonamentul include in perioada de valabilitate:

 • upgrade-ul la versiunea urmatoare imediat ce se lanseaza
 • suport tehnic la Autodesk
 • posibilitatea de a utiliza licenta acasa sau in calatorii
 • posibilitatea de a utiliza pana la 3 versiuni anterioare celei curente

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2 zile de la confirmarea comenzii (primiti pe email certificatul de licenta si date de acces in contul Autodesk de unde puteti descarca si instala programul).

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
×