Autodesk Maya LT 2023

Autodesk Maya LT 2023

260,00 825,00  +TVA

Maya LT este un program de animație și modelare 3D conceput special pentru dezvoltatorii independenți de jocuri web și jocuri pe mobil. Bazat pe Maya, softul Maya LT oferă un set puternic de instrumente de creație și fluxuri de lucru obișnuite la un preț accesibil.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

Dați viață designului jocului video cu Maya LT

Autodesk Maya LT este un software de proiectare a jocurilor creat pentru producătorii independenți de jocuri.

Creați și animați personaje, recuzită și medii cu aspect realist, utilizând instrumentele sofisticate de modelare 3D și animație din softul de dezvoltare de jocuri Maya LT.

Exportați activele 3D în orice motor de joc de la Maya LT

Trimiteți materiale direct către Unity și Unreal Engine cu instrumente de export personalizate sau utilizați exportatorul de jocuri pentru a introduce conținut 3D în motorul vostru la alegere.

Creați texturi și materiale de înaltă calitate în Maya LT

Utilizați o serie de instrumente pentru a crea materiale și texturi de înaltă calitate. Lucrați cu materiale de substanță algoritmică direct în soft.

autodesk-maya-LT-cadware-engineering

Există o serie de diferențe între Maya și Maya LT, pe care le găsiți în linkul de mai jos:

Comparație Maya și Maya LT

Principalele funcții ale Maya LT:

  • Instrumente profesionale de modelare 3D

Aceste instrumente complexe de modelare 3D vă permit să creați personaje realiste, elemente de recuzită și mediu înconjurător.

  • Funcții de animație 3D

Cu ajutorul acestor funcții puteți să animați și să desenați obiectele și caracterele pentru job.

  • Materiale și tipuri de umbriri

Puteți crea materiale de calitate superioară cu instrumente inuitive. De asemenea, puteți lucra cu materiale generaliste, cu „Allegorithmic Substance” direct în aplicație.

  • Fluxuri de lucru ale motorului pentru jocuri

Ceea ce creați puteți exporta direct în Unity și Unreal cu ajutorul instrumentelor personalizate de export. Mai puteți utiliza funcția de export a jocurilor pentru a obține conținutul 3D pentru motorul de joc ales.

 

 

Licenta si livrare

Abonamentele la programele Autodesk sunt disponibile pentru diferite perioade, iar la expirare se pot reinnoi. Este nevoie de conexiune internet la instalare pentru activarea licentei si apoi programul poate functiona fara conexiune maxim 30 zile. La fiecare maxim 30 zile este necesara o conexiune internet pentru a verifica licenta.

Abonamentul include in perioada de valabilitate:

  • upgrade-ul la versiunea urmatoare imediat ce se lanseaza
  • suport tehnic la Autodesk
  • posibilitatea de a utiliza licenta acasa sau in calatorii
  • posibilitatea de a utiliza pana la 3 versiuni anterioare celei curente

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2 zile de la confirmarea comenzii (primiti pe email certificatul de licenta si date de acces in contul Autodesk de unde puteti descarca si instala programul).

Back to Top
CADWARE Engineering