Pachet modelare, animatie si vizualizare Autodesk Media & Entertainment Collection

2.340,00 2.575,00  +TVA

Instrumente de creare de conținut digital pentru animație 3D eficientă, efecte spectaculoase, personaje 3D credibile și cadre uimitoare pentru fluxuri de lucru în film, TV și jocuri. Colecția Media & Entertainment include produse cheie precum Maya și 3ds Max pe lângă alte programe software.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

Instrumente creative pentru divertisment

De la secvențe de luptă detaliate la creaturi hiperrealiste, redați cele mai dure proiecte cu Arnold. Creați efecte complexe, inclusiv explozii, foc, nisip și zăpadă cu Bifrost în Maya. Dotați artiștii cu o gamă de instrumente pentru a produce de fiecare dată lucrări frumoase și filme de calitate de fiecare dată.

Aveți instrumentul potrivit de creare a conținutului digital oricând vă doriți

Fie că lucrați cu animatori, modelatori sau artiști pentru efecte vizuale, puteți avea instrumentele necesare pentru a crea efecte convingătoare, personaje 3D credibile și lumi digitale masive.

Ce folosesc profesioniștii

Accesați instrumentele de animație 3D standard din industrie utilizate de producătorii de jocuri AAA și studiourile de top de la Hollywood. Cu Maya și 3ds Max, aveți acces la instrumente dovedite și consacrate, iar actualizările frecvente vă mențin la înălțime.

Vă puteți asuma proiecte sofisticate

Beneficiați de instrumente puternice de animație 3D pentru simulări complexe, dinamică, efecte și redare pentru a aborda cele mai exigente lucrări și pentru a vă duce studioul de creație la nivelul următor. Nu spuneți niciodată nu unui proiect mare.

mediaentertainment-collection-cadware-engineering

Aplicații incluse

Media & Entertainment Collection include următoarele programe:

 • Maya
 • 3ds Max
 • Arnold
 • MotionBuilder
 • MudBox
 • SketchBook
 • ReCap Pro
 • Character Generator
 • Autodesk Rendering

 

Rezultate mai bune

Obtineti mai mult

Profitati de o reducere semnificativa atunci cand achizitionati mai multe aplicatii Autodesk ca parte a unei colectii.

Sprijiniti afacerea astazi si in viitor

Tineti pasul cu schimbarea nevoilor de afaceri avand acces la o gama larga de programe Autodesk esentiale utilizate in industria dumneavoastra – in timp ce va bucurati de noi versiuni si imbunatatiri constante.

Gestionati mai eficient costurile operationale

Reduceri costurile operationale (cheltuieli cu achizitiile IT) prin adoptarea unei colectii de tehnologii suficient de flexibila pentru a se adapta nevoilor majoritatii utilizatorilor dumneavoastra.

Gestionare inteligenta a software-ului

Simplificati gestionarea software-ului

Accelerati implementarea si gestionarea programelor cu ajutorul unei colectii standardizate de aplicatii si servicii Autodesk.

Accelerati procesul de achizitie

Eliminati documentele suplimentare si reduceti timpul prin alegerea unei colectii care include toate tehnologiile de care vor avea nevoie utilizatorii dumneavoastra, acum si in viitor.

Optimizati cheltuielile de IT

Beneficiati de economii importante achizitionand mai multe aplicatii Autodesk intr-o singura colectie, oferind utilizatorilor acces la mai multe tehnologii si reducand costurile IT.

 

Licenta si livrare

Abonamentele la programele Autodesk sunt disponibile pentru diferite perioade, iar la expirare se pot reinnoi. Este nevoie de conexiune internet la instalare pentru activarea licentei si apoi programul poate functiona fara conexiune maxim 30 zile. La fiecare maxim 30 zile este necesara o conexiune internet pentru a verifica licenta.

Abonamentul include in perioada de valabilitate:

 • upgrade-ul la versiunea urmatoare imediat ce se lanseaza
 • suport tehnic la Autodesk
 • posibilitatea de a utiliza licenta acasa sau in calatorii
 • posibilitatea de a utiliza pana la 3 versiuni anterioare celei curente

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2 zile de la confirmarea comenzii (primiti pe email certificatul de licenta si date de acces in contul Autodesk de unde puteti descarca si instala programul).

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
×