BIM 360 Design

BIM 360 Design

1.030,00 2.780,00 

BIM 360 Design este un mediu de colaborare în cloud prin care fișierele Revit, Civil 3D și Plant 3D pot fi accesate de membrii aceleiași firme sau de către mai multe firme pe o singură platformă, evitând astfel erorile și crescând eficiența în realizarea proiectului.

Golește

Descriere

Software de colaborare la proiect

  • Partajare lucrului în Revit în timp real și fluxuri de colaborare pentru Civil 3D și Plant 3D.
  • Colaborare în deplină siguranță pentru modelele Revit și accesarea fișierelor Civil 3D și Plant 3D de către membrii unei firme sau de mai multe firme.
  • Îmbunătățire a productivității, reducerea necesității refacerii unor etape și implicit accelerarea livrării proiectului.

Beneficiile unui software de colaborare la proiect

Conectează echipele de proiectare pentru a îmbunătăți rezultatele proiectului

Succesul proiectului depinde de comunicarea eficientă cu echipa pe parcursul fiecărei faze a proiectului. Conectați echipele și informațiile pe o platformă centrală în cloud pentru a îmbunătăți productivitatea, pentru a evita refacerea proiecului și pentru a accelera livrarea proiectului.

Creșteți productivitatea

Echipele pot lucra la același proiect, ceea ce le ajută să evite timpul pierdut la încărcarea, sincronizarea, transferul sau așteptarea fișierelor mari.

Îmbunătățiți eficiența proiectului

Vedeți modul în care noile informații de proiectare ar putea avea impact asupra lucrărilor în desfășurare pentru a ajuta la reducerea modificărilor și a întârzierilor de construcție.

Accelerați livrarea proiectului

Informațiile despre proiect într-un singur loc în cloud ajută la simplificarea aprobărilor. Accelerați ciclurile de revizuire cu activitatea de coordonare urmărită și înregistrată pentru toate echipele.

Licenta si livrare

Abonamentele la programele Autodesk sunt disponibile pentru diferite perioade, iar la expirare se pot reinnoi. Este nevoie de conexiune internet la instalare pentru activarea licentei si apoi programul poate functiona fara conexiune maxim 30 zile. La fiecare maxim 30 zile este necesara o conexiune internet pentru a verifica licenta.

Abonamentul include in perioada de valabilitate:

  • upgrade-ul la versiunea urmatoare imediat ce se lanseaza
  • suport tehnic la Autodesk
  • posibilitatea de a utiliza licenta acasa sau in calatorii
  • posibilitatea de a utiliza pana la 3 versiuni anterioare celei curente

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2 zile de la confirmarea comenzii (primiti pe email certificatul de licenta si date de acces in contul Autodesk de unde puteti descarca si instala programul).

Solicitare informatii suplimentare

Contact

[Doresc sa ma abonez la newsletter]

[Sunt de acord ca datele mele personale sa fie prelucrate in scopul de a primi informatii despre produsele si serviciile solicitate.]

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top