BIM Collaborate

BIM Collaborate

725,00 2.180,00  +TVA

BIM Collaborate este o aplicație software de colaborare și coordonare a procesului de proiectare bazat pe cloud, care conectează echipele AEC, ajutându-vă să colaborați la proiect și să livrați modele construibile de înaltă calitate pe o singură platformă.

Golește

Descriere

Cu BIM Collaborate sunteți la curent cu progresul proiectului și luați decizii mai inteligente cu informații despre proiect.

Descoperiți și funcțiile suplimentare din BIM Collaborate Pro.

Principalele caracteristici ale BIM Collaborate

Control de acces solid

Administrați echipe, proiecte și conturi într-un singur loc. Acces securizat la date relevante cu control automat pentru a menține echipele coordonate.

bim-collaborate-cadware-engineering

Acces facil la datele de proiectare

Examinați cu ușurință proiectele într-un browser web. Identificați și atribuiți problemele proiectelor fără a deschide Revit, Civil 3D sau AutoCAD Plant 3D.

bim-collaborate-cadware-engineering2

Analize avansate ale modificării

Înțelegeți modul în care modificările între discipline afectează munca planificată vizualizând orice combinație de modele în vizualizări 2D sau 3D.

bim-collaborate-cadware-engineering3

Cronologia proiectului

Vedeți cu ușurință datele și conținutul pachetelor de proiectare partajate, gestionând schimbul de date pe proiecte multidisciplinare.

bim-collaborate-cadware-engineering4

Flux de lucru cu Revit și Naviswork

Vizualizați și rezolvați sarcinile care vi s-au atribuit din cloud direct în Revit sau Navisworks pentru fluxuri de lucru cu circuit închis.

bim-collaborate-cadware-engineering5

Spații de coordonare izolate

Explorați opțiunile de proiectare executând analize de „intersectare” contra modelelor partajate în foldere care sunt încercări de proiectare separate de munca desfășurată în timp real.

Informații valoroase despre proiect

Urmăriți problemele obișnuite pe parcursul procesului de colaborare la realizarea proiectului, utilizând puterea propriilor date ale proiectului pentru a îmbunătăți planificarea și gradul de predictibilitate.

Conectarea la construcție

Stocați și gestionați toate datele proiectului (indiferent dacă sunt generate în Revit, Civil 3D sau AutoCAD Plant 3D) într-o singură locație pentru a îmbunătăți eficiența în timpul predării.

Cerinte de sistem

Examinați browserele, sistemele de operare și dispozitivele acceptate pentru Autodesk® BIM Collaborate, BIM Collaborate Pro, Build, Docs și Takeoff.

Notă: Deoarece Autodesk® BIM Collaborate, BIM Collaborate Pro, Build, Docs și Takeoff sunt produse bazate pe web, nu există cerințe hardware specifice. O placă video independentă este recomandată atunci când utilizați Viewer, dar cerințele RAM și CPU depind de dimensiunea proiectului.

Browsere acceptate

Important: browserele pe 64 de biți sunt recomandate pentru o experiență optimă de vizualizare.

Browsere și versiuni acceptate

 • Chrome (recomandat) – Ultima versiune
 • Firefox – Ultima versiune
 • Safari – Ultima versiune
 • Edge – Ultima versiune

Sisteme de operare

Notă: Deoarece Autodesk® BIM Collaborate, BIM Collaborate Pro, Build, Docs și Takeoff sunt produse bazate pe web, nu există cerințe de sistem de operare desktop.

Sistem de operare pe mobil: iOS, versiune suportată: 12.2+

 • Dispozitiv: Consultați apple.com pentru a afla despre dispozitivele care acceptă acest sistem de operare.

Sistem de operare pe mobil: Android OS, versiune suportată: 6.0 (Marshmallow)+

 • Dispozitiv: Consultați android.com/phones-tablets/ pentru a afla despre dispozitivele care acceptă acest sistem de operare.

Centre de date

 • În acest moment sunt acceptate doar centrele de date din SUA.

Cloud Worksharing

 • Consultați Help BIM Collaborate pentru a afla mai multe despre versiunile Revit, Civil 3D și Plant 3D acceptate cu BIM Collaborate Pro.

Spațiu pe disc

 • Revit Cloud Worksharing necesită de trei ori (3X) spațiul total pe disc consumat de fișiere RVT echivalente pentru toate proiectele cloud workshared accesate de utilizator.

Conectivitate

 • Conexiune la Internet capabilă să furnizeze conexiune simetrică de 10 Mbps pentru fiecare mașină.

 

 

Licenta si livrare

Abonamentele la programele Autodesk sunt disponibile pentru diferite perioade, iar la expirare se pot reinnoi. Este nevoie de conexiune internet la instalare pentru activarea licentei si apoi programul poate functiona fara conexiune maxim 30 zile. La fiecare maxim 30 zile este necesara o conexiune internet pentru a verifica licenta.

Abonamentul include in perioada de valabilitate:

 • upgrade-ul la versiunea urmatoare imediat ce se lanseaza
 • suport tehnic la Autodesk
 • posibilitatea de a utiliza licenta acasa sau in calatorii
 • posibilitatea de a utiliza pana la 3 versiuni anterioare celei curente

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2 zile de la confirmarea comenzii (primiti pe email certificatul de licenta si date de acces in contul Autodesk de unde puteti descarca si instala programul).

Back to Top
CADWARE Engineering