CGS Labs Electra

CGS Labs Electra

447,00 1.174,00 

Electra este un software pentru proiectarea liniilor electrice aeriene care ofera fluxuri de lucru pentru realizarea documentatiei pentru proiecte de distributie energie electrica.

Golește
Cod Produs: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

Programul Electra ofera functii sofisticate de realizare si optimizare a proiectelor de retele in plan si in profil.

  

Functionalitati Electra:

 • Realizarea modelului 3D al terenului – Electra suporta date topografice provenite din diferte instrumente, tehnologie Lidar, fotogrametrie si altele. Electra include functii pentru realizarea modelului 3D al terenului pentru generarea proiectelor de linii electrice in plan si profil.
 • Standarde si calcule suportate – Electra include o biblioteca de cabluri si parametri de incarcare care pot fi utilizate si personalizate. Electra respecta standardele EN 50423-3-21 si EN 50423-1.
 • Parametri de incarcare si calcul – Electra permite includerea de parametri de incarcare si valori pentru sageata conductorului pentru a va facilita crearea rapida a proiectului, in timp de optiunile pentru modificari si personalizari ofera o modalitate solida de realizare a proiectului conform standardelor locale.
 • Interoperabilitate cu infrastructura – Functiile de analiza a infrastructurii existente ofera proiectantilor informatii complete in legatura cu infrastructura existenta asociata noului proiect. Inaltimea la incrucisarea cu alte linii electrice aeriene; drumuri, cai ferate si alte elemente din teren cu care proiectul se intersecteaza se pot obtine cu uneltele din Electra.
 • Rapoarte si documentatie – Sunt incluse rapoarte privind tensiunile sau sageata conductorului, plus functii pentru realizarea documentatiei in plan si profil cu posibilitati suplimentare de desenare si etichetare.
 • Analiza si afisarea datelor cheie – Electra ofera analize privind distanta de siguranta intre liniile electrice si teren, afiseaza calcule privind sageata conductorului la diferite conditii de temperatura si incarcari.
 • Suport pentru date GIS – Integrarea cu functionalitatile AutoCAD Map 3D este suportata in Electra pentru a gestiona datele geospatiale existente si noi. De asemenea exista posibilitatea de a exporta datele privind liniile electrice in formate de fisiere shp, ASCII sau baze de date.
 • Desenare – Electra ofera toate posibilitatile de desenare pentru a livra proiectele in diferite formate de fisiere si de printare.
 • Integrare cu alte solutii de infrastructura CGS plus (Plateia, Ferrovia, Aquaterra) – Electra este parte integranta din solutiile CGS Labs pentru infrastructura care conecteaza eficient proiectarea drumurilor, cailor ferate si canalelor si permite analiza intersectiilor si evitarea potentialelor probleme.

Compatibil cu AutoCAD si BricsCAD

Aplicatiile CSG plus sunt proiectate pentru a rula atat pe platforma AutoCAD 2013-2019, AutoCAD Civil 3D 2013-2019, cat si pe BricsCAD V15-V19.

 

Cerinte de sistem

Electra este aplicatie add-on care ruleaza pe plaformele:

 • AutoCAD 2013-2019
 • Civil 3D 2013-2019
 • BricsCAD V15-V19

Licenta si livrare

Licentele CGS Labs sunt disponibile in urmatoarele variante:

 • Licente permanente + serviciu de mentenanta (include upgrade-uri si suport tehnic)
 • Licente de tip abonament

Livrarea licentelor este electronica.

Solicitare informatii suplimentare

Nume*

Email*

Telefon*

Companie*

Produse dorite / cantitate dorita *

Campurile cu * sunt obligatorii.

Back to Top