Pachet Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection (1 an) + V-Ray Collection (1 an)

Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection conține uneltele necesare pentru proiectarea de construcții de înaltă calitate, fiind pachetul BIM esențial pentru proiecte de arhitectură, infrastructură și construcții.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

Descriere

Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection

Susțineți toate fazele ciclului de viață al clădirii sau infrastructurii cu ajutorul tehnologiilor care acoperă totul de la concept la construcție – inclusiv BIM și CAD.

Conectați fluxurile de lucru

Facilitați colaborarea în echipă și beneficiați de continuitatea datelor cu ajutorul uneltelor de proiectare interconectate, realizate special pentru a satisface nevoile tuturor celor ce lucrează la proiect.

Puneti accentul pe proiect

Proiectați clădirile viitorului cu cele mai noi și inovatoare aplicații și tehnologii cloud care vă oferă o perspectivă fără precedent asupra proiectului.

aec_collection_cadware_engineering

Aplicatii incluse

Architecture Engineering & Construction Collection include: Autodesk RevitAutodesk AutoCADAutodesk Civil 3D, Autodesk 3ds Max, plus o serie de programe adiționale.

 

V-Ray Collection

V-Ray Collection include V-Ray pentru aplicații de top de modelare și proiectare 3D: 3dsMaxMayaSketchUpRhinoRevit, Modo, Cinema 4D, Unreal, Houdini, Nuke și Blender.

Randați orice vă imaginați cu V-Ray Collection

Proiecte revoluționare. Povești în mișcare. Artă uluitoare. Oricare ar fi viziunea voastră, V-Ray vă ajută să îi dați viață. Creați imagini și animații fotorealiste cu cel mai important instrument 3D din industrie.

Creați orice tip de simulare a fluidelor cu Phoenix

Lansați o rachetă. Scufundați o navă. Topiți ciocolata. Sau turnați berea perfectă. Phoenix este instrumentul all-in-one de simulare a dinamicii fluidelor pentru artiști. Creați efecte fluide realiste precum foc, fum, lichide, oceane, ceață și multe altele. Configurarea rapidă, presetările încorporate și comenzile ușoare sunt aici pentru a vă ajuta.

Phoenix este disponibil pentru Autodesk 3ds Max și Maya.

phoenix-vray-collection-cadware-engineering

V-Ray Collection, cel mai rapid mod de lucru în timp real

Chaos Vantage permite modul de lucru în timp real intr-un mod cât mai simplu. Pregătirea scenei în timp real necesită mult timp și este dificilă, dar în Chaos Vantage este doar drag and drop. Chiar și în scenele de producție detaliate, veți explora și interacționa în cel mai scurt timp.

Vantage-VRay-Collection-cadware-engineering

 

Back to Top