Pachet BIM – Autodesk Revit 2019 si curs Revit

Reducere!

Pachet BIM – Autodesk Revit 2019 si curs Revit

2.780,00  2.369,00 

PROMOTIE: pret special la pachet BIM pentru proiecte de arhitectura si constructii format dintr-o licenta Autodesk Revit (1 an, single-user) si un curs initiere de Revit Architecture. Valabil pana pe 25 martie 2019.

Descriere

Pachetul BIM format dintr-o licenta Autodesk Revit 2019 (1 an, single-user) si un curs de Revit Architecture va ofera uneltele necesare pentru a proiecta constructii de inalta calitate. Detineti capacitatea de a livra proiecte de succes.

Aplicatia Autodesk Revit functioneaza in modul in care gandesc arhitecti si designeri, astfel incat sa puteti dezvolta proiecte arhitecturale de calitate. Utilizand instrumente special concepute pentru a sprijini fluxul de lucru al Building Information Modeling (BIM) puteti crea si analiza conceptele si mentine viziunea in fazele de design, documentatie si constructie.

ProiectareModelati cladiri, analizati si simulati sisteme si structuri, si generati documentatie de proiect din modelul Revit.
ColaborareMai multi membrii ai echipei pot accesa modelul ceea ce duce la o mai buna colaborare si o reducere a erorilor si modificarilor.
VizualizareComunicati ideile mai eficient catre beneficiari si membrii ai echipei prin utilizarea modelelor pentru a genera vizualizari 3D de impact.

Unelte create special pentru fiecare disciplina
Fie ca sunteti arhitect, inginer mecanic sau instalator, structurist sau constructor, Autodesk Revit 2018 ofera functii BIM special create pentru dumneavoastra.

Pentru arhitecti
Folositi Revit pentru a duce un proiect de la concept si pana la documentatia de constructie intr-o singura aplicatie software. Optimizati performantele cladirii si creati vizualizari uimitoare.
Pentru ingineri de structuri
Utilizati unelte speciale pentru proiectare de structuri pentru a crea modele inteligente, corelate cu alte componente ale cladirii. Evaluati modul in care acestea se conformeaza regulilor de constuctie si siguranta.
Pentru ingineri de instalatii
Proiectati sisteme de instalatii  in cladiri cu mai mare precizie si mai bine corelate cu componentele arhitecturale si structurale, folosind informatiile coordonate din modelul inteligent.
Pentru constructori
Evaluati modul in care se poate realiza constructia inainte de a incepe lucrul. Obtineti o mai buna intelegere a mijloacelor, metodelor si materialelor si cum se imbina in procesul de constructie.

Revit: o solutie pentru colaborare BIM
Cu ajutorul Revit, mai multi membri ai echipei pot lucra simultan la un proiect folosing un model central accesibil tuturor.

Autodesk Revit este o solutie completa care contine functionalitatile Autodesk Revit Architecture, Autodesk Revit MEP si Autodesk Revit Structure.

Ce e nou in Revit 2019?

Cerinte de sistem

 • Microsoft Windows 10 (Enterprise, Pro), Windows 8/8.1 (Enterprise, Pro), Microsoft Windows 7  SP1 (Enterprise, Ultimate, Business sau Home Premium), toate pe 64-bit
 • Procesor single-core sau multi-core, Intel Pentium, Xeon, sau seria i sau echivalent AMD cu tehnologie SSE2 si cu cea mai mare viteza accesibila.
 • 8 GB RAM (16 GB recomandat)
 • 5 GB spatiu liber pe hard-disk
 • Monitor cu rezolutie 1680 x 1050 si placa grafica 24-bit color (recomandat placa grafica dedicata cu accelerare hardware si suport pentru Microsoft DirectX 11 sau mai nou si Shader Model 5 pentru grafica avansata)
 • Windows Internet Explorer 9.0 (sau mai nou)
 • Conexiune Internet pentru download si activare

Licenta si livrare

Abonamentele la programele Autodesk sunt disponibile pentru diferite perioade, iar la expirare se pot reinnoi. Este nevoie de conexiune internet la instalare pentru activarea licentei si apoi programul poate functiona fara conexiune maxim 30 zile. La fiecare maxim 30 zile este necesara o conexiune internet pentru a verifica licenta.

Abonamentul include in perioada de valabilitate:

 • upgrade-ul la versiunea urmatoare imediat ce se lanseaza
 • suport tehnic la Autodesk
 • posibilitatea de a utiliza licenta acasa sau in calatorii
 • posibilitatea de a utiliza pana la 3 versiuni anterioare celei curente

Tipuri de licenta:

 • Single-User: licenta individuala pentru un utilizator.
 • Multi-User: licenta de retea care poate fi utilizata simultan pe un numar maxim de calculatoare egal cu numarul de licente multi-user achizitionate (nu este disponibila pentru toate aplicatiile).

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2 zile de la confirmarea comenzii (primiti pe email certificatul de licenta si date de acces in contul Autodesk de unde puteti descarca si instala programul).

Solicitare informatii suplimentare

Nume*

Email*

Telefon*

Companie*

Produse dorite / cantitate dorita *

Campurile cu * sunt obligatorii.

Ați putea dori, de asemenea…

Back to Top