Pachet GIS Spatial Manager Professional Edition (licenta permanenta)+ AutoCAD (1 an)

2.434,00  +TVA

Acest pachet conține o licență Spatial Manager for AutoCAD permanentă și o licență AutoCAD 2025 including specialized toolsets pe 1 an single-user.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Spatial Manager for AutoCAD

Spatial Manager for AutoCAD este un plugin puternic conceput pentru utilizatorii AutoCAD care trebuie să importe, exporte, transforme și să gestioneze date spațiale într-un mod simplu, rapid și ieftin, și care include multe funcționalități care nu au existat până acum în AutoCAD.

Puterea CAD / GIS în AutoCAD

Spatial Manager for AutoCAD vine într-o aplicație care rulează în AutoCAD și permite utilizatorului să importe și să exporte date geospațiale între desene AutoCAD și fișiere geospațiale, servere de date sau baze de date, să afișeze hărți de fundal, să gestioneze date alfanumerice și tabele de date, să creeze modele de teren și contururi, să caute locații, să transforme sistemele de coordonate și multe alte funcționalități geospațiale.

Spatial-Manager-for-AutoCAD-cadware-engineering

Caracteristici-cheie ale Spatial Manager for AutoCAD

Importați date spațiale în AutoCAD

Importă date spațiale în desene AutoCAD noi sau existente precum obiecte AutoCAD și date extinse ale entității (EED/XDATA) folosind o fereastră pas cu pas care îi permite utilizatorului să aleagă sau să selecteze toți parametrii de import necesari pentru a obține informații spațiale diferențiate într-un desen CAD.

Importul în serie, suprapunerea automată, umplerea poligoanelor, blocurile în conformitate cu valorile datelor și atributele mapate, etichetarea, înălțimea, grosimea sau filtrele spațiale sunt doar o parte dintre funcționalitățile aplicației atunci când se importă din fișiere spațiale, servere de date, baze de date etc.

Importați sarcini

Salvați taskurile pentru a relua procesele de import (inclusiv toți parametrii procesului) ori de câte ori doriți.

Spatial Manager for AutoCAD Tasks vă permite să repetați orice proces de import de câte ori doriți, fără să fie nevoie să introduceți din nou parametrii săi. Gestionați și executați taskuri în paleta principală de aplicații.

Exportați date spațiale din AutoCAD

Exportă obiecte din desen în fișiere spațiale sau baze de date și salvează datele extinse ale entității (EED/XDATA) ca tabele de date alfanumerice, folosind o fereastră pas cu pas care împărtășește câțiva pași cu fereastra de import. În același mod, utilizatorul poate alege sau selecta parametrii de export pentru a defini toate datele țintă dintr-un număr mare de posibilități.

Există opțiuni pentru export coordonate, lungime sau suprafață, suprapunere de obiecte, identificator și înălțime, atributele și numele referințelor de bloc și proprietățile lor, textele și proprietățile acestora etc. Obiectele vor fi filtrate automat la export, și toate operațiile geometrice necesare pentru a se potrivi formatului de date de interes (cum ar fi segmentarea obiectelor curbate) sunt efectuate automat.

Transformarea coordonatelor

Calculați transformările geometrice ale obiectelor în procesele de import și export, care va depinde de sistemul de coordonate (CRS) ales pentru sursă și datele de interes (sau datele cu care lucrați).

Utilizatorul poate alege CRS-urile corespunzătoare dintr-un catalog CRS complet sau dintr-o listă care include cele mai recente CRS-uri utilizate.

Gestionarea datelor, interogare și editare

Gestionați datele alfanumerice atașate obiectelor, proiectați și editați structura care va fi utilizată pentru stocarea datelor.

Spatial Manager for AutoCAD va gestiona datele alfanumerice care pot fi atașate obiectelor din procesele de import, însă utilizatorii pot proiecta și edita structura care va fi utilizată pentru stocarea datelor. Ei pot gestiona tabelele și câmpurile în funcție de propriile nevoi.

În plus, valorile datelor pot fi modificate în paleta aplicației și există comenzi pentru a selecta obiecte după Queries (interogări) sau în funcție de tabelul pe care sunt atașate. În plus, aplicația oferă și o comandă care permite mărirea obiectelor selectate.

Grila de date

Paleta Data Grid vă permite să vizualizați, să editați etc. datele obiectelor din orice tabel din desen. De asemenea, puteți selecta obiecte din Data Grid (grila de date), puteți exporta datele din tabele și multe altele.

Data Grid, care este complet interactivă și sincronizată automat cu desenul curent, reprezintă instrumentul principal al aplicației pentru orice activitate legată de gestionarea datelor despre obiect și a obiectelor legate/conectate.

La fel ca orice paletă AutoCAD, Data Grid poate fi aranjată, redimensionată, activată și dezactivată, grupată etc. Puteți sorta coloane și rânduri de date, puteți proiecta coloanele de date care vă interesează să le afișați, să utilizați mai multe funcții prin butonul din dreapta și să accesați principalele comenzi ale aplicației legate de tabelele de date.

Hărți de fundal

Spatial Manager for AutoCAD permite utilizatorilor AutoCAD să aleagă dintr-o mulțime de Backgrounds Maps dinamice (hărți de fundal) de la mulți furnizori precum Google Maps, OpenStreetMap, Bing, MapBox, Ordnance Survey etc. sau hărți personalizate de pe servere TMS, WMS sau WMTS. Aceste hărți vor îmbunătăți calitatea desenelor și vor permite utilizatorilor să compare și să verifice mai bine.

Imaginile hărții sunt actualizate automat când se modifică vizualizarea desenului (de exemplu, zoom) și rezoluția imaginilor este adaptată automat la dimensiunea vizualizării. Utilizatorul poate face instantanee georeferențiate statice ale hărților, precum și export/import definiții de hărți personalizate pentru a fi folosite cu alți utilizatori.

Terenuri

Creați terenuri și alte obiecte conexe (puncte 3D, contururi etc.) din date 3D sau din serviciile Elevation.

Fereastra pas cu pas de teren ale Spatial Manager for AutoCAD permite utilizatorilor AutoCAD să creeze terenuri și alte obiecte conexe (puncte 3D, contururi etc.) din date 3D (puncte, ochiuri etc.) sau din serviciile online Elevation.

Personalizați contururile (2D sau 3D, etichetare parametrică etc.), alegeți opțiuni avansate în procesele de creare 3D etc.

Analiză spațială

Efectuați operațiuni de analiză spațială peste obiectele din desen generând obiecte noi din această analiză.

Spatial Manager for AutoCAD oferă un set cuprinzător de instrumente pentru a efectua operațiuni de analiză spațială cu entitățile vectoriale din desen și datele atașate ale acestora, rezultând obiecte noi generate de rezolvarea unor astfel de operațiuni.

Publicarea pe Google Earth

Exportați toate sau o parte dintre obiectele din layerele vizibile ale desenului și datele acestora într-un fișier KML sau KMZ.

Spatial Manager for AutoCAD include o comandă specifică concepută pentru a exporta toate sau o parte din obiectele din layerele vizibile ale desenului și datele acestora, într-un fișier KML sau KMZ (Google Earth) printr-o operație cu un singur click.

Organizarea curentă a layerelor și proprietățile acestora și ale obiectelor sunt luate în considerare la crearea fișierului GE rezultat, iar acest fișier poate fi deschis direct în Google Earth (dacă este instalat).

Integrare Google Street View

Browserul de imagini dinamice Google Street View pe orice desen sau hartă georeferențiată.

Utilizați paleta „Street View” pentru a vizualiza și naviga imagini Street View selectând un punct de desen pentru care există astfel de imagini.

Când executați comanda „SPMSTREETVIEW”, o hartă a străzilor și drumurilor pentru care sunt disponibile imagini Street View este afișată pe ecran și suprapusă pe desen (culoare albastră). Această hartă este regenerată automat când se modifică vizualizarea desenului (Pan, Zoom etc.)

Căutare locații

Localizați geografic în desenul vostru adrese poștale, străzi, cartiere sau alte obiecte geografice.

Spatial Manager for AutoCAD include funcții de localizare geografică în desenul vostru cum ar fi adrese poștale, străzi, cartiere sau alte obiecte geografice. De asemenea, vă permite să accesați o fereastră-text de căutare a locațiilor și să măriți automat sau să inserați geometria locației selectate.

Etichetare obiecte

Etichetați valorile datelor din tabelele atașate obiectelor ca texte.

Spatial Manager for AutoCAD vă permite să creați etichete text în desen din obiectele selectate de pe desen sau hartă. Selecția obiectelor poate fi diversă: manuală, prin interogare sau după tabel.

În cadrul parametrilor de etichetare puteți alege opțiuni precum câmpul tabelului care urmează să fie etichetat, stilul de etichetare (tipul fontului, înălțimea textului, justificarea și rotația textului, …), precum și layerul de destinație și aplicarea culorilor aleatorii noilor layere.

AutoCAD 2023 including specialized toolsets

Accelerati munca cu ajutorul functiilor si bibliotecilor specializate pentru proiectare mecanica, arhitectura, proiectare electrica, instalatii industriale, instalatii mecanice, electrice, ventilatie si sanitare pentru cladiri, pentru harti 3D si lucrul cu imagini raster, toate in interfata familiara de AutoCAD.

Seturi de unelte specializate incluse:

Arhitectura
Utilizati functii specializate pentru proiectarea constructiilor si peste 8000 de obiecte inteligente pentru arhitectura pentru a accelera realizarea desenelor si documentatiei de arhitectura. Automatizati crearea planurilor, sectiunilor, fatadelor si a altor desene cu ajutorul setului de unelte pentru arhitectura.

Mecanica
Utilizati functii specializate de proiectare mecanica si peste 700.000 de componente standard si simboluri pentru a realiza mai rapid proiectele dumneavoastra. Generati si calculati componente mecanice si obtineti automat lista de componente.

Electrica
Cresteti productivitatea cu ajutorul functiilor specializate pentru proiectare electrica si peste 65.000 de simboluri electrice inteligente. Proiectati rapid sisteme de control electric, panouri, scheme si alte desene cu ajutorul setului de unelte pentru proiectare electrica.

Instalatii cladiri
Functiile specializate si cele peste 10.500 de componente din setul de unelte specializate pentru instalatii mecanice, electrice, ventilatii si sanitare va ajuta sa desenati si sa creati documentatia de proiect pentru instalatii. Proiectati rapid conducte, trasee electrice si sisteme de ventilatie si sanitare cu uneltele MEP.

Instalatii industriale
Utilizati functiile specializate de proiectare pentru instalatii industriale pentru a realiza scheme P&ID si apoi a le integra in modele 3D ale instalatiei. Creati rapid diagrame, planuri si alte desene cu uneltele pentru instalatii industriale 3D.

Harti si GIS
Agregati datele CAD si GIS pentru va a ajuta la planificare si proiectare. Accesati cu usurinta datele GIS stocate in fisiere, baze de date sau servicii web si integrati-le cu planurile realizate in AutoCAD cu ajutorul uneltelor pentru harti si GIS.

Imagini raster
Folositi unelte de conversie raster-to-vector pentru a lucra cu planuri scanate si a converti imagini raster in obiecte DWG. Editati, curatati si transformati imagini, manevrati obiecte raster si creati elemente vectoriale cu ajutorul uneltelor pentru imagini raster.

Creati si partajati rapid desene precise cu functii inovative de productivitate

Economisiti timp cu unelte simple pentru repararea legaturilor cu fisierele atasate

Folositi functiile de recunoastere de text SHX pentru a coverti rapid elementele importate din PDF in elemente text

Cerinte de sistem

Spatial Manager Professional Edition for AutoCAD

Windows 7 sau o versiune mai noua

100 MB spațiu liber pe disc sau mai mult

Windows Installer 3.1 sau o versiune mai nouă

AutoCAD 2025

 • Microsoft Windows 11 sau 10 A (doar 64-bit, versiunea 1809 sau mai noua)
 • Procesor cu 2.5-2.9 Ghz (recomandat 3 GHz sau mai mult)
 • 8 GB RAM (recomandat 32 GB RAM)
 • 10 GB spatiu liber pe disk pentru instalare (recomandat SSD)
 • Monitor 1920 x 1080 cu true color (sunt suportate rezolutii de pana la 3840×2160 pe sisteme cu Windows 10 64-bit si placa grafica capabila)
 • Placa grafica cu minim 2 GB memorie, latime de banda 29 GB/s si suport DirectX 11 (recomandat 8 GB memorie, latime de banda 106 GB/s si suport DirectX 12)
 • Google Chrome
 • .NET Framework Version .NET 8
 • Conexiune internet pentru descarcare, instalare si activare licenta

O lista de cerinte suplimentare pentru uneltele specializate incluse in AutoCAD gasiti aici.

Licenta si livrare

Abonamentele la programele Autodesk sunt disponibile pentru diferite perioade, iar la expirare se pot reinnoi. Este nevoie de conexiune internet la instalare pentru activarea licentei si apoi programul poate functiona fara conexiune maxim 30 zile. La fiecare maxim 30 zile este necesara o conexiune internet pentru a verifica licenta.

Abonamentul include in perioada de valabilitate:

 • upgrade-ul la versiunea urmatoare imediat ce se lanseaza
 • suport tehnic la Autodesk
 • posibilitatea de a utiliza licenta acasa sau in calatorii
 • posibilitatea de a utiliza pana la 3 versiuni anterioare celei curente

Spatial Manager Professional Edition for AutoCAD este de tip licenta permanenta.

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2 zile de la confirmarea comenzii

Back to Top
×