fbpx

Reduceri!

PIX4Dmapper: software de fotogrammetrie

2.592,00 3.890,00  +TVA

Pix4Dmapper este cea mai importantă soluție de fotogrammetrie pentru cartografierea profesională folosind drone. Acest software este utilizat cu succes în domenii precum geodezie, construcții, agricultură, minerit, siguranță publică și altele.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

Tot ce trebuie să știți despre PIX4Dmapper

Capturi

Cu ajutorul Pix4Dmapper capturați imagini RGB, termice sau multispectrale cu orice cameră. Dacă utilizați o dronă, puteți automatiza transferul de date și imagini de zbor cu aplicația gratuită PIX4Dcapture.

Captura-pix4dmapper-cadware-engineering

Digitalizare

Algoritmii de fotogrammetrie PIX4Dmapper transformă imaginile solului sau cele aeriene în hărți digitale și modele 3D. Procesați fără probleme proiectele pe desktop folosind acest software de fotogrammetrie sau alegeți pachetul cu PIX4Dcloud pentru procesare online.

Digitalizare_pix4dmapper_cadware-engineering

Control

Folosiți puterea fotogrammetriei în mediul rayCloud pentru a evalua, controla și îmbunătăți calitatea proiectelor voastre. Utilizați raportul de calitate pentru a examina o previzualizare a rezultatelor generate, detalii de calibrare și mulți alți indicatori de calitate a proiectului.

control-pix4dmapper-cadware-engineering

Măsurați și inspectați

Măsurați cu precizie distanțe, suprafețe și volume.

fotogrametrie-pix4dmapper-cadware-engineering

Colaborați și distribuiți

Simplificați comunicarea proiectului și munca în echipă. Partajați selectiv și în siguranță datele și perspectivele proiectului, cu echipa, clienții și furnizorii voștri, utilizând formate de fișiere standard.

Distribuire-pix4dmapper-cadware-engineering

Pix4Dmapper:

  • Soluție de fotogrammetrie pentru aplicații din toate industriile.
  • Prelucrare avansată a datelor pentru rezultate precise.

Rezultatele măsurărilor

Obțineți rezultate cu precizie de sub centimetru grație analizei fotogrammetrice.

1-2 pixeli GSD în direcții X, Y; 1-3 pixeli GSD în direcția Z

Control complet asupra proiectului

Definiți o zonă de interes, selectați opțiuni de procesare, adăugați puncte de control la sol sau editați nori de puncte, DSM-uri, plase și ortomozaice.

 

Fluxul vostru de lucru, alegerea voastră

Utilizați șabloane implicite pentru procesarea automată a proiectelor voastre sau creați-le cu setări personalizate pentru control deplin asupra datelor și calității.

 

rayCloudtm. Puterea software-ului de fotogrametrie

Un mediu unic care vă conectează imaginile originale la fiecare punct al reconstrucției 3D pentru a verifica vizual și a îmbunătăți acuratețea proiectului vostru.

 

Avantajele utilizării PIX4Dmapper

Această soluție software oferă o serie de avantaje printre care:

  • utilizează imagini clasice (RGB) terestre sau aeriene, multispectrale, termale, imagini la 360 de grade, imagini preluate simultan de mai multe camere, video-uri;
  • permite introducerea GCP puncte de control amplasate la nivelul solului, puncte de verificare și oferă suport RTK (coordonate ale centrelor de fotografiere determinate precis 1-3 cm prin tehnologie RTK sau PPK);
  • în cazul reconstrucțiilor efectuate corect, programul asigură o precizie planimetrică de 1-2 GSD și precizie altimetrică 1-3 GSD (ground sample distance – dimensiunea pixelului la nivelul solului);
  • permite generarea norului dens de puncte și clasificarea automată a acestuia, a ortofotoplanului, a modelului digital al suprafeței și al terenului, modelul 3D cu textură, hărți multispectrale pentru agricultură, hărți termale.

 

 

Licenta si livrare

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 3 zile de la confirmarea comenzii.

Back to Top