Plugin Point Clouds for Revit

Veesus Point Clouds for Revit este un plugin care oferă instrumente puternice de manipulare a norilor de puncte, inclusiv decupare, vederi și shaded relief pentru a identifica cu ușurință variațiile în datele cu care lucrați.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

Categorii: , Etichetă:

Descriere

Utilizatorii pot folosi suita completă de instrumente existente de manipulare a norilor de puncte Revit, facilitând lucrul cu norii de puncte în modul dorit.

Lucrați nativ cu fișiere VPC în Revit

Veesus Point Clouds for Revit permite utilizatorilor Autodesk Revit să lucreze cu fișierele revoluționare VPC ale Veesus, făcând mai ușor ca oricând să aducă datele nori de puncte în planurile lor BIM.

1-Veesus-Point-Clouds-for-Revit-cadware-engineering

Plugin-ul vă permite să mutați fără probleme datele nori de puncte între toate software-urile Veesus, inclusiv Arena4D, Point Clouds for SolidWorks, Point Clouds for Rhino și Zappcha. Această interoperabilitate face mai ușor pentru echipe să lucreze pe aceleași date nori de puncte din programul care este cel mai bun la job, fie că este vorba de vizualizare, integrare cu designul CAD sau date BIM.

2-Veesus-Point-Clouds-for-Revit-cadware

Integrarea cu Zappcha este avantajoasă. Pe lângă faptul că le permite utilizatorilor să încarce scanări capturate pe dispozitivul lor iOS direct în Revit, utilizatorii Point Clouds for Revit își pot transmite datele nori de puncte oriunde trebuie să lucreze folosind Zappcha Cloud. Așadar, se poate renunța la copierea și transportul fișierelor masive de nori de puncte; Point Clouds for Revit și Zappcha permit mai multor echipe să lucreze cu ușurință cu aceleași date sau să lucreze de la distanță.

3-Plugin-Veesus-Point-Clouds-for-Revit-cadware-engineering

Avantaje

Continuitate

Mutați ceea ce lucrați în alt software Veesus în Revit fără soluții alternative.

Actualizări constante

Produsul este îmbunătățit constant pe baza feedbackului utilizatorilor.

Funcționează așa cum doriți

Utilizați întreaga gamă de instrumente pentru nori de puncte din Revit pentru a lucra cu fișiere VPC, la fel cum ați face cu alte date nori de puncte.

Puternic

Încorporează Veesus XStreamEngine.

Ușor de folosit

Interfață simplă, cu funcții puternice.

Lucrați pe nori de puncte oriunde

Utilizați Zappcha Cloud pentru a transmite date din nori de puncte oriunde și oricui are plugin-ul.

4-Veesus-Point-Clouds-for-Revit-cadware_engineering

5-Point-Clouds-for-Revit_cadware_engineering

Back to Top
×