Program de Realitate Augmentata vGIS

vGIS este cel mai avansat software de realitate augmentată (AR) pentru utilități. Acesta combină datele spațiale – BIM, GIS și scanări 3D – cu informații de la terți din mai multe surse pentru a crea proiecții holografice și de realitate augmentată stabile și precise.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

Categorii: , Etichetă:

Descriere

vGIS: software de realitate augmentată

vGIS Utilities este cel mai avansat sistem de vizualizare realitate augmentată (AR) pentru utilități. Acesta transformă informațiile despre active dintr-un format GIS tradițional în holograme uimitoare. Conductele de apă, sistemele de canalizare, liniile de gaz și cablurile electrice apar în câmpul vostru vizual ca prelungiri naturale ale lumii reale.

Utilizare vGIS

Puteți folosi telefonul, tableta sau căștile holografice pentru a „vedea” infrastructura de utilități subterane. O mai mare conștientizare a situației și o mai bună înțelegere a împrejurimilor conduc la o productivitate mai mare, o reducere a erorilor umane și un mediu de lucru mai sigur.

 

vGIS Utilities a fost conceput pentru a fi ușor de utilizat și implementat. Acest software se adaptează la datele dvs., prin urmare nu vă forțează să treceți prin procese costisitoare și laborioase de pregătire a datelor. Cu vGIS nu sunt necesare conversii sau manipulări manuale ale datelor. vGIS face acest lucru pentru voi automat.

vGIS Utilities oferă companiilor cu active subterane o veche necesitate: a vedea prin pământ. Acest lucru îi ajută pe tehnicienii de teren să închidă tichete de service mai rapid prin reducerea timpului necesar pentru localizarea activelor. În funcție de complexitatea locației și de disponibilitatea datelor despre utilități, sistemul poate economisi până la câteva ore la o singură lucrare de localizare.

 

În plus, vGIS Utilities ajută la evitarea reparațiilor costisitoare și a intreruperilor. O conductă afectată înseamnă că munca se oprește până când se fac reparații. Multe dintre aceste probleme apar din cauză că marcajele de la sol sunt inexacte sau incomplete. vGIS ajută la reducerea numărului de astfel de probleme.

 

Nu în ultimul rând, vGIS este esențial în identificarea elementelor lipsă, cum ar fi supapele pavate și gurile de canalizare și capturarea deficiențelor în datele GIS printr-o funcționalitate de raportare ușor de utilizat. Software-ul vGIS permite utilizatorului să marcheze electronic locația și apoi să înregistreze un mesaj audio pentru a nota discrepanțele de date și orice reparații necesare.

Găzduit în cloud, vGIS nu necesită un departament IT de implementat sau rulat. Este ușor să începeți – este nevoie de doar câteva minute.

Cerinte de sistem

Dispozitive Android, iOS sau HoloLens compatibile (pentru o listă completă a dispozitivelor acceptate, vizitați http://ow.ly/FwkX30oPgza)

100 Mb de spațiu de stocare a dispozitivului

Conectivitate 5G, LTE, 4G, 3G sau Wi-Fi

ARCore v1.6 sau mai nou (Android), ARKit v1.5 sau mai nou (iOS), Windows RS4 (HoloLens)

Acces la aplicații (Google Play, Apple App Store sau Windows Store)

Back to Top
×