PROMOTIE: pana la 25% reducere la schimbarea licentelor vechi

Promotie incheiata

Ne pare rau dar aceasta promotie s-a incheiat.

În perioada 7 august – 23 octombrie 2020 poți beneficia de până la 25% reducere la schimbarea licențelor Autodesk vechi cu abonamente noi pe 1 sau 3 ani.

Profită de această promoție pentru a economisi 25% din prețul unui abonament nou pe 3 ani sau 20% din prețul unui abonament nou pe 1 an la produsele individuale sau Colecțiile Autodesk, oferind la schimb Serial Numbere valabile ale licențelor permanente vechi (versiunile 1998-2021 fără plan de mentenanță activ)*.

Descoperă posibilitățile oferite de abonamente Autodesk și beneficiază de:

  • Aplicații de proiectare de ultimă generație
  • Compatibilitate cu noile sisteme de operare Windows
  • Suport tehnic inclus și actualizări continue
 Vezi aici schimbările aduse de Autodesk în modul de activare a licențelor și profită de promoție pentru a nu fi afectat de aceste schimbări.

 

Promoția nu se poate combina cu alte oferte sau discounturi.

* Pentru a primi reducerea clienții trebuie sa renunțe la Serial Number iar licența veche nu mai poate fi utilizată și trebuie dezinstalată. Pentru fiecare licență permanentă la care se renunță se poate achizitiona un singur abonament pe 1 sau 3 ani cu reducere. Pentru licențe vechi din familia LT se pot achiziționa abonamente noi pentru produse din familia LT sau AutoCAD. Seriile licențelor vechi vor trece printr-un proces de validare și pot fi utilizate o singură dată în această promoție.

Pentru detalii suplimentare și pentru a afla dacă licența ta se poate utiliza în această promoție te invităm sa ne contactezi.