Treceti la un abonament Autodesk cu pana la 30% reducere

Promotie incheiata

Ne pare rau dar aceasta promotie s-a incheiat.

 

Pana pe 20 Octombrie 2017, puteti schimba licentele vechi cu abonamente noi pe 1 sau 3 ani cu pana la 30% reducere.

Clientii existenti pot economisi pana la 30% din pretul unui abonament nou pe 1 sau 3 ani* la produsele Autodesk participante, oferind la schimb Serial Numbere valabile ale licentelor permanente vechi, avand versiuni de la R14 (lansate in 1998) pana la 2017 fara Mentenanta activa.

Programele care se pot achizitiona in aceasta promotie includ cele mai populare aplicatii Autodesk (AutoCAD LT, AutoCAD, AutoCAD Civil 3D, Revit, Inventor, noile Autodesk Industry Collections, si multe altele), in varianta de single-user sau multi-user.

  • 30% reducere pentru trecerea la abonamente Autodesk Industry Collections
  • 20% reducere pentru trecerea la abonamente pentru majoritatea produselor individuale

Clientii care dau la schimb licente din familia AutoCAD LT pot achizitiona abonamente pe 1 sau 3 ani cu reducere tot la produse din familia AutoCAD LT (AutoCAD LT/LT for Mac, RevitLT, AutoCAD Revit LT, Inventor LT, AutoCAD Inventor LT).

Pentru lista completa a programelor si pentru a afla cum puteti beneficia de promotie va invitam sa ne contactati.

* Pentru a primi reducerea clientii trebuie sa renunte la Serial Number iar licenta veche nu mai poate fi utilizata si trebuie dezinstalata. Pentru fiecare licenta permanenta la care se renunta se poate achizitiona un singur abonament pe 1 sau 3 ani cu reducere. Serial Numbere-ele licentelor vechi vor trece printr-un proces de validare si pot fi utilizate o singura data in aceasta promotie.