Referinte

Entelegy Offshoring Services, Ploiesti

Entelegy Offshoring Services este o companie internationala de consultanta tehnologica interdisciplinara ce ofera un pachet complet de servicii de inginerie si proiectare de detaliu in diferite domenii industriale.

Principalul focus al companiei este orientarea catre client, care trebuie sa beneficieze de nivelul de expertiza cel mai avansat pe o piata globala tot mai competitiva.

 

“Integrarea rapida in proiectele noastre a tuturor beneficiilor oferite de Autodesk Navisworks Simulate se datoreaza si bunei colaborari cu specialistii de la CADWARE Engineering, Partener Autorizat Autodesk, care ne-au acordat tot sprijinul la implementarea solutiei Autodesk in fluxurile noastre curente de proiectare.”
Mihai Radu, CAD/CAE Manager, Entelegy Offshoring Services SRL

 

Nasdis Consulting, Galati

NASDIS este o firma moderna si dinamica de proiectare navala si asistenta tehnica in acest domeniu, combinand talent si experienta cu cunostinte si abilitati actuale.

Structura de proiectare multidisciplinara este flexibila si capabila sa acopere toate stadiile acestui proces, de la proiectare preliminara si de clasa, pana la proiectare de executie si documentatie ‘as built’.

“Colaborarea cu CADWARE Engineering a aparut din necesitatea achizitionarii unor licente Autodesk si am reusit intr-un timp foarte scurt realizarea unui contract de licentiere in leasing relativ complicat, si implementarea AutoCAD Mechanical in toata firma. Ni s-a oferit consultanta la achizitie, ceea ce a insemnat foarte mult. Am putut discuta liber despre nevoile noastre si am fost sfatuiti in legatura cu cea mai buna solutie pe care o putem alege. Experienta celor de la CADWARE Engineering si
implementarile similare de la alte firme si-au spus cuvantul.”
Bogdan Grigorovici, Director IT, Nasdis Consulting

 

Sirius Proiectare Studii, Bucuresti

Sirius a fost infiintata in anul 1991 si desfasoara studii de fezabilitate, proiecte, analize economico-financiare, studii de teren pentru: alimentari cu apa, canalizari, constructii hidrotehnice, drumuri, managementul deseurilor, ecologie.

“Colaborarea cu CADWARE Engineering a presupus un mare grad de profesionalism, seriozitate si o buna comunicare intre parti. Am beneficiat de consultanta sustinuta si prompta din partea reprezentantilor CADWARE in scopul intelegerii si invatarii unor noi metode de aplicare a aplicatiei AutoCAD Civil 3D.
Pe parcursul cursului de AutoCAD Civil 3D, desfasurat intr-o sala de curs prevazuta cu mijloace tehnice de ultima generatie, angajatii societatii noastre au beneficiat de profesionalismul si atentia deosebita a cadrului didactic, precum si de rezolvarea unor probleme concrete, particularizate, intampinate in timpul utilizarii acestui program in cadrul unor diverse proiecte.”
Nicolae Stefan Mucica, Director Tehnic, Sirius Proiectare Studii

 

EPSTEIN ARCHITECTURE & ENGINEERING,Bucuresti

Epstein este una dintre cele mai mari si mai vechi firme de arhitectura, design interior, inginerie si constructii din lume.

Epstein are un portofoliu divers de proiecte in sectoarele comercial, industrial si public iar reputatia firmei este in permanenta legata de proiectele de profil inalt. Epstein si-a dovedit capacitatea de a asambla si de a gestiona echipe mari si diverse de specialisti si de a incheia cu succes proiecte mari si complicate. Epstein are sediul la Chicago, birouri regionale in Los Angeles si New York, si locatii internationale in Varsovia, Polonia si Bucuresti, Romania si peste 350 de angajati in intreaga lume.

“Anul trecut, EPSTEIN ARCHITECTURE & ENGINEERING, a achizitionat solutia AutoCAD Revit Architecture, venind astfel la acelasi nivel cu sediul nostru din Chicago si cu filiala EPSTEIN din Polonia. Avantajele solutiei propuse de CADWARE Engineering, partener autorizat Autodesk, sunt evidente. Cursurile desfasurate la sediul nostru de echipa CADWARE si perspectiva implementarii conceptului BIM (Building Information Modeling) sunt beneficii reale dobandite de firma noastra.”
Thomas Gibney, General Manager, EPSTEIN ARCHITECTURE & ENGINEERING

 

PIROUX INDUSTRIE ROMANIA, Mioveni

Piroux Industrie Roumanie este parte a grupului Piroux infiintat in 1979. Grupul are sediul central in Franta, 850 de angajati si desfasoara activitati de inginerie si productie.

Departamentul de proiectare este format din ingineri cu experienta in proiectarea si prelucrarea pieselor din tabla si a ansamblurilor sudate. Produsele realizate variaza de la piese din tabla pentru industria auto, la ansamburi mari sudate (platforme, sasiuri, containere) pentru a caror proiectare compania utilizeaza solutia Autodesk Inventor.

Clientii cei mai importanti ai Piroux Industrie sunt constructori din industria  auto (Dacia, Renault, Renault Trucks Volvo, Iveco, Karosa, Lamberet), producatori din industria agricola (Berthoud, Tecnoma, Bobard, Kuhn) si din industria de aparare (Nexter, Sagem Defense Securite).

 

ADREM INVEST, Bucuresti 

ADREM INVEST este o companie care ofera servicii si solutii de inginerie pentru probleme legate de aplicatii industriale si energetice.

Proiectarea instalatiilor si echipamentelor se realizeaza cu ajutorul aplicatiei Autodesk Inventor, solutie CAD 3D pentru proiectare mecanica.

“Colaborarea cu firma CADWARE Engineering a fost si este una fructuoasa. Personalul ei a raspuns prompt si la obiect ori de cate ori am solicitat, fiind niste specialisti devotati profesiei lor.”
Cristina Dobrescu, Project Manager, ADREM INVEST
Back to Top