Soluții Graphisoft

Misiunea Graphisoft este de a oferi echipelor de profesioniști din arhitectură și construcții tehnologii avansate și know-how pentru a le ajuta să își îndeplinească misiunea: să creeze o arhitectură extraordinară. Integrarea oamenilor, a fluxurilor de lucru și a informațiilor în timp real este esențială pentru succesul proiectelor. Soluțiile Graphisoft premiate oferă fluxuri de lucru Open BIM de neegalat pentru a ajuta la îndeplinirea sarcinii. Soluțiile superioare de lucru în echipă și cu acces mobil ajută la implicarea tuturor părților interesate de proiect în timp real. Graphisoft este parte din Nemetschek Group.

Partener Autorizat Graphisoft

În calitate de Partener Autorizat Graphisoft, CADWARE Engineering vă pune la dispoziție portofoliul de soluții BIM Graphisoft pentru proiectare si colaborare.

VREAU OFERTA!

Pentru Cine Sunt Soluțiile Graphisoft?

 

Arhitect

Graphisoft Archicad este o soluție BIM profesională care le dă creatorilor posibilitatea să dezvolte și să compare alternative de design, să automatizeze documentația, să lucreze în echipă și să livreze prezentări profesionale folosind cele mai recente tehnici de vizualizare.

Inginer

Lucru in echipa. La Graphisoft, nu este un cuvânt la modă. Acesta este modul în care arhitecții și inginerii lucrează împreună pentru a construi clădiri mai bune. Soluția BIMcloud oferă o colaborare sigură în timp real între membrii echipei de proiect.

Contractant

Ecosistemul de soluții Graphisoft BIM este instrumentul de care fiecare antreprenor, constructor și topograf are nevoie pe șantier. Accesați cele mai relevante și actualizate informații din proiectul BIM central; detectează și rezolvă inconsecvențele la timp; gestionați eficient costurile de construcție și respectați programul.

Manager BIM

Minimizați erorile și problemele neașteptate cu soluții de șabloane personalizabile. Economisiți timp cu interfața noastră de gestionare a muncii în echipă, bazată pe browser, cu instalare zero; organizați proiecte și membri ai echipei pe baza ierarhiei firmei dvs. Atribuiți și editați roluri de utilizator; rolurile tipice pot fi reutilizate în mai multe proiecte. Implicați subcontractanți, ingineri, consultanți și clienți.

Client

Investitorii și proprietarii își pot vedea și împărtăși opiniile despre proiect în timpul etapelor de dezvoltare a designului. BIMx, aplicația de prezentare și coordonare permite o experiență captivantă de descoperire a designului.

Municipalități

În calitate de membru de bază al organismului industriei buildingSMART la nivel mondial, Graphisoft a adoptat abordarea universală Open BIM în toate soluțiile și fluxurile de lucru, în conformitate cu modelul de date buildingSMART. Pentru municipalități, guverne și organismele de reglementare, acest lucru se traduce prin transparență în rândul consultanților și calitate asigurată a datelor modelului de proiect.

Partener Autorizat Graphisoft

În calitate de Partener Autorizat Graphisoft, CADWARE Engineering vă pune la dispoziție portofoliul de soluții BIM Graphisoft pentru proiectare si colaborare.

 

Back to Top
×