Pachet TopoLT 13 + ProfLT 13 + TransLT 5

Pachet TopoLT 13 + ProfLT 13 + TransLT 5

850,00 

Cele mai populare aplicatii pentru topografie, cadastru, profile si transformari de coordonate, toate intr-un pachet complet si economic.

Categorii: , Etichetă:

Descriere

TopoLT
TopoLT este un program esential pentru realizarea planurilor topografice si cadastrale. Programul aduce un plus de performanta aplicatiei CAD prin noi functionalitati care permit desenarea rapida, prelucrarea automata a datelor si obtinerea unui plan complet in cel mai scurt timp. Importul punctelor masurate, generarea modelului 3D al terenului sau desenarea curbelor de nivel sunt operatiuni care se realizeaza precis si eficient cu ajutorul TopoLT. Functiile avansate de prelucrare a datelor si imaginilor intregesc aceasta aplicatie si usureaza mult munca unui topograf.

TopoLT ruleaza sub AutoCAD, BricsCAD sau ZWCAD si s-a dovedit a fi foarte util in proiectarea si modelarea planurilor digitale cadastrale sau topografice. Aplicatia raporteaza direct in desenul CAD fisierul de coordonate, raporteaza direct coordonatele din statia totala sau transmite coordonate din desen catre statia totala. La raportare, textele punctelor pot fi optimizate astfel incat sa nu existe suprapuneri intre ele sau suprapuneri fata de celelalte entitati aflate in apropierea punctului.

ProfLT
ProfLT este o alegere inspirata daca doriti sa desenati profile longitudinale si transversale in AutoCAD sau alta platforma CAD. Programul permite generarea usoara a profilelor, avand posibilitatea utilizarii modelului 3D al terenului obtinut cu TopoLT si include functii de configurare pentru cele mai variate situatii. Utilizata alaturi de TopoLT, aplicatia ProfLT completeaza in modul cel mai fericit programul CAD pe care il folositi pentru proiectare.

Programul a fost creat pentru a functiona in mediul AutoCAD, BricsCAD sau ZWCAD. S-a optat pentru aceasta solutie pentru a beneficia si de facilitatile oferite de programele CAD.

TransLT
TransLT este un program special dezvoltat pentru realizarea calculului parametrilor de transformare si transformarea coordonatelor intre două sisteme de coordonate într-un mod practic şi rapid.

Programul se adresează în principal specialistilor ce utilizează tehnologia GPS pentru realizarea lucrarilor geodezice. Pentru a usura operarea cu multitudinea sistemelor de coordonate de referinta existente, TransLT conţine un modul care extrage informaţii din baza de date EPSG.

Cerinte de sistem

TopoLT 12 si ProfLT 12:

 Sisteme de operare:
  • Windows: XP/Vista/7/8/8.1/10.

Platforme AutoCAD:

  • AutoCAD (32-bit): 2007, 2008, 2009
  • AutoCAD (32-bit & 64-bit): 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020

Platforme BricsCAD:

  • BricsCAD (Pro, Platinum, 32-bit & 64-bit): V16.2, V17.2, V18.2, V19.1, V19.2

Platforme ZWCAD:

  • ZWCAD Pro (32-bit & 64-bit): 2019 SP2, 2020.

TransLT 4:

Sisteme de operare suportate:

  • Microsoft Windows: XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 / 10

Licenta si livrare

Tip licente: licente permanente, stand-alone.

Livrarea licentelor: livrare electronica (primiti pe email certificatul de licenta si informatii privind descarcarea si instalarea programului).

Solicitare informatii suplimentare

Contact


[Doresc sa ma abonez la newsletter]

 

[Sunt de acord ca datele mele personale sa fie prelucrate in scopul de a primi informatii despre produsele si serviciile solicitate.]

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top