Archicad Collaborate – abonament (1, 2 sau 3 ani)

Combinația perfectă pentru proiecte de arhitectură: Archicad + BIMcloud SaaS + BIMxPro. Începeți să lucrați direct în BIMcloud și colaborați cu echipa dvs. în timp ce proiectați, vizualizați și documentați proiectele în Archicad, cel mai eficient software BIM de pe piață. Apoi, prezentați-le clienților într-un mod intuitiv, cu aplicația mobilă BIMx.

Cu Archicad Collaborate, vă puteți concentra pe ceea ce faceți cel mai bine: proiectați clădiri grozave.

Descriere

 

Archicad Collaborate include programul de proiectare arhitecturală Archicad, alături de platforma de colaborare BIMcloud SaaS și de aplicația mobilă de prezentare a proiectelor, BIMx Pro. Citiți mai multe despre fiecare din aceste produse, în tab-urile de mai jos!


OFERTĂ SPECIALĂ: Aveți deja o licență Archicad 25 sau mai veche? Click aici pentru cea mai bună opțiune de upgrade!Archicad Collaborate mockup

Archicad Collaborate sprijină arhitecții, inginerii și managerii în procesul de implementare BIM, prin suita de instrumente pentru colaborarea multidisciplinară dezvoltate de către Graphisoft. Bazate pe standarde și fluxuri de lucru deschise, acestea reduc decalajul dintre acasă, birou și șantier, indiferent de dimensiunea proiectului.

Începeți imediat să proiectați, să partajați fișiere și să gestionați proiectele în cloud — rapid și sigur, fără investiții suplimentare în hardware.

În plus, abonamentul Archicad Collaborate aduce o suită de extra beneficii: 

bimx - archicad collaborate

Colaborare în BIMx Pro

Mai multe instrumente avansate de colaborare, direct în aplicația mobilă BIMx.

redshift - archicad collaborate

Randare cu Redshift

Creeați prezentări de înaltă calitate, cu motorul de randare Redshift de la Maxon, integrat direct în Archicad.

catalog suprafete

Catalog de suprafete

Acces la peste 500 de suprafete profesionale exclusive, în plus la cele deja incluse în Archicad.

python api

API Python

Utilizați fluxuri de lucru personalizate și automatizate, cu ajutorul API-ului Python integrat.

param-o archicad collaborate

PARAM-O

Concepeți obiecte parametrice personalizate, fără să fie nevoie să scrieți cod GDL.

library part maker - archicad collaborate

Library Part Maker

Folosiți acest add-on, inclus în abonament și ușor de învățat, pentru a crea obiecte de bibliotecă.

suport tehnic

Suport tehnic prioritar

Ajutorul e doar la un click sau un telefon distanță, când aveți acces la suport tehnic localizat.

graphisoft learn

Graphisoft Learn

Materiale de training gratuite sau la reducere, pe platforma de învățare Graphisoft.

licente de urgenta

Licențe de urgență

Primiți o licență temporară, în cazul pierderii, furtului sau distrugerii cheii de licență.

design checker solibri - archicad collaborate

Archicad Design Checker

Economisiți timp și bani, descoperind erorile încă din fața de proiectare, cu acest add-on de la Solibri. Mai multe detalii aici.

transfer model bimx archicad collaborate

Transferul modelului BIMx

Instrumente premium  pentru toți membrii echipei: spațiu de stocare privată a fișierelor, parolare, embed al modelulul BIMx.

Archicad – Proiectare

Proiectare în Archicad Collaborate

Dezlănțuiți-vă creativitatea cu Archicad, principalul software BIM dezvoltat de arhitecți ca dumneavoastră. Concentrați-vă pe ceea ce faceți cel mai bine – realizarea unei arhitecturi extraordinare – datorită instrumentelor puternice de proiectare algoritmică și suportului pentru modele de mari dimensiuni.

Niciodată obișnuit

Îmbunătățiți-vă proiectul cu ajutorul instrumentelor de modelare pentru forme libere din Archicad Collaborate, care transformă obișnuitul în extraordinar. Modelați proiectul la orice nivel – de la volume conceptuale la un model BIM complet.

 

Mențineți fluxul creativ cu Archicad Collaborate

Lucrați atât cu vederi 2D cât și 3D, cu un set de instrumente care vă permite să vă simțiți ca acasă cu terminologia și funcționalitățile familiare la care ați ajuns să vă așteptați de la o aplicație BIM – obiecte favorite și layere pentru a vă sprijini procesul de proiectare.

Modelați la orice nivel de detaliu

Începeți cu un element de bază și adăugați detalii pe măsură ce designul evoluează. Folosiți instrumente care reprezintă elemente reale de construcție – cum ar fi pereți, grinzi și plăci – care fac modelarea la fel de ușoară ca trasarea unei linii.

Explorați și împărtășiți ideile

Explorați idei și alternative de design, analizând toate posibilitățile. Modelați și trimiteți idei pentru examinare de către echipa dvs. prin platforma BIMcloud, inclusă în Archicad Collaborate. Când ideile sunt acceptate, vor deveni imediat parte a proiectului.

Proiectați elemente complexe

Profitați de sistemele flexibile de modelare ale Archicad. Bucurați-vă de o experiență de proiectare creativă și productivă cu instrumente intuitive de modelare, cum ar fi cele pentru Pereți Cortină și Scări.

Modelator MEP încorporat în Archicad Collaborate

Instrumentele de proiectare MEP încorporate extind și mai mult abordarea de proiectare integrată a Archicad. Accesați echipamente inteligente MEP în interiorul proiectului arhitectural și integrați corect sistemele MEP în modelul BIM.

 

Automatizarea proiectării

Dezlănțuiți-vă creativitatea folosind instrumente și fluxuri de proiectare algoritmică, creați-vă propriile componente de construcție inteligente, parametrice și gestionați cerințele funcționale ale proiectelor mari – totul datorită setului de instrumente de automatizare a designului din Archicad.

Archicad Collaborate + Design algoritmic

Profitați de punctele forte ale a trei medii de design unice — Archicad, Grasshopper și Rhino — pentru a crea forme care altfel ar fi aproape imposibile! Această conexiune bidirecțională „live” îmbină Archicad Collaborate cu instrumentele de proiectare algoritmice de top din industrie într-un flux de lucru fluid și profesional. Explorați variațiile de design, creați și ajustați detaliile și structurile clădirii folosind algoritmi fără a face schimb de fișiere.

Creați-vă propriile obiecte inteligente

Generați rapid obiecte de bibliotecă parametrice și elemente de construcție (fără a scrie o singură linie de cod sau script GDL) cu PARAM-O, un instrument de proiectare parametrică încorporat disponibil pentru abonații SSA și Graphisoft Forward atât pe Windows, cât și pe macOS.

Archicad – Vizualizare

Vizualizați

Instrumentele profesionale de vizualizare arhitecturală ale Archicad transformă proiectele conceptuale în imagini convingătoare ale clădirilor viitoare. Dați viață modelelor 3D, inspirați publicul și invitați părțile interesate să se implice în design-urile voastre.

Randare stil schiță încorporată în Archicad

Prezentați-vă modelul 3D ca imagine, producând randări non-fotorealiste cu Sketch Render — cel mai potrivit pentru fazele incipiente ale proiectului — folosind diferite efecte grafice, cum ar fi carioca, creionul, grafitul sau markerul.

Randare albă încorporată

Concentrați-vă pe model, formele și spațiile acestuia, fără a intra în detalii folosind funcția White Render. Nu aveți mult timp? White Render este perfect pentru a comunica intenția de proiectare și alte aspecte ale clădirii discutate în mod obișnuit în fazele incipiente, pentru feedback-ul și coordonarea rapidă cu clienții.

Randare foto-realistă încorporată

Îmbunătățiți aspectul randărilor dvs. rapid și ușor cu CineRender / Redshift* de la MAXON, încorporat direct în Archicad. Bazat pe motorul de randare de ultimă generație al lui Maxon, setările de bază ale lui Redshift / CineRender creează randări de calitate potrivite pentru majoritatea proiectelor.

Animații și studii solare

Creați prezentări convingătoare pentru a comunica intenția de proiectare și tehnicile de construcție cu animații și secvențe de construcție.

Bibliotecă de obiecte parametrice 3D încorporată

Adăugați un aspect mai contemporan vizualizărilor 2D și 3D cu obiecte noi-nouțe din biblioteca actualizată.

Export Datasmith

Convertiți și importați cu ușurință scenele 3D direct în Twinmotion sau Unreal Engine pentru vizualizări de ultimă generație, atât pe Windows, cât și pe macOS. Descărcați Datasmith Exporter.

Archicad – Colaborare

Lucrează cu echipa ta și cu alte discipline aflate în același birou sau în întreaga lume, la proiecte de orice dimensiune și complexitate. Standardele deschise și fluxurile de lucru înseamnă o colaborare garantată, indiferent de software-ul folosit de alți membri ai echipei.

Rămâneți informat

Utilizați Archicad pentru a detecta și vizualiza modificările dintre modele și revizuiri într-un mod mai intuitiv datorită monitorizării inteligente a modificărilor și notificărilor în timp real.

Urmăriți și schimbați

Utilizați Archicad pentru a rezolva problemele mai rapid și pentru a reduce riscul problemelor nerezolvate datorită organizării clare și notificărilor în timp real ale modificărilor modelului BIM. Integrați problemele de la terți pe baza compatibilității cu soluțiile standard de gestionare a problemelor din industrie. Examinați mai rapid istoricul problemelor și evidențiați modificările datorită gestionării și sortării mai bune a problemelor.

Urmăriți și comparați

Cu mai multe părți interesate în fiecare proiect, sarcina de a urmări, înțelege și adapta modificările de proiectare în curs de desfășurare este o sarcină importantă. Comparați două modele sau versiuni 3D și vizualizați și filtrați diferențele dintre ele cu compararea modelelor Archicad. Urmăriți cu precizie modificările de design și chiar evaluați variantele de design pentru a obține cel mai bun design posibil.

Întotdeauna sincronizat

Încărcați și reîmprospătați modelul, indiferent de locația fiecărui membru al echipei, datorită fluxului nostru de lucru rapid și simplu de publicare și BIMcloud. Cu Archicad economisiți timp, evitați greșelile și partajați fișierele cu încredere, știind că totul este la zi. Accesul în timp real la modelul partajat pe tot parcursul procesului de proiectare înseamnă că toți membrii echipei sunt sincronizați în orice moment.

OpenBIM cu Archicad Collaborate

Open BIM este o abordare modernă a colaborării care întâmpină toți furnizorii de software, designerii, inginerii și constructorii, precum și proprietarii de clădiri.

Archicad este deschis

Deschis să lucreze cu cei mai buni parteneri, indiferent de opțiunile software ale acestora. Deschis către soluții de viitor, transparență, asigurare a calității și date accesibile. Comunicați cu alte părți interesate și coordonați un proiect de construcție în întregime 3D datorită IFC.

Archicad – Documentare

Instrumentele complete de realizarea a documentației, combinate cu un flux de lucru puternic de publicare, care respectă cerințele locale BIM, înseamnă că vă puteți concentra asupra designului, nu asupra documentelor.

Funcții de documentație integrate în Archicad Collaborate

Cu Archicad obțineți rapid seturi de documentație direct din modelul BIM. Ajustați aspectul documentației pentru a se potrivi cu publicul dvs. Extindeți-vă serviciile de proiectare cu extrase de materiale, practic fără efort suplimentar. Creați cu ușurință liste și planșe cu informații precise provenite din modelul BIM – fără greșeli sau erori de calcul. Concentrați-vă pe design-urile dvs., nu pe documente.

Ofertele câștigătoare încep de aici

Caracteristicile intuitive oferă flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a crea documentație grafică direct din modelul 3D. Indiferent dacă trebuie să produceți documentație 2D sau 3D, Archicad face acest lucru ușor și rapid, asigurând cea mai bună calitate vizuală a documentelor dvs.

Acuratețea construiește credibilitatea

Preluați controlul deplin asupra aspectului documentației cu instrumentele încorporate în Archicad Collaborate. Obțineți o afișăre precisă a tuturor informațiilor – atât grafice, cât și numerice – direct din modelul BIM.

Stabiliți standardul

Accesul la șabloanele de date BIM facilitează conformitatea cu standardele locale, în timp ce accesul la biblioteci de detalii standard facilitează încorporarea informațiilor existente privind standardele locale în documentația proiectului.

Automatizați-vă fluxurile de lucru cu Archicad Collaborate

Creați scripturi de automatizare în Archicad și lanțuri de comenzi complete folosind limbaje de programare de nivel înalt precum Python. Accesați informații generale despre elemente, informații despre proprietăți și modificați acestea și alte clasificări ale elementelor Archicad după cum este necesar.

BIMcloud SaaS

BIMcloud SaaS reduce decalajul dintre acasă, birou, șantier și părțile interesate din proiect – indiferent de locație sau software-ul utilizat.

Lucrați hibrid, cu Archicad Collaborate

Pandemia globală a obligat birourile de proiectare arhitecturală să schimbe modul în care funcționează aproape peste noapte – iar lucrul de oriunde a creat o nevoie instantanee de colaborare online și acces de la distanță la infrastructura biroului.

Următorul normal: Lucru hibrid

BIMcloud SaaS reduce decalajul dintre acasă, birou, șantier și părțile interesate din proiect – indiferent de locație sau software-ul utilizat.

Fără investiție inițială

Începerea cu BIMcloud SaaS este rapidă, ușoară și accesibilă. Începeți imediat să colaborați la proiecte în cloud – fără investiții suplimentare în hardware.

Nu este necesară experiența IT

Nu există experiență IT în cadrul personalului? Nici o problemă! BIMcloud SaaS este atât de ușor de utilizat, încât nu este necesară nicio experiență IT pentru partajarea rapidă și sigură a fișierelor în cloud.

BIMcloud este flexibil

Creșteți sau reduceți în funcție de proiectul dumneavoastră și plătiți pe măsură ce mergeți. Ne vom asigura că abonamentul BIMcloud SaaS corespunde nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră.

Începeți astazi

Începeți cu BIMcloud Software as a Service astăzi și profitați de accesul rapid, eficient și securizat la proiecte partajate în timp real, indiferent de dimensiunea proiectului, locația birourilor sau viteza conexiunii la internet.

Toate acestea și multe altele…

Abonații cu un abonament BIMcloud SaaS au, de asemenea, acces la funcții suplimentare BIMcloud și BIMx Pro atunci când lucrează în echipă pe proiecte BIMcloud.

BIMx Pro

Eliminați decalajul între birou, sediul clientului și șantier, cu aplicația de prezentare și coordonare BIMx Pro.

Cu navigarea simplă, asemenătoare unui joc video, obțineți feedback de la client rapid și eficient pe orice dispozitiv mobil, accesați specificațiile de proiect și marcați modificările de oriunde.

Funcții profesionale de prezentare în Archicad Collaborate

Clienții fără pregătire tehnică, care nu știu să citească planurile 2D, înțeleg totuși imediat intenția de proiectare, atunci când văd clădirea în 3D.

Astfel, îi puteți implica activ în procesul de proiectare și puteți obține aprobări mai repede și mai ușor.

Puteți să partajați modelul BIMx doar cu un client, protejat cu o parolă, sau îl puteți distribui public, inserat pe website-ul dumneavoastră.Informație la un click distanță

Accesați din mers specificațiile exacte ale elementelor arhitecturale – fără să fie nevoie să comutați permanent între layout-uri sau între diferite unghiuni de vizualizare 3D.

Sau, accesați cu ușurință atributele elementelor 3D, direct din schița 2D.Iar când apare o problemă…

Folosiți funcția BIMx Issues pentru a face notații direct pe orice desen 2D sau vedere 3D, chiar de pe șantier sau de la sediul clientului – nu mai este nevoie să vă întoarceți la birou.

Marcajele sunt compatibile cu standardele BCF (BIM Collaboration Format), deci se pot urmări pe durata întregului proces de proiectare.Cerinte de sistem

Recommended configuration Minimum Hardware Requirements
Project size Entry-level
Residential homes
Mid-range
Apartment and office
Buildings
High-end
High rises, Hospitals
CPU Intel Core i5
AMD Ryzen 5
Apple Silicon M1*
Intel Core i7
AMD Ryzen 7
Apple Silicon M1 Pro*
Intel Core i9
AMD Ryzen 9
Apple Silicon M1 Max*
Intel/AMD x64 or Apple ARM multicore processor
Memory 16 GB RAM 32 GB RAM 64 GB RAM
Disk SATA SSD NVMe SSD NVMe SSD 5+ GB of free space
Graphics card 2+ GB VRAM DirectX 11
compatible graphics cards
4 GB VRAM DirectX 11
compatible graphics cards
8 GB VRAM DirectX 11
compatible graphics cards
DirectX 11 compatible graphics card
Display resolution FHD+ (1920×1080) 2K (2560×1600) 5K (5120×2880) 1440×900
Operating System Windows 11 64-bit
macOS 12.5
Windows 10 64-bit
macOS 11.3
Protection key Archicad 26 CodeMeter hardware key or Codemeter Act software
protection key to start Archicad 26

Licenta si livrare

Licenta single-user, de tip abonament anual, cu o durată de 1, 2, sau 3 ani.

Livrare electronica in 2-5 zile.

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
×