CADWARE Engineering. Pentru proiecte de succes!

CINE SUNTEM?

O echipă de experți specializați în domenii tehnice – arhitectură, inginerie – cu pregătire temeinică și certificări atestate internațional. Ne bucurăm să vă cunoaștem și să vă oferim serviciile noastre!

Deși avem o experiență vastă în domeniu, dobândită în peste 17 ani de activitate, dar și numeroase proiecte de succes, continuăm să învățăm și să ne perfecționăm pentru a fi mereu la curent cu noutățile. Doar în acest mod ne putem sprijini clienții, oferindu-le consiliere în alegerea celor mai potrivite soluții software, dar și suport în utilizarea optimă a acestora pentru a obține cele mai bune rezultate. Pentru noi fiecare client și fiecare proiect e o provocare la care răspundem cu pasiunea care ne reprezintă!

Fiind o companie independentă, ne-am clădit o reputație bună la fel cum se clădește o casă trainică: cărămidă cu cărămidă, adică proiect cu proiect, analizând cu grijă fiecare detaliu pentru ca rezultatele să se alinieze cu așteptările. Acum, la 15 ani de la înființare, ne numărăm printre cei mai importanți furnizori de soluții software de proiectare asistată din România. Însă cea mai mare reușită a noastră sunt reușitele clienților noștri, care ne-au ales drept consultanți de încredere pe termen mediu și lung, iar acest lucru ne onorează.

CUI NE ADRESĂM?

Birourilor de proiectare și arhitectură, companiilor de construcții și firmelor din domeniul topografiei și geodeziei care vor să-și diminueze costurile aferente exploatării resurselor CAD.

CE OFERIM?

  • Soluții software specializate pentru proiectare asistată – tehnologii de ultimă oră indispensabile în arhitectură, construcții, infrastructură, mecanică, inginerie civilă și industrială;
  • Echipamente topografice pentru realizarea și dezvoltarea proiectelor de topografie, geodezie și cadastru;
  • Produse complementare: echipamente hardware, sisteme de operare și aplicații office, aplicații de grafică și editare foto;
  • Informații de ultimă oră despre produse, licențiere și modalități de finanțare;
  • Suport pentru optimizarea investițiilor în software, instruirea și certificarea personalului, astfel încât clienții să poată gestiona și exploata eficient resursele CAD în cadrul companiei;
  • Serviciu de evaluare a competențelor digitale ale angajaților oferit firmelor de recrutare și antreprenorilor care doresc să evalueze cunoștințele noilor colegi sau doresc să realizeze un plan de dezvoltare profesională pentru colegii din cadrul companiei până la nivelul de expert;
  • Serviciu de digitalizare proiecte de construcții, constând în modelare 3D pentru construcții – clădiri și infrastructură – până la nivelul de detaliare solicitat de client. Modelele 3D pot fi realizate pentru construcții existente, dar și pentru proiecte de construcții noi.
  • Serviciu de realizare biblioteci 3D BIM oferit producătorilor de diferite echipamente pentru construcții sau companilor care doresc să-și automatizeze proiectele la care lucrează și să folosească aceste biblioteci ca un standard pentru întreaga companie.
  • Proceduri de lucru adaptate specificului fiecărei companii și nevoilor fiecărui client în parte, prin care reducem riscurile și rezolvăm probleme uzuale cu care se confruntă arhitecții, proiectanții, inginerii, cum ar fi: obiective nerealiste privind timpul de recuperare a investiției, evaluare inadecvată a proiectelor prin estimări greșite ale resurselor necesare, planificare defectuoasă a achizițiilor și a implementării, selecție și pregătire defectuoasă a personalului de bază, neînțelegeri din cadrul departamentelor cauzate de lipsa unei autorități agreate și recunoscute, suport insuficient la depanare pe întreaga durată de folosire a tehnologiilor, flux de lucru îngreunat prin întreruperi, blocaje și întârzieri, pierderi de date datorate lipsei unei stocări și securizări optime.

Odată ce aceste riscuri sunt reduse sau excluse cu sprijinul specialiștilor CADWARE Engineering și al resurselor pe care vi le punem la dispoziție, vă puteți concentra pe latura creativă a muncii voastre, astfel încât să vă atingeți obiectivele mai rapid și mai ușor.

CUM REUȘIM ACEST LUCRU? IATĂ ATUURILE NOASTRE:

Încă de la înființarea companiei, în 2008, suntem furnizori de aplicații software 2D și 3D pentru diverse domenii, create de cele mai prestigioase branduri din lume. La acestea am adăugat produse complemenatare precum echipamente hardware, pentru a le oferi clienților instrumentele necesare pentru dezvoltarea proiectelor.
Având o experiență de peste 17 ani în furnizarea de soluții software de proiectare și în oferirea de suport tehnic, cursuri specializate, consultanță și implementări, cunoaștem îndeaproape nevoile și provocările clienților noștri și le putem oferi tot sprijinul necesar pentru a-și atinge obiectivele.
Cu pasiunea care ne caracterizează, ne pregătim constant la marii producători de software și testăm aplicațiile și procedurile de lucru înainte de lansarea acestora pe piață, astfel încât să oferim mereu clienților noștri produse și servicii la cele mai înalte standarde de calitate și totodată să le facilităm realizarea de proiecte tot mai ambițioase, într-un timp mult mai scurt.
Prețuim fiecare client care ne acordă votul său de încredere și îi arătăm acest lucru oferindu-i produse și servicii de înaltă calitate și o colaborare bazată pe respect, corectitudine și transparență, indiferent că lucrăm împreună pe termen scurt, mediu sau lung.

Suntem pregătiți să vă ajutăm să gestionați cu succes proiectele, începând cu selecția și implementarea soluției software potrivite și continuând cu training și consultanță pe durata utilizării soluției achiziționate, astfel încât să beneficiați complet de toate funcționalitățile.

Vreți să ne cunoaștem sau aveți întrebări? Vă rugăm să ne contactați! Echipa CADWARE vă stă cu drag la dispoziție!

Date companie:

 • CADWARE Engineering SRL
 • Sediu social: Str. Traian Popovici 110, etaj 4, sector 3, București
 • J40/15820/2008
 • CUI: RO24476541
Back to Top
×