fbpx

CADWARE Engineering. Noi va proiectam succesul!

Cine suntem?

O echipa de specialisti in domeniul tehnic – ingineri si arhitecti cu pregatire temeinica si certificari atestate international. CADWARE Engineering, incantati de cunostinta! 🙂

Desi portofoliul nostru numara deja peste 16 ani de experienta si numeroase proiecte reusite, continuam sa invatam pentru a fi mereu la curent cu noutatile. Astfel ii putem consilia pe clienti ce software sa aleaga pentru proiectele lor de arhitectura sau constructii si cum sa-l utilizeze pentru rezultate mereu la inaltime.

Fiind o firma independenta, ne-am cladit buna reputatie intocmai ca pe o casa trainica: proiect cu proiect si “caramida” cu “caramida”, masurand cu grija fiecare detaliu pentru ca rezultatele sa se alinieze cu asteptarile. Acum, la aproximativ 14 ani de la infiintare, suntem printre cei mai importanti furnizori de solutii pentru proiectare asistata din Romania. Cele mai importante realizari CADWARE Engineering? Reusitele clientilor nostri, care ne-au ales drept consultanti de incredere pe termen mediu sau lung si ale caror referinte ne onoreaza.

Cui ne adresam?

Birourilor de proiectare, companiilor de constructii si firmelor din domeniul topografiei si geodeziei care vor sa-si diminueze costurile aferente exploatarii resurselor CAD.

Ce oferim?

 • Solutii specializate pentru proiectare asistata – tehnologie de ultima ora, astazi indispensabila in arhitectura, constructii, inginerie civila, proiectare industriala
 • Informatii de ultima ora privind licentierea, modalitati de finantare si produse
 • Va ajutam sa va optimizati investitiile in software, instruirea si certificarea personalului, si astfel sa gestionati si exploatati eficient resursele CAD in cadrul companiei
 • Proceduri de lucru adaptate specificului si nevoilor fiecarui client, prin care reducem riscurile si rezolvam problemele uzuale cu care se confrunta arhitectii, proiectantii, inginerii, precum
  • obiective nerealiste privind timpul de recuperare a investitiei;
  • evaluare inadecvata a proiectelor prin estimari inexacte ale resurselor necesare;
  • planificare defectuoasa a achizitiilor si a implementarii;
  • selectie si pregatire slaba a personalului de baza;
  • neintelegerile din cadrul departamentului, cauzate de lipsa unei autoritati agreate si recunoscute;
  • suport insuficient la depanare pe intreaga durata de folosire a tehnologiilor;
  • flux de lucru ingreunat prin intreruperi, blocaje si intarzieri;
  • pierderi de date datorate lipsei unei stocari si securizari optime;
  • nemultumiri din partea proiectantilor si rezistenta la schimbare.

Odata aceste riscuri reduse sau excluse cu sprijinul specialistilor CADWARE Engineering si al resurselor pe care vi le punem la dispozitie, va puteti concentra asupra laturii creative a muncii dumneavoastra si va atingeti mai usor si mai rapid obiectivele.

Cum reusim acest lucru? Iata atuurile noastre:

Inca de la infiintarea companiei, in 2008, suntem furnizori de aplicatii software 2D si 3D pentru arhitectura si inginerie produse de cele mai prestigioase branduri din lume. Apoi, am adaugat produse complementare pentru a oferi clientilor nostri tot sprijinul necesar in dezvoltarea proiectelor lor.
Avand o activitate de peste 16 ani in furnizarea de solutii de proiectare, suport tehnic, cursuri personalizate, consultanta si implementari, cunoastem indeaproape nevoile si provocarile clientilor nostri si le putem oferi tot sprijinul necesar pentru atingerea obiectivelor lor.
Ne pregatim constant la marii producatori de software si testam aplicatiile si procedurile de lucru inainte de lansarea acestora pe piata, astfel incat sa oferim mereu clientilor nostri servicii la cele mai ridicate standarde si sa le permitem sa realizeze, la randul lor, proiecte tot mai ambitioase, mai multe si in termene mai scurte.
Pretuim fiecare client care ne acorda votul sau de incredere si ii aratam acest lucru oferindu-i produse si servicii de cea mai buna calitate si o colaborare bazata pe respect, corectitudine, transparenta – indiferent ca lucram impreuna pe termen scurt, mediu sau lung.

 

Oficial, ne identificam asa:

 • CADWARE Engineering SRL
 • Sediu social: Aleea Barajul Iezeru nr. 6A, etaj 3, cam. 301B, sector 3, Bucuresti
 • J40/15820/2008
 • CUI: RO24476541

Dincolo insa de formalitati, suntem echipa care va ajuta sa va proiectati succesul incepand cu selectia si implementarea solutiei software potrivite si continuand cu training si consultanta pe durata utilizarii, astfel incat sa beneficiati din plin de toate functionalitatile.

Vreti sa ne cunoasteti mai bine sau aveti orice intrebari? Contactati-ne, va stam cu drag la dispozitie!

Back to Top
CADWARE Engineering