Reduceri!

BricsCAD Pro

635,00 1.425,00  +TVA

BricsCAD este un software CAD puternic ce unifică setul de caracteristici familiare native dwg cu unelte 2D avansate şi modelarea directă 3D inteligentă. BricsCAD este platforma CAD 2D și 3D care vă ajută să rezolvați problemele de proiectare rapid.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

Instrumente de proiectare inteligente

BricsCAD  Pro dispune de instrumente inteligente unice, alimentate de AI (artificial intelligence), pentru a vă ajuta să lucrați mai mult și mai rapid. Concret, vă ajută să automatizați sarcinile manuale, să optimizați desenele, reducând semnificativ efortul și crescând productivitatea în toate etapele proiectării.

Libertatea proiectării

BricsCAD Pro oferă funcționalități unice, asigurându-vă libertatea de a lucra așa cum doriți. Având capacitatea de a mișca liber în și din fluxurile de lucru 2D și 3D și abordarea adaptabilă la modelarea 3D, aveți posibilitatea să alegeți cea mai bună abordare pentru voi.

Modelare 3D variată și puternică

Abordarea unică a designului 3D combină cele mai bune posibilități de modelare directă fără restricții și de proiectare parametrică. Sunteți liber să vă exprimați creativitatea în etapa de proiectare timpurie prin modelare dinamică directă, manipulând interactiv geometria solidă și de suprafață în timp ce mutați mouse-ul. Pe măsură ce designul evoluează, puteți adăuga mai mult control dimensional, totul fără complexitatea impusă de abordarea clasică bazată pe istoric.

Suport AutoLISP și API

BricsCAD Pro acceptă pe deplin LISP, reducând timpul necesar pentru a face sarcini repetitive de redactare. Este compatibil cu formatul AutoCAD AutoLISP, ceea ce face simplă reutilizarea rutinelor existente. De asemenea, dispune de un API puternic, oferind o platformă pentru multe aplicații independente specifice industriei.

Vizualizarea norului de puncte

BricsCAD Pro folosește o reprezentare îmbunătățită a datelor pentru a accelera performanța afișajului norilor de puncte, folosind jumătate din spațiul pe disc față de fișierele sursă din norul de puncte. Norii de puncte în formatele .ptx, .pts, .las și .rcp sunt preprocesate în formatul nostru de fișier proiect .vrm în fundal, pe computer. Nu există nicio pierdere de productivitate, deoarece puteți continua să lucrați în timpul procesului de stocare în cache.

Importați, editați, exportați, colaborați

Communicator pentru BricsCAD importă fără probleme date de geometrie și PMI din toate aplicațiile CAD majore. Communicator rulează pe toate edițiile BricsCAD cu excepția BricsCAD Shape și BricsCAD Lite.

Cerinte de sistem

Cerințe de sistem și recomandări pentru Microsoft Windows, Linux și pentru Apple Mac.

Sisteme de operare acceptate:

Windows 8.1, 10, 11 (x64)

Ubuntu V18.04 și versiuni mai noi care sunt încă acceptate de canonical

macOS 10.15 sau o versiune mai nouă: Catalina (macOS 10.15), Big Sur (macOS 11), Monterey (macOS 12)

CPU minim:

Intel® Core™ i5

AMD Ryzen™ 5

CPU recomandat:

Intel® Core™ i7

Intel® Core™ i9

AMD Ryzen™ 7

AMD Ryzen™ 9

Memorie de sistem minimă:

8 GB

Memorie de sistem recomandată:

16 GB

Spațiu minim pe disc:

2 GB pentru BricsCAD Ultimate, instalat

Sistem minim de afișare:

Afișaj Full HD (1920 x 1080) True Color și o placă grafică cu 1 GB VRAM

Ecranele Apple Mac

Sistem de afișare recomandat:

Afișaje multiple UHD (3840 x 2160) sau 4k True Color, cu o placă grafică PCIe® cu GPU și 4 GB VRAM

Ecranele Apple Mac Retina (4K și 5K).

Pe sistemele Microsoft Windows, majoritatea plăcilor grafice și a GPU-urilor de la NVIDIA, AMD și Intel® sunt acceptate.

Pe sistemele Linux, majoritatea plăcilor grafice și a GPU-urilor de la NVIDIA și AMD sunt acceptate.

Pe sistemele Mac, hardware-ul nativ de afișare Apple este acceptat.

Modurile de afișare non-wireframe ale BricsCAD sunt generate de tehnologia RedSDK de la Redway3D®. GPU-ul este folosit pentru a reda aceste moduri.

Licenta si livrare

Tip licente:

  • licente permanente, single-user, cu mentenanta inclusa pentru primul an
  • licente de tip abonament anual, single-user

Livrarea licentelor: livrare electronica (primiti pe email certificatul de licenta si informatii privind descarcarea si instalarea programului).

Back to Top
×