Reduceri!

BricsCAD V24 Pro

598,00 3.640,00  +TVA

BricsCAD Pro este un software CAD puternic ce unifică setul de caracteristici familiare native dwg cu unelte 2D avansate şi modelarea directă 3D inteligentă. BricsCAD vă ajută să rezolvați problemele de proiectare rapid, la cel mai bun raport calitate/preț.

Cere oferta

Contactează-ne pentru oferte personalizate, pentru achiziții prin fonduri europene, pentru modalități de plată în rate, pentru cantități mari, achiziții prin SICAP sau alte cerințe speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

bricscad pro

Software CAD familiar și compatibil

BricsCAD Pro este construit în întregime pe formatul DWG, standard în industrie, având compatibilitate completă pentru comenzi, scripturi, macro-uri și meniuri. BricsCAD te face să te simți ca acasă!


bricscad autocad

BricsCAD Pro este extrem de compatibil cu AutoCAD®

Pentru a trece la BricsCAD, utilizatorii nu trebuie să schimbe imprimantele, șabloanele, blocurile sau seturile de planșe – acestea sunt în totalitate compatibile. Numele comenzilor, alias-urile și variabilele de sistem sunt aceleași în BricsCAD și AutoCAD®. BricsCAD este construit pe baza formatului nativ DWG, pentru cea mai mare compatibilitate cu alți utilizatori CAD, indiferent de industrie.

 • Comenzi compatibile
 • Meniuri compatibile (.CUI, .CUIX)
 • Macro-uri / scripturi compatibile
 • Fișiere suport compatibile (.PC3, .LIN, .PAT, .DWT, .SSM)
 • Bazat pe tehnologia DWG 2018


bricscad lite - lisp

Suport pentru AutoLISP

BricsCAD Pro acceptă pe deplin LISP, reducând timpul necesar sarcinilor repetitive de proiectare. De asemenea, BricsCAD Pro este compatibil cu formatul AutoLISP al AutoCAD®, simplificând reutilizarea rutinelor existente. În plus, programul dispune de un API puternic, oferind o platformă de dezvoltare pentru multe aplicații independente, specifice fiecărei discipline în parte.

De ce să utilizați LISP?

Rutinele LISP sunt cel mai simplu mod de a automatiza procesele și fluxurile de lucru pentru manipularea în masă a layer-elor, modificarea proprietăților elementelor, automatizarea desenării și a relațiilor XREF, standardizarea fluxurilor de lucru pentru plotare și publicare etc.

Explorați platforma CAD deschisă a BricsCAD Pro

BricsCAD Pro este piatra de temelie a platformei deschise de proiectare BricsCAD. API-ul său extins vă permite să vă dezvoltați propriile aplicații personalizate, oferind dezvoltatorilor o bază puternică pe care să construiască soluții eficiente, specifice fiecărei discipline în parte.

Proiectare instalații industriale

GIS, cadastru și topografie

BricsCAD Pro Electric

Proiectare instalații electrice

Proiectare structuri

BricsCAD Pro Mecanic

Proiectare mecanică

Instalații de încălzire, ventilație și aer condiționat (HVAC)

BricsCAD Pro Civil

Proiectare infrastructură

Proiectare schele

BricsCAD Pro AEC

Arhitectură și construcții

Catalogul de aplicații BricsCAD include aproape 400 de aplicații partenere, oferind soluții specializate pentru diferite discipline industriale. Astfel, vă puteți desfășura munca mai ușor, mai rapid și mai precis.


bricscad - vizualizare nori de puncte

Vizualizare nori de puncte

BricsCAD Pro folosește o reprezentare îmbunătățită a datelor pentru a accelera performanța afișajului norilor de puncte. În acest fel, se folosește doar jumătate din spațiul pe disc, față de fișierele sursă din norul de puncte. Norii de puncte în formatele .ptx, .pts, .las și .rcp sunt pre-procesați în formatul propriu de fișier proiect .vrm în fundal, pe computerul propriu. În acest fel, nu vă scade productivitatea, deoarece puteți continua să lucrați în timpul procesului de stocare în cache.

Bază pentru proiecte de infrastructură

Capacitățile de proiectare din platforma BricsCAD oferă o bază solidă pentru infrastructură, cu un set de instrumente de proiectare fundamentale, dar puternice, alături de posibilitatea dezvoltării de aplicații specializate pentru a crea fluxuri de lucru precise și aplicate, de mare valoare pentru clienții noștri.

BricsCAD Pro: Instrumente de proiectare inteligente

BricsCAD Pro dispune de instrumente inteligente unice, alimentate de AI (artificial intelligence), pentru a vă ajuta să lucrați mai mult și mai rapid. Concret, vă ajută să automatizați sarcinile manuale, să optimizați desenele, reducând semnificativ efortul și crescând productivitatea în toate etapele proiectării.

blocuri parametrice

Blocuri parametrice: o abordare dinamică a creării blocurilor 2D și 3D

Blocurile parametrice automatizează sarcinile repetitive, permițând utilizatorilor să definească un bloc o singură dată, în loc de multiple blocuri separate. Puteți crea definiții de blocuri, atât 2D cât și 3D, utilizând același set de instrumente și același flux de lucru cu care sunteți familiarizat.

bricscad - block definitions

Funcția BLOCKIFY

Acest instrument, unic în BricsCAD, identifică elementele geometrice 2D și 3D care se repetă și le convertește automat în blocuri. În acest fel, eficientizați procesul de proiectare și vă asigurați că produceți desene mai curate și mai bine organizate.


bricscad lite - optimizare calitate

Optimizați calitatea proiectului în BricsCAD Pro

Funcția OPTIMIZE corectează problemele de desenare, prin găsirea și remedierea automată a incoerențelor, cum ar fi golurile și lipsa de aliniere, care altfel pot fi dificil de văzut. Astfel, vă îmbunătățiți acuratețea desenului și obțineți un rezultat mai curat și mai eficient.

bricscad - copyguided

Aliniați automat elementele copiate

Funcția COPYGUIDED aliniază automat elementele copiate la formele geometrice relevante, utilizând ghidaje de distanță generate automat. Puteți selecta în mod explicit elemente pe care să le utilizați ca ghidaje de distanță, sau puteți lăsa programul BricsCAD Pro să determine ghidajele pe baza elementelor de desen din selecția dvs.


bricscad - constrangeri automate

Aplicați automat constrângeri pentru elementele de desen 2D și 3D

Atunci când creați elemente 2D sau 3D parametrice, BricsCAD Pro vă permite să aplicați în mod inteligent și automat parametri și constrângeri cu un singur clic, controlând geometria pentru a putea modifica și reutiliza elementele proiectate. Totul, rapid și ușor.

bricscad - quad

Meniul contextual Quad pentru desenare, editare și informație contextuală

Meniul Quad, unic în BricsCAD, este o paletă predictivă de comenzi. În funcție de context, acesta vă oferă acces dintr-un singur clic la comanzile de care aveți nevoie. Meniul Quad este alimentat de tehnologii de machine learning și adaptat modului dvs. unic de lucru.

Libertate de proiectare în BricsCAD Pro

BricsCAD Pro include funcționalități unice, oferindu-vă libertatea de a lucra așa cum doriți. Cu un mod de licențiere flexibil, capacitatea de a intra și ieși liber în și din fluxurile de lucru 2D și 3D și abordarea adaptabilă la modelarea 3D, aveți posibilitatea să alegeți cea mai bună abordare pentru dvs.

Modelare 3D variațională puternică

Abordarea unică a designului 3D în BricsCAD Pro combină avantajele modelării directe, fără restricții, cu cele ale proiectării parametrice.

În primele etape ale proiectării, sunteți liber să vă exprimați creativitatea prin modelare dinamică directă, manipulând interactiv geometria suprafețelor și solidele prin mișcările mouse-ul. Pe măsură ce designul evoluează, puteți să adăugați mai mult control dimensional sau chiar să parametrizați complet proiectarea, totul fără complexitatea impusă de abordarea clasică.

BricsCAD Pro: Software CAD de înaltă performanță

Lucrul cu un program CAD ar trebui să fie fluid și fără întreruperi,
indiferent de câte milioane de linii sunt în fișier.

comparatie viteza bricscad autocad

Cu BricsCAD Pro, profitați cu adevărat de avantajele procesoarelor cu mai multe nuclee

BricsCAD utilizează multiple fire de execuție și operațiuni multi-procesor pentru a îmbunătăți performanța la încărcarea fișierelor, generarea desenelor și randare.

Motor grafic de înaltă performanță

Cu fiecare nouă versiune BricsCAD, ne străduim să îmbunătățim performanța grafică. Bucurați-vă de de zoom și panoramare fluide, chiar și în proiecte ce conțin sute de mii de elemente. BricsCAD Pro folosește sistemul grafic Redway3D pentru a oferi o performanță excelentă de afișare pentru grafica 3D.

bricscad pdf si tiff

Suport pentru fișiere PDF și BigTIFF

Stocăm imaginile statice la mai multe rezoluții în memoria temporară cache, pentru a afișa optim substraturile PDF și a vă permite să măriți, micșorați și panoramați imaginea ultra-rapid. Și motorul raster al BricsCAD oferă performanțe excelente de panoramare și zoom, chiar și cu fișiere enorme în format BigTIFF de 64 de biți.

Conectivitate între platformele CAD: Importați, editați, exportați, colaborați

Introduceți fără probleme date CAD din multe alte formate în BricsCAD, cu aplicația Communicator for BricsCAD. Odată importate, datele pot fi integrate în ansamblurile dvs., modificate prin modelare directă sau pot fi parametrizate.

Importați și exportați toate tipurile de fișiere cu BricsCAD

Programul BricsCAD acceptă în mod nativ mai multe tipuri de fișiere. Pentru a importa și mai multe feluri de date, producătorii au dezvoltat Communicator for BricsCAD, o aplicație suplimentară pentru importul de geometrie 3D și date PMI din principalele aplicații CAD. Acesta presupune un cost suplimentar și funcționează împreună cu BricsCAD Pro, BIM, Mechanical sau Ultimate.

Formate disponibile nativ în BricsCAD:

 • DWG/DXF/DWT
 • SketchUp® (import)
 • ACIS SAT
 • Imagini (TIFF, JPEG etc.)
 • PDF

Formate disponibile prin Communicator for BricsCAD:

 • Parasolid
 • Inventor®
 • SOLIDWORKS®
 • Catia™
 • STEP
 • Siemens NX
 • Creo
 • IGES
 • și multe altele

demo bricscad

Cerințe de sistem

Cerințe de sistem și recomandări pentru Microsoft Windows, Linux și pentru Apple Mac.

Sisteme de operare acceptate:

 • Windows 8.1, 10, 11 (x64)
 • Ubuntu V18.04 și versiuni mai noi care sunt încă acceptate de canonical
 • macOS 10.15 sau o versiune mai nouă: Catalina (macOS 10.15), Big Sur (macOS 11), Monterey (macOS 12)

CPU minim:

 • Intel® Core™ i5
 • AMD Ryzen™ 5

CPU recomandat:

 • Intel® Core™ i7
 • Intel® Core™ i9
 • AMD Ryzen™ 7
 • AMD Ryzen™ 9

Memorie de sistem:

 • Minim: 8 GB
 • Recomandat: 16 GB

Spațiu minim pe disc:

2 GB pentru BricsCAD Ultimate, instalat

Sistem minim de afișare:

 • Afișaj Full HD (1920 x 1080) True Color și o placă grafică cu 1 GB VRAM
 • Ecranele Apple Mac

Sistem de afișare recomandat:

 • Afișaje multiple UHD (3840 x 2160) sau 4k True Color, cu o placă grafică PCIe® cu GPU și 4 GB VRAM
 • Ecranele Apple Mac Retina (4K și 5K).
 • Pe sistemele Microsoft Windows, majoritatea plăcilor grafice și a GPU-urilor de la NVIDIA, AMD și Intel® sunt acceptate.
 • Pe sistemele Linux, majoritatea plăcilor grafice și a GPU-urilor de la NVIDIA și AMD sunt acceptate.
 • Pe sistemele Mac, hardware-ul nativ de afișare Apple este acceptat.
 • Modurile de afișare non-wireframe ale BricsCAD sunt generate de tehnologia RedSDK de la Redway3D®. GPU-ul este folosit pentru a reda aceste moduri.

Licență și livrare

Tip licențe:

 • licențe permanente cu mentenanță inclusă pentru primul an, abonamente 1 an sau 3 ani
 • licente single sau network

Livrarea licentelor: livrare electronica (primiți pe email certificatul de licență și informații privind descarcărea și instalarea programului).

Back to Top
×