AutoCAD Mechanical

AutoCAD Mechanical face acum parte din AutoCAD including specialized toolsets.

AutoCAD Mechanical reprezinta versiunea de AutoCAD special dezvoltata pentru proiectarea mecanica. Aplicatia include toate functionalitatile AutoCAD, plus o colectie completa de comenzi specializate pentru accelerarea procesului de proiectare mecanica.

Categorie: Etichetă:

Descriere

Multe dintre cele mai cunoscute comenzi, cum ar fi generarea de componente mecanice, cotarea automata si crearea listelor de materiale sunt automatizate. De asemenea, AutoCAD Mechanical contine o biblioteca de repere standardizate de peste 700.000 de componente dezvoltata pentru cele mai cunoscute standarde internationale, permitand astfel proiectantilor sa creeze cu usurinta si rapiditate desene de executie dar si documentatia pentru prototipurile digitale create in aplicatia Autodesk Inventor.

700.000 de piese standard – Alegeti dintr-o gama larga de piese si elemente standard

Realizati documentatia pentru modele 3D – Creati vederi si sectiuni asociate unui model 3D

Suport pentru standarde internationale de desenare – Unelte de desenare bazate pe standarde internationale

Functii de generare si calcul ale componentelor mecanice – Analizati eficient proiectul si generati arbori, arcuri, came sau transmisii cu curea si lant

Cerinte de sistem

Vezi cerinte de sistem pentru AutoCAD including specialized toolsets.

Licenta si livrare

Abonamentele la programele Autodesk sunt disponibile pentru diferite perioade, iar la expirare se pot reinnoi. Este nevoie de conexiune internet la instalare pentru activarea licentei si apoi programul poate functiona fara conexiune maxim 30 zile. La fiecare maxim 30 zile este necesara o conexiune internet pentru a verifica licenta.

Abonamentul include in perioada de valabilitate:

  • upgrade-ul la versiunea urmatoare imediat ce se lanseaza
  • suport tehnic la Autodesk
  • posibilitatea de a utiliza licenta acasa sau in calatorii
  • posibilitatea de a utiliza pana la 3 versiuni anterioare celei curente

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2 zile de la confirmarea comenzii (primiti pe email certificatul de licenta si date de acces in contul Autodesk de unde puteti descarca si instala programul).

Solicitare informatii suplimentare

[contact-form-7 id=”2862″ title=”oferta”]

Back to Top
×