Adobe Acrobat Pro for Teams, Multiple Platforms, English

289,00 867,00  +TVA

Complet refacut si intru totul mobil, va schimba pentru totdeauna modul in care lucrati cu layout-uri, fisiere pentru print si documente importante.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

Cea mai noua versiune a celei mai populare solutii PDF din lume. Acum puteti completa, semna si partaja fisiere PDF pe orice dispozitiv. Editati orice, accesati instant cele mai recente fisiere PDF vizualizate pe desktop, mobil si web. Petreceti mai mult timp lucrand, si mai putin timp cu hartiile.

Biroul, la fel de mobil ca dumneavoastra
Acrobat Pro DC este plin de uneltele de care aveti nevoie ca sa lucrati cu PDF-uri – inclusiv functii puternice pentru producerea de printuri si publicare digitala. Este la fel de mobil ca dumneavoastra. Puteti incepe un proiect la birou, puteti face ajustari in tren si il puteti trimite spre aprobare din sufragerie – fara intreruperi si fara a pierde nimic.

Acrobat DC functioneaza ca prin magie

Editati orice fisier, chiar si de pe hartie. Doar faceti o poza cu telefonul si apoi o deschideti pe desktop. In cateva clipe Acrobat o va transforma intr-un PDF pe care il puteti edita pe tableta – si pastreaza si fonturile din fisierul initial.

Semnaturi electronice. Oriunde

Acrobat DC aduce capabilitatile de semnatura electronica pe mai mult de un miliard de dispozitive din intreaga lume. Acum oricine poate semna documentele cu un deget pe dispozitive cu touch-screen – sau cu cateva clickuri intr-un browser. In plus, Acrobat DC simplifica trimiterea, urmarirea si stocarea documentelor semnate.

O interfata frumoasa, inclusiv pe dispozitive cu touch-screen

Putand fi folosit cu touch-screen si pe dispozitive mobile, cu avand o interfata clara care va aduce la indemana uneltele de care aveti nevoie – Acrobat DC este atat de uimitor, incat va veti intreba cum ati lucrat pana acum fara el.

Cerinte de sistem

Cerinte de sistem Adobe Acrobat Pro DC: https://helpx.adobe.com/acrobat/system-requirements.html

Licenta si livrare

Licenta: de tip abonament pe perioada selectata.

Livrare: licenta electronica (download).

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
×