Software randare V-Ray

454,00 658,00  +TVA

V-Ray ofera profesionistilor 3D o solutie de ultima ora care genereaza imagini de cea mai inalta calitate si cu un realism neegalat. Acesta se poate lauda cu cel mai complet pachet de functii de iluminare, shading si rendering de pe piata, usurand si accelerand munca artistilor, arhitecților si designerilor de pretutindeni.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:

Descriere

V-Ray funcționează împreună cu cele mai populare programe de proiectare, folosite în industrii diverse – de la arhitectură și design interior, la automotive și design de produs, la cinematografie, sofware development și jocuri video.

Citiți mai multe despre principalele aplicații pe care le completează V-Ray

V-Ray for 3ds Max

V-Ray for 3ds Max

V-Ray for 3ds Max completeaza perfect aplicatia de modelare oferind uneltele de randare necesare oricarui arhitect sau artist grafic. Noua versiune aduce un mod de lucru modern si eficient cu biblioteca de materiale, presetari de materiale si functii flexibile de post-procesare care economisesc timp si va permit sa mergeti mai departe de simpla randare.

 • Randare CPU optimizata – Randati imagini si animatii de la calitate si rezolutie inalta cu tehnologia de randare ray tracing adaptiva.

 • Randare GPU incredibil de rapida – Ajustati aspectul scenelor in timp real folosind puterea procesorului grafic. Construiti materiale, reglati camerele si ajustati luminile interactiv in fereastra de lucru.

 • Randare hibrida – GPU CUDA randeaza acum atat cu ajutorul CPU cat si GPU, pentru a profita de toate resursele hardware disponibile.

 • Lumini adaptive – Algoritm nou care accelereaza randarea scenelor cu multe lumini.

 

V-Ray for SketchUp

V-Ray for SketchUp

O experienta de randare reproiectata complet pentru SketchUp! Noua interfata cu utilizatorul este simpla si clara, cu presetari rapide si elemente de control precise care va permit sa va concentrati pe creativitate, fara a va face griji de ordin tehnic.

 • Cel mai puternic plugin de randare pentru SketchUp – Cu o suita de unelte de creatie completa, puteti sa randati orice – de la modele  simple pana la cele mai detaliate scene 3D

 • Biblioteca de materiale – Alegeti din peste 500 de materiale predefinite, gata de utilizat in urmatorul proiect

 • Sectiuni – Creati cu usurinta sectiuni cu Clipper Easily

 • Iarba – Creati iarba, materiale textile si covoare realistice

 • VR – Randati continut VR pentru ochelari de realitate virtuala

Ce e nou in V-Ray for SketchUp?

Noua versiune a celui mai popular software de redare ofera utilizatorilor noi oportunitati, libertate si placere in munca pe care o desfasoara, fara a parasi SketchUp.

Vizualizarea in timp real cu V-Ray Vision

 • Functiile de iluminare inteligente si post-procesarea fac rapid si usor accesul direct la cele mai bune randari.

V-Ray for Maya

V-Ray for Maya – randare puternica pentru artisti si fotorealism crescut pentru efecte vizuale si animatie.

Construit pentru a gestiona cele mai complexe proiecte si cele mai mari scene, V-Ray for Maya este tehnologia de randare de incredere pentru artisti si studiouri din intreaga lume pentru a livra animatii de inalta calitate si efecte vizuale.

 • Lumini adaptive – mai rapid de pana la 7 ori cu noul algoritm pentru iluminare

 • Intrerupere randare – Opriti si continuati randarea de unde ati ramas

 • Perspective aeriene – Adaugati efecte armosferice pentru realism crescut

V-Ray for Rhino

V-Ray for Rhino este facut pentru designeri

V-Ray for Rhino este curat, este simplu, si este mai rapid ca oricand pentru a va permite sa creati randari grozave direct in Rhino.

 • Interfata noua – prietenoasa cu designerii

 • Biblioteca de materiale – alegeti din peste 500 de materiale predefinite

 • Realitate virtuala – randati continut pentru VR

 • Perspective aeriene – Adaugati efecte armosferice pentru realism crescut

 • Iarba si blana – Creati iarba, materiale si covoare realistice

V-Ray for Revit

V-Ray Next for Revit, solutia numarul 1 de randare pentru arhitectura este acum disponibila pentru aplicatia ta BIM favorita.

Acum puteti randa intr-o varietate de stiluri, pe tot parcursul procesului de proiectare. Este mai usor ca oricand sa creati randari uimitoare direct din Revit.

 • Randare CPU, GPU si Hibida – doua motoare de randare puternice, pentru a satisface cel mai bine nevoile si cerintele proiectului
 • Interfata prietenoasa – Presetari de randare usor de folosit
 • Lumini adaptive – Accelerati randarea scenelor cu multe lumini
 • Randare interactiva – Obtineti feedback instantaneu in timp ce proiectati
 • Sectiuni – Suport pentru Section Boxes in Revit
 • Virtual Reality – Randati cu usurinta continut VR

R-Ray 6 for Revit

V-Ray for Cinema 4D

V-Ray for Cinema 4D

Cu instrumente inteligente și capacități puternice de randare, V-Ray for Cinema 4D! este un exemplu de viteză și control creativ, perfect pentru orice proiect.

Dă viață ideilor

Cu setul complet de instrumente de iluminare, umbrire și randare premiate ale V-Ray puteți da viață oricărei idei.

Conceput pentru proiecte complete

V-Ray a fost conceput pentru a face față celor mai mari proiecte, inclusiv scene cu cantități masive de geometrie și mii de lumini.

Realizați munca ușor

Instrumentele prietenoase cu artiștii și o interfață intuitivă vă ajută să lucrați mai inteligent, ceea ce vă ajută la a realiza mai ușor munca.

Randează rapid

Capabilitățile de randare GPU și CPU aduc un plus de viteză oricărei producții. Cu randarea interactivă rapidă veți vedea modificările scenei randate din mers.

Gata pentru scalare

Exploatați puterea mai multor computere pentru a randa imagini de înaltă rezoluție cu randarea distribuită V-Ray. Sau duceți randarea voastră în cloud cu acces direct la Chaos® Cloud.

Mergeți dincolo de randare

V-Ray este mai mult decât un instrument de randare. Compozitia încorporată și amestecul interactiv de lumină vă permit să reglați și să finalizați randările în tamponul de cadrul V-Ray fără a accesa o aplicație separată.

O experiență de randare cu totul nouă – și nu numai

V-Ray aduce o experiență de randare complet nouă pentru Cinema 4D. Cu noi instrumente inteligente și fluxuri de lucru, plus o interfață intuitivă, este mai rapid și mai ușor ca niciodată. V-Ray for Cinema 4D depășește randarea cu compozitia încorporată și mixarea interactivă a luminii.

V-Ray for Cinema 4D – Mix ușor

Acum, într-o singură randare, puteți crea zeci de scenarii de iluminare. Schimbați instantaneu culoarea și intensitatea luminilor fără a fi nevoie să randați din nou.

V-Ray for Cinema 4D – Compoziție încorporată

Noul compozitor bazat pe layere vă permite să combinați componente ale randării, să setați moduri de combinare și să reglați culorile fără a accesa o aplicație separată.

v-ray-for-cinema-4d-cadware

Randare GPU + CPU

Profitați din plin de hardware-ul vostru. Cu V-Ray puteți randa pe GPUs, CPUs sau o combinație a ambelor.

v-ray-for-cinema4d_cadware

Randarea producției GPU

Obțineți o creștere puternică a vitezei cu performanța accelerată de GPU a V-Ray GPU. Acum chiar mai rapid cu un card NVIDIA RTX.

Feature_v-ray-cadware-engineering

V-Ray for Cinema 4D – Randare interactivă rapidă

Creați aspectul dorit fără să așteptați. Randarea interactivă vă permite să vedeți modificările scenei randate din mers.

randare_v-ray-cadware-engineering

Randare distribuită

Utilizați cu ușurință puterea mai multor computere care lucrează împreună pentru a randa imaginile și mai rapid.

rendering-vray-cadware-engineering

Chaos Cloud

Randați fotografii și animații deopotrivă în cloud, prin simpla apăsare a unui buton – acum cu suport complet pentru Chaos Cloud, serviciul nostru de randare în cloud.

chaos-cloud-vray-for-cinema-4d-cadware-engineering

Randarea volumului

Randează ceață realistă, fum și efecte atmosferice. Aduceți cache-urile de grilă de volum de la Houdini, FumeFX și Phoenix FD.

volum-vray-for-cinema4d-cadware-engineering

Expunere automată și balans de alb

Camera V-Ray poate seta automat expunerea și balansul de alb, deci nu trebuie să faceți acest lucru manual.

expunere-automata-vray-for-cinema-4d-cadware

AI Denoising

NVIDIA AI Denoiser folosește inteligența artificială care reduce instantaneu zgomotul în timp ce randați.

Denoising-v-ray-for-cinema-4d-cadware

Coat layer

Creați cu ușurință materiale stratificate cu acoperiri reflectorizante direct în V-Ray Material. Este mai rapid de configurat și randează mai repede decât un material de combinare.

Coat-Layer-v-ray-for-cinema4d-cadware-engineering

Sheen Layer

Creați cu ușurință materiale pentru țesături precum catifea, satin și mătase cu noul layer Sheen adăugat la V-Ray Material.

Sheen-Layer-v-ray-for-cinema-4d-cadware-engineering

Metalice

Reflecțiile metalice sunt acum acceptate direct de V-Ray Material, făcându-le pe deplin compatibile cu fluxurile de lucru PBR.

Metalness-v-ray-for-cinema-4d-cadware-engineering

Car Paint 2 Material

Mergeți cu randările auto la nivelul următor cu un nou material de vopsea auto care include flakes mai reali și folosește mai puțină memorie.

v-ray-for-cinema4d_cadware_engineering

Îmbunătățire V-Ray Dirt

Dă suprafețelor un aspect degradat. Cu textura V-Ray Dirt îmbunătățită, puteți adăuga murdărie la fisuri și crăpături, puteți crea dungi procedurale sau puteți acoperi o suprafață întreagă.

VRayDirt_cadware_engineering

Physical Hair Material

Obțineți rezultate mai realiste cu noul V-Ray Hair Material.

v5_cinema_4d-cadware-engineering

Noul model Soare și Cer

Captează lumina orei magice. Noul model Sun & Sky este mai precis și arată mai bine la răsărit și apus, chiar dacă soarele cade după orizont.

v5_cinema_4d_cadware_engineering

Randomizarea texturii

Adăugați varietate scenelor voastre prin randomizarea culorilor și texturilor cu V-Ray MultiSub Texture.

texture-randomization_vray-for-cinema4d_cadware-engineering

Suport pentru biblioteca de materiale VRscans

Obțineți acces la o bibliotecă de peste 1.000 de materiale incredibil de reale – un atu excelent pentru a vă ajuta cu vizualizările voastre V-Ray.

Library-Support-v-ray-for-cinema-4d-cadware-engineering

Cerinte de sistem

V-Ray for 3ds Max
 • Sistem de operare: Microsoft Windows 7 (SP1), Windows 8.1, sau Windows 10 Professional
 • Procesor: Intel 64-bit sau compatibil cu suport pentru SSE4.2
 • RAM: 4 GB RAM si minim 4 GB swap – recomandat 8 GB sau mai mult, 8 GB pentru swap
 • Autodesk 3ds Max: 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 si 2021 (64-bit)
 • USB port: necesar pentru cheia hardware de licenta (USB 2.0)
 • TCP/IP: doar Ipv4 este suportat. Ipv6 momentan nu este suportat.
 • Server licenta: versiunea 4.5.1 sau mai nou
 • Accelerare GPU:
  • NVIDIA CUDA: placi video NVIDIA Maxwell-, Pascal-, Volta- si Turing- cu cel mai nou driver video sau cel putin versiunea 441.28;
  • NVIDIA RTX: placi video RTX cu cel mai nou driver video sau cel putin versiunea 441.28;
  • V-Ray Production Denoiser: placi video AMD sau NVIDIA cu suport OpenCL 1.2;
  • NVIDIA AI Denoiser: plavi video NVIDIA Maxwell, Pascal, Volta sau Turing cu driver versiunea 441.28
V-Ray for SketchUp

Windows

 • Procesor: Gen Intel® Core™ sau compatibil cu SSE4.2
 • RAM: minimum 8 GB RAM, recomandat 16 GB RAM
 • Spațiu hard disk: minimum 2 GB, recomandat 12 GB (incluzând conținut descărcabil suplimentar)
 • TCP/IP: doar IPv4 este suportat. IPv6 nu este momentan suportat
 • Sistem de operare: Windows 8.1, Windows 10 (doar versiuni pe 64-bit)
 • SketchUp Pro, versiuni 2017, 2018, 2019 (doar versiuni 64-bit)
 • V-Ray Vision necesită o placă grafică cu funcții DirectX 11 sau DirectX 12 și Shader Model 5.0.
 • Suport GPU: carduri NVIDIA bazate pe Maxwell, Pascal, Volta și Turing cu cel mai recent driver video sau cel puțin versiunea 411.31

Mac OS X

 • Procesor: Intel® Core ™ de primă generație sau procesor compatibil cu suport SSE4.2 (x64)
 • RAM: minimum 8 GB RAM, recomandat 16 GB RAM
 • Spațiu hard disk: minimum 2 GB, recomandat 12 GB (incluzând conținut descărcabil suplimentar)
 • TCP/IP: doar IPv4 este suportat
 • Sistem de operare: Apple® macOS 10.10.x sau mai nou
 • SketchUp Pro: versiuni 2017, 2018, 2019 (doar versiuni 64-bit)
V-Ray for Maya
V-Ray for Rhino

Windows

 • Procesor: Intel Core sau echivalent cu suport SSE4.2.
 • 4 GB RAM si 4 GB spatiu swap – recomandat 8 GB RAM sau mai mult, 8 GB sau mai mult pentru swap
 • TCP/IP: doar IPv4 este suportat.
 • Sistem de operare: Windows 8.1, Windows 10 (doar versiuni pe 64-bit)
 • Rhino: Rhino v6.29.20238 sau mai nou (doar versiuni pe 64-bit)
 • GPU suportate: placi video NVIDIA bazate pe Maxwell, Pascal, Turing, Volta sau Ampere cu DirectX 11 sau DirectX 12
V-Ray for Revit
 • Sistem de operare: Microsoft Windows 7 (SP1), Windows 8/8.1, sau Windows 10, toate pe 64-bit
 • Procesor: Intel Pentium, Xeon sau i-Series,  64-bit sau compatibil cu suport pentru SSE2
 • RAM: 8 GB RAM si minim 8 GB swap
 • Autodesk Revit: Revit, Revit Architecture, Revit Structure, Revit MEP versiunile 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 si 2020 (toate 64-bit)
 • TCP/IP: doar IPv4 este suportat. IPv6 momentan nu este suportat.
V-Ray for Cinema 4D

Windows

 • Procesor: Intel Core sau echivalent cu suport SSE4.2.
 • 4 GB RAM si 4 GB spatiu swap – recomandat 8 GB RAM sau mai mult, 8 GB sau mai mult pentru swap
 • TCP/IP: doar IPv4 este suportat.
 • Sistem de operare: Windows 8.1, Windows 10 (doar versiuni pe 64-bit)
 • Cinema 4D R20-23
 • GPU suportate: placi video NVIDIA bazate pe Maxwell, Pascal, Turing, Volta sau Ampere cu DirectX 11 sau DirectX 12

Licenta si livrare

Tip licente: licentele V-Ray sunt permanente sau ca abonament pe 1 an si includ 1 V-Ray Render Node.

Livrarea licentelor: livrare electronica (primiti pe email certificatul de licenta si informatii privind descarcarea si instalarea programului).

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
×