Skatter v2 – SketchUp Extension

119,00  +TVA

Cea mai puternica extensie SketchUp pentru distribuirea aleatoare a obiectelor. Generati si randati suprafete mari de vegetatie, multimi de oameni, orase, si multe altele, direct in SketchUp.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

Descriere

Utilizati Skatter for SketchUp pentru a genera si randa cu usurinta obiecte multiple distribuite aleator, reducand timpul si optimizand performanta de lucru in SketchUp.

Randati sute de mii de obiecte – Informatiile necesare randarii sunt trimise de Skatter direct catre motorul de randare, obtinand astfel un fisier de dimensiuni mici si posibilitatea de a randa un numar urias de obiecte.

Complet parametric – Skatter salveaza toate optiunile si parametrii, astfel ca puteti reveni si face modificari in orice moment, fara a sterge si a o lua de la inceput.

 

Biblioteca de obiecte – Creati suprafete cu iarba cu doar 4 click-uri. Pe langa obiectele incluse (iarba, copaci, tufisuri, pietre si altele), puteti adauga propriile presetari pentru a le utiliza mai tarziu.

Posibilitati multiple de amplasare – Imprastiati obiecte pe suprafete, de-a lungul curbelor sau in puncte individuale din model.

Zone – Definiti zone precise in care doriti sa distribuiti aleator obiectele, utilizand curbe sau obiecte SketchUp, sau prin desenare directa.

Distributie – Distribuiti obiectele aleator, pe o grila, pe puncte, fete, etc. Utilizati altitudinea sau panta terenului pentru a finisa distributia obiectelor.

Aleator – Evitati repetitia prin optiuni de translatie, rotatie si scalare a obiectelor.

Descrestere – Pentru a evita marginile dure, puteti utiliza parametrii de descrestere pentru a defini tranzitii line.

Prezentare Skatter

Ce e nou in Skatter v2?

Cerinte de sistem

Software:

  • Windows 7/8/10 (64-bit) sau Mac OSX 10.9+
  • Internet Explorer 9+ on Windows
  • SketchUp 2015 sau mai nou (64-bit)

Hardware:

  • Procesor Quad-core, 3 GHz sau mai mult
  • 8+ GB RAM

Licenta si livrare

Licenta permanenta.

Livrare electronica (download).

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
×