AutoCAD Map 3D

AutoCAD Map 3D face acum parte din AutoCAD including specialized toolsets.

Software pentru GIS si cartografie. Utilizati AutoCAD Map 3D pentru a avea acces la date CAD si GIS folosite pentru planificare, proiectare si managementul datelor.

Categorii: , Etichetă:

Descriere

Solutia software AutoCAD Map 3D constituie o platforma software inginereasca profesionala, destinata elaborarii si gestiunii datelor georeferentiate. Prin intermediul tehnologiei open-source FDO (Feature Data Object), aceasta solutie deschide cai de acces nemijlocit la datele stocate in formate binecunoscute in domeniul proiectarii si in GIS. Ea permite utilizarea instrumentelor implementate in AutoCAD in scopul intretinerii unei palete largi de informatii spatiale.

Facand legatura dintre domeniile CAD si GIS, AutoCAD Map 3D face posibila conlucrarea inginerilor specialisti si a profesionistilor GIS in vederea exploatarii unui set comun de date. In acelasi timp, pentru a dispune de fluxuri de lucru mai eficiente, uzitand de un mediu grafic unitar, aceasta solutie software permite integrarea functiilor geospatiale in cadrul proceselor de proiectare. Rezultatele nu intarzie sa apara: proiecte mai bune, o productivitate crescuta si o calitate mai buna a datelor.

Cerinte de sistem

Vezi cerinte de sistem pentru AutoCAD including specialized toolsets.

Licenta si livrare

Abonamentele la programele Autodesk sunt disponibile pentru diferite perioade, iar la expirare se pot reinnoi. Este nevoie de conexiune internet la instalare pentru activarea licentei si apoi programul poate functiona fara conexiune maxim 30 zile. La fiecare maxim 30 zile este necesara o conexiune internet pentru a verifica licenta.

Abonamentul include in perioada de valabilitate:

  • upgrade-ul la versiunea urmatoare imediat ce se lanseaza
  • suport tehnic la Autodesk
  • posibilitatea de a utiliza licenta acasa sau in calatorii
  • posibilitatea de a utiliza pana la 3 versiuni anterioare celei curente

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2 zile de la confirmarea comenzii (primiti pe email certificatul de licenta si date de acces in contul Autodesk de unde puteti descarca si instala programul).

Solicitare informatii suplimentare

[contact-form-7 id=”2862″ title=”oferta”]

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
×