Adobe Illustrator for Teams, Multiple Platforms, English

408,00 1.224,00  +TVA

Aplicatia cu grafica vectoriala de standard industrial va permite sa creati sigle, pictograme, schite, tipografie si ilustratii complexe pentru imprimare, web, aplicatii interactive, videoclipuri si mobil.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

Vedeti modul in care cea mai recenta versiune va ajuta sa creati cu precizie la nivel de pixeli, sa lucrati mai eficient cu fonturi si simboluri si sa accelerati initierea designurilor dvs. cu ajutorul sabloanelor.

Selectați o planșă de lucru întreagă sau alegeți materiale individuale dintr-una sau mai multe planșe de lucru și exportați-le în mai multe dimensiuni, rezoluții și formate cu un singur clic.

Accesați cu ușurință materialele Adobe Stock — inclusiv șabloane de design, imagini, grafice și colecțiile noastre Premium și Editorial — direct din câmpul de căutare Illustrator.

Creați mai rapid cu presetări și șabloane pentru broșuri, cărți de vizită și multe altele, pe care le puteți accesa din meniul de fișiere.

Illustrator este parte a Creative Cloud, ceea ce înseamnă că puteți avea acces la toate materialele dvs. — inclusiv Adobe Stock — chiar în cadrul aplicației, și că puteți transforma rapid o pagină albă într-o frumoasă operă de artă. Iar cu Adobe CreativeSync, totul este conectat în aplicațiile dvs. pentru desktop și dispozitive mobile.

Cerinte de sistem

Cerinte de sistem Adobe Illustrator: https://helpx.adobe.com/illustrator/system-requirements.html

Licenta si livrare

Licenta: de tip abonament pe perioada selectata.

Livrare: licenta electronica (download).

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
×