Software proiectare AutoCAD 2024 including specialized toolsets

1.840,00 1.935,00  +TVA

Abonati-va la AutoCAD including specialized toolsets si aveti acces la unelte specializate pe industrii, mai multa mobilitate cu noile aplicatii web si mobile si ultimele functionalitati de productivitate.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

Accelerati munca cu ajutorul functiilor si bibliotecilor specializate pentru proiectare mecanica, arhitectura, proiectare electrica, instalatii industriale, instalatii mecanice, electrice, ventilatie si sanitare pentru cladiri, pentru harti 3D si lucrul cu imagini raster, toate in interfata familiara de AutoCAD.

Seturi de unelte specializate incluse:

Arhitectura
Utilizati functii specializate pentru proiectarea constructiilor si peste 8000 de obiecte inteligente pentru arhitectura pentru a accelera realizarea desenelor si documentatiei de arhitectura. Automatizati crearea planurilor, sectiunilor, fatadelor si a altor desene cu ajutorul setului de unelte pentru arhitectura.

Mecanica
Utilizati functii specializate de proiectare mecanica si peste 700.000 de componente standard si simboluri pentru a realiza mai rapid proiectele dumneavoastra. Generati si calculati componente mecanice si obtineti automat lista de componente.

Electrica
Cresteti productivitatea cu ajutorul functiilor specializate pentru proiectare electrica si peste 65.000 de simboluri electrice inteligente. Proiectati rapid sisteme de control electric, panouri, scheme si alte desene cu ajutorul setului de unelte pentru proiectare electrica.

Instalatii cladiri
Functiile specializate si cele peste 10.500 de componente din setul de unelte specializate pentru instalatii mecanice, electrice, ventilatii si sanitare va ajuta sa desenati si sa creati documentatia de proiect pentru instalatii. Proiectati rapid conducte, trasee electrice si sisteme de ventilatie si sanitare cu uneltele MEP.

Instalatii industriale
Utilizati functiile specializate de proiectare pentru instalatii industriale pentru a realiza scheme P&ID si apoi a le integra in modele 3D ale instalatiei. Creati rapid diagrame, planuri si alte desene cu uneltele pentru instalatii industriale 3D.

Harti si GIS
Agregati datele CAD si GIS pentru va a ajuta la planificare si proiectare. Accesati cu usurinta datele GIS stocate in fisiere, baze de date sau servicii web si integrati-le cu planurile realizate in AutoCAD cu ajutorul uneltelor pentru harti si GIS.

Imagini raster
Folositi unelte de conversie raster-to-vector pentru a lucra cu planuri scanate si a converti imagini raster in obiecte DWG. Editati, curatati si transformati imagini, manevrati obiecte raster si creati elemente vectoriale cu ajutorul uneltelor pentru imagini raster.

 

 

In solutia software AutoCAD descoperiti un mijloc intuitiv de explorare a conceptelor proiectelor dumneavoastra, prin faptul ca ofera instrumente de lucru 3D capabile sa realizeze aproape orice forma imaginabila.

Cu instrumente puternice pentru realizarea desenelor sau modelelor, AutoCAD conecteaza si simplifica fluxurile de lucru de proiectare si documentare. Noi instrumente pentru conectarea cu serviciile cloud Autodesk 360 va ajuta sa accesati fisierele si sa colaborati la proiecte de aproape oriunde. AutoCAD este disponibil atat pe Windows cat si pe Mac OS, permitandu-va sa lucrati nativ pe platforma dumneavoastra preferata.

Creati si partajati rapid desene precise cu functii inovative de productivitate

Economisiti timp cu unelte simple pentru repararea legaturilor cu fisierele atasate

Folositi functiile de recunoastere de text SHX pentru a coverti rapid elementele importate din PDF in elemente text

Experimentati imbunatatiri importante la navigarea in modelele 3D

In plus, puteti avea puterea AutoCAD oriunde va aflati cu aplicatia mobila inclusa

Ce e nou in AutoCAD 2021

 • Istoricul desenului – comparati versiunile trecute si prezente ale desenului pentru a vedea evolutia proiectului
 • Comparare Xref – vedeti schimbarile aduse de fisierele externe atasate (Xrefs)
 • Integrare cu servicii de stocare cloud – accesati desenele salvate in Dropbox, Box, OneDrive sau Google Drive
 • Performanta imbunatatita – experimentati operatiuni de salvare si instalare mai rapide. Utilizati mai multe procesoare pentru operatiuni de orbit, pan si zoom mai fluide

 

Noutăți AutoCAD 2022

 • Funcții noi precum Trace și Share care activează procesul de revizuire. Puteți colabora cu echipele și colegii în mod digital și sigur cu AutoCAD de oriunde.
 • O caracteristică nouă, Count, care vă ajută să reduceți numărarea manuală, economisind timp și îmbunătățind precizia cu numărarea automată a blocurilor și a geometriei.
 • Flexibilitate în proiectare în AutoCAD pe desktop, web și dispozitive mobile. Acum se pot partaja și marca fișiere DWG în aplicațiile web și mobile.
 • Fluxuri de lucru mai ușoare și distribuirea fișierelor între AutoCAD 2022 și alte produse Autodesk.
 • O nouă modalitate de a vizualiza și edita mai multe desene în același timp în AutoCAD cu Floating windows.

Ce este nou in AutoCAD 2023

In AutoCAD 2023 explorati cele mai noi functii ale programului, inclusiv seturi de instrumente specifice industriei, automatizari noi si conexiuni directe intre dispozitive si produse Autodesk.

ce-este-nou-in-AutoCAD-2023-cadware-engineering

Markup Import si Markup Assist

Trimiteti si primiti rapid feedback la proiecte voastre. Importati feedback de pe hartie tiparita sau PDF-uri si adaugati modificari la desenele voastre in mod automat, fara etape suplimentare de desen.

My Insights

Aflati sfaturi utile si informatii valoroase la momentul potrivit si in contextul potrivit care va ajuta sa va finalizati proiectele mai repede.

AutoCAD web APIs

AutoCAD LISP API este acum disponibil in aplicatia web AutoCAD, exclusiv pentru abonatii AutoCAD. Indiferent ca sunteti in deplasare, la locul de munca sau oriunde altundeva, va puteti crea propriile personalizari pentru a automatiza secventele cu LISP in aplicatia web AutoCAD.

Sheet Set Manager

Deschideti seturile de sheet-uri mai repede ca oricand. Folosind platforma cloud Autodesk, trimiterea si deschiderea seturilor de sheeturi catre si de la colegii de echipa este mai rapida si mai sigura.

Count

Automatizati numararea blocurilor sau a obiectelor dintr-o zona selectata sau de-a lungul intregului desen cu ajutorul unui meniu pentru a identifica erorile si a naviga prin obiectele numarate.

Noutăți în AutoCAD 2024

Descoperiți informații și automatizări concepute pentru a crește performanța echipelor.

Activity Insights

Rămâneți conectat la date pe tot parcursul ciclului de viață al proiectului cu detalii despre activitățile mai multor utilizatori într-un fișier DWG. Fiți informat cu privire la modificările relevante ale fișierelor și accesați-le cu un jurnal de activități. Insight-ul activității ajută la eliminarea lacunelor de informații din fluxurile de lucru colaborative AutoCAD.

Smart Blocks: Replacement

Găsiți rapid blocurile de care aveți nevoie și înlocuiți unul sau mai multe blocuri prin sugestii bazate pe machine learning (învățarea automată), blocurile utilizate recent și selectarea manuală a blocurilor substituibile.

Smart Blocks: Placement

Plasați automat blocuri în desen în poziția și la scala corectă în funcție de locul în care le-ați introdus pe aceleași până acum în fișierul DWG, reducând numărul de clickuri necesare și economisind timp în acest proces.

Markup Import and Markup Assist

Trimiteți și integrați rapid feedback-ul de proiectare. Importați feedback de pe hârtie tipărită prin intermediul dispozitivelor mobile sau a fișierelor în format PDF și adăugați automat modificări la desene. AutoCAD utilizează învățarea automată pentru a detecta și executa anumite instrucțiuni în textul de marcare, inclusiv comenzile „MOVE”, „COPY” sau „DELETE”.

Dacă doriți să aflați mai multe funcționalități-cheie din versiunea AutoCAD 2024, cititi acest articol.

 

Cerinte de sistem

 • Microsoft Windows 11 sau 10 A(doar 64-bit, versiunea 1809 sau mai noua)
 • Procesor cu 2.5-2.9 Ghz (recomandat 3 GHz sau mai mult)
 • 8 GB RAM (recomandat 16 GB RAM)
 • 10 GB spatiu liber pe disk pentru instalare
 • Monitor 1920 x 1080 cu true color (sunt suportate rezolutii de pana la 3840×2160 pe sisteme cu Windows 10 64-bit si placa grafica capabila)
 • Placa grafica cu minim 2 GB memorie, latime de banda 29 GB/s si suport DirectX 11 (recomandat 8 GB memorie, latime de banda 106 GB/s si suport DirectX 12)
 • Google Chrome
 • .NET Framework Version 4.8
 • Conexiune internet pentru descarcare, instalare si activare licenta

Cerinte suplimentare pentru uneltele specializate:

AutoCAD Plant 3D

 • Spatiu liber pe disk 10GB

AutoCAD Architecture

 • Spatiu liber pe disk 12GB

AutoCAD Electrical

 • Spatiu liber disk 12GB

AutoCAD MEP

 • Spatiu liber pe disk 12GB

AutoCAD Mechanical

 • Spatiu liber pe disk 7GB

AutoCAD Raster Design

 • Spatiu liber pe disk 1GB

AutoCAD Map 3D

Licenta si livrare

Abonamentele la programele Autodesk sunt disponibile pentru diferite perioade, iar la expirare se pot reinnoi. Este nevoie de conexiune internet la instalare pentru activarea licentei si apoi programul poate functiona fara conexiune maxim 30 zile. La fiecare maxim 30 zile este necesara o conexiune internet pentru a verifica licenta.

Abonamentul include in perioada de valabilitate:

 • upgrade-ul la versiunea urmatoare imediat ce se lanseaza
 • suport tehnic la Autodesk
 • posibilitatea de a utiliza licenta acasa sau in calatorii
 • posibilitatea de a utiliza pana la 3 versiuni anterioare celei curente

Livrarea licentelor: livrare electronica in maxim 2 zile de la confirmarea comenzii (primiti pe email certificatul de licenta si date de acces in contul Autodesk de unde puteti descarca si instala programul).

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
×