Adobe Photoshop for Teams, Multiple Platforms, English

408,00 1.224,00  +TVA

Aproape toate proiectele creative se bazeaza pe cea mai buna aplicație de procesare a imaginilor si de design. Lucrati pe desktop si dispozitive mobile pentru a crea si a imbunatati fotografiile, designurile site-urilor web si ale aplicațiilor mobile, lucrarile artistice 3D, videoclipuri si altele.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichetă:

Descriere

Instrumentele simplu de utilizat va ajuta sa creati imagini uimitoare pentru proiecte de design precum bannere, brosuri, site-uri web si multe altele.

Combinati mai multe imagini, eliminati obiecte si retusati fotografii cu ajutorul unui set complet de instrumente profesionale pentru fotografie.

Accesati materiale Adobe Stock — imagini, grafice, sabloane si noile noastre colectii Premium si Editorial – direct din panoul de cautare Photoshop.

Accelerati inițierea designurilor dvs. pentru brosuri, carti de vizita si altele, folosind sabloane Adobe Stock de inalta calitate gratuite, pe care le puteti accesa din meniul Fisier > Nou.

Photoshop este parte a Creative Cloud, ceea ce inseamna ca puteti avea acces la toate materialele dvs. – inclusiv Adobe Stock – chiar in cadrul aplicatiei si ca puteti transforma rapid o idee intr-o frumoasa opera de arta. Iar cu Adobe CreativeSync, totul este conectat in aplicatiile dvs. pentru desktop si dispozitive mobile.

Cerinte de sistem

Cerinte de sistem Adobe Photoshop: https://helpx.adobe.com/photoshop/system-requirements.html

Licenta si livrare

Licenta: de tip abonament pe perioada selectata.

Livrare: licenta electronica (download).

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
×