Autodesk Subscription – Noua modalitate de a accesa software Autodesk!

Abonamentele Autodesk vă oferă acces la aplicaţiile Autodesk – aceleaşi versiuni complete ca la licenţele perpetue – dar cu posibilităţi de plată flexibile pentru un buget mai uşor de gestionat.

Începând de acum vă puteţi abona la programele Autodesk pe perioada în care aveţi nevoie de ele

Pentru a vă sprijini în activitatea dumneavoastră vă oferim posibilitatea de a vă abona la programele Autodesk pe perioade limitate şi cu costuri accesibile. Licenţierea Autdesk Subscription vă permite să accesati software-ul de care aveţi nevoie pe perioade de 3 luni sau 1, 2 sau 3 ani, să creşteţi sau să reduceţi numărul de licenţe în funcţie de necesităţile de moment şi să vă reduceţi riscurile.

Cu Autodesk Subscription aveţi cele mai noi aplicaţii cu cele mai mici costuri

Autodesk Subscription oferă o modalitate flexibilă şi rentabilă de a achiziţiona şi accesa programele şi serviciile de care aveţi nevoie pentru afacerea dumneavoastră. Cu Autodesk Subscription puteţi mări sau micşora numărul de licenţe atunci când doriţi. Contractele anuale, multi-anuale sau trimestriale vă permit să accesaţi aplicaţiile Autodesk într-un mod care ţine cont de necesităţile individuale de afaceri şi considerentele bugetare.

De ce Autodesk Subscription?


Cel mai mic cost iniţial

  • Flexibilitatea de a controla costurile fără o investiţie inţială mare în licenţe sau un angajament pe termen lung. Puteţi plăti pe parcurs.
  • În unele cazuri veţi putea factura costul cu licenţele software către clienţii dumneavoastră, aceste costuri devenind cheltuieli operaţionale şi nu de capital.

Creşteţi sau reduceţi rapid

  • Abonamentul Autodesk vă permite să adăugaţi sau să renuntaţi uşor la licenţe.
  • Puteţi creşte uşor numărul de licenţe pentru a gestiona o varietate mare de proiecte temporare sau necesităţile de personal suplimentar, cum ar fi angajaţii part-time.

Access la cele mai noi aplicaţii

  • Aveţi acces automat la cele mai noi versiuni ale aplicaţiilor software şi îmbunătăţirile acestora imediat ce se lanseaza.

Risc redus

  • Având costuri iniţiale mai mici, vă puteţi micşora riscurile când începeţi o afacere nouă.

Pentru mai multe detalii sau oferte va rugam sa ne contactati.