Twinmotion 2021

Reduceri!

Twinmotion 2021

279,00  +TVA

Twinmotion este o unealta de vizualizare usor de folosit pentru arhitecti, urbanisti si peisagisti, care transforma datele CAD in vizualizari uimitoare ce va permit sa impartasiti idei si sa comunicati informatii de proiect rapid si usor.

PROMOȚIE: 30% reducere până pe 01.10.2021!

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

Descriere

Cu Twinmotion creati vizualizari uimitoare cu doar cateva click-uri

Usor de invatat si folosit

Twinmotion a fost creat pentru a fi simplu si usor de folosit. Combinand o interfata intuitiva bazata pe pictograme, amplasarea obiectelor prin drag-and-drop si necesitand putine click-uri, va permite sa incepeti sa lucrati rapid si sa fiti productivi in scurt timp.

Mii de obiecte inteligente, animate sau statice, de inalta calitate

Biblioteca in continua dezvoltare a Twinmotion contine mii de obiecte inteligente, animate sau statice, care va permit sa creati scene uimitoare foarte usor. Acestea includ obiecte precum mobilier,  lumini, sunete ambientale, vehicule animate, oameni si animale animate, si chiar plante care reactioneaza dinamic la schimbarile de vreme sau anotimp.

Obtineti usor aspectul dorit

Crearea unui ambient si obtinerea unui rezultat realist sunt rapide si usoare cu cele peste 600 de materiale precise din punct de vedere fizic care reactioneaza la mediul inconjurator si functiile inteligente care va permit sa analizati impactul pozitiei soarelui asupra proiectului sau sa vizualizati aspectul vegetatiei in diferite anotimpuri.

Evitati procesul de import consumator de timp

Twinmotion este compatibil cu toate programele BIM si ofera sincronizare Direct Link cu Revit, SketchUp Pro, Rhino, Archicad si RIKCAD pentru a putea importa rapid fisierele. Twinmotion suporta alte 21 de formate CAD inclusiv FBX, SKY, C4D si OBJ.

 • Disponibil pentru Windows si macOS in 8 limbi
 • Interfata intuitiva cu pictograme
 • Posibilitati de control simple si amplasare drag-and-drop
 • Biblioteca de inalta calitate cu obiecte statice si animate
 • Direct Link cu aplicatii CAD si BIM populare
 • Utilizabil pentru proiecte de orice marime
 • Suporta 21 de formate de fisiere inclusiv FBX, C4D si OBJ
 • Vizualizari VR cu un click

 

Ce e nou in Twinmotion 2020.1 si 2020.2

Ce e nou in Twinmotion 2020.1

Lumini si umbre imbunatatite

A fost adaugata o noua metoda de iluminat SSGI (screen-space global illumination) pentru iluminat indirect dinamic, iar luminile si umbrele au fost imbunatatite pentru un aspect cat mai realist.

Cer realist

A fost adaugat un model realist de cer si atmosfera, care va permite sa creati randari exterioare mai exacte, la diferite momente ale zilei, in diferite anotimpuri si locatii geografice.

Lumini tip suprafata

Un nou element de lumini tip suprafata simuleaza mai precis lumina provenita de la suprafete mari precum panouri de tavan sau ferestre, care umplu spatiul cu lumina difuza.

Lumini volumetrice

O noua optiune de ceata asociata luminilor permit crearea unui efect de raze de lumina prin particulele suspendate in aer, precum ceata, praf sau fum.

Efect cinematografic de profunzime de camp

Efectul de profunzime de camp din Twinmotion copiaza foarte precis efectul unei camere de filmat reale, cu control pentru distanta de focalizare si bokeh si functie de focalizare automata.

Arbori de inalta calitate

Au fost adaugati arbori de inalta rezolutie modelati procedural de la Xfrog. Fiecare arbore este disponibil in mai multe variante de marime si anotimp. Rezolutia materialelor a fost imbunatatita pentru a simula mai bine lumina care trece prin frunze si efectul vantului asupra crengilor.

Vegetatie de inalta rezolutie

Multe obiecte din biblioteca de vegetatie, inclusiv toate tufisurile, au fost inlocuite cu variante de inalta fidelitate de la Quixel Megascans.

Cresterea vegetatiei

Arhitectii si designerii pot acum vizualiza efectul pe care il are asupra proiectelor lor vegetatia pe masura ce creste, de la plantare si pana la maturitate. Astfel se poate vizualiza cum va arata un proiect in momentul finalizarii, dupa cativa ani si dupa ce toata vegetatia s-a dezvoltat complet.

Distribuirea aleatorie a vegetatiei

Pe langa aplicarea vegetatiei cu pensula, o noua functie permite distributia aleatorie a vegetatiei pe suprafete.

Noi optiuni de personalizarea a ierbii

Puteti acum schimba aspectul peluzelor, campurilor si gradinilor prin ajustarea marimii, culorii, dungilor sau uscaciunii ierbii, precum si a efectului vantului asupra ierbii.

Aplicare imbunatatita a vegetatiei

Acum este posibila modificarea densitatii vegetatiei dupa aplicare, ceea ce permite crearea de multiple variante de vizualizare fara a incepe de la zero.

Personaje de inalta rezolutie

Toate personajele animate din Twinmotion au fost inlocuite de variante de inalta calitate, animate realist. Personajele vin cu mai multe variante de imbracaminte, posturi si animatii. In plus exista 82 de personaje statice de inalta rezolutie foto, toate provenite de la AXYZ design, specialisti in personaje 3D pentru vizualizari.

Sincronizare cu un click cu Rhino

Functia Direct Link este disponibila acum si pentru Rhino. Aceasta permite sincronizarea proiectului din Rhino cu Twinmotion cu un singur click.

Twinmotion Presenter

Twinmotion Presenter permite partajarea unui proiect si vizualizarea intr-o aplicatie separata intr-un mod simplu. Puteti crea usor o prezentare cu mai multe puncte de vizualizare si trasee de camera.

Functia Note

Puteti adauga note text elementelor 3D pentru a oferi feedback sau informatii suplimentare despre obiectele din proiect. Notele pot fi exportate in format BCF si incarcate apoi in Revit, Archicad, sau alte programe BIM.

Clipuri video folosite ca materiale

Este acum posibila utilizarea clipurilor video ca materiale, ceea ce permite, de exemplu, simularea unui televizor in functiune sau a unui foc in semineu.

Sticla mata

A fost adaugat un nou material pentru sticla mata, gata de folosit in proiect.

Materiale luminiscente

Noile materiale luminiscente permit obiectelor sa emita lumina – ideal pentru neoane, monitoare sau alte obiecte stralucitoare.

Material X-Ray

Noua optiune X-Ray a materialelor din Twinmotion va permit sa vedeti pozitia obiectelor ascunse de alte elemente. Puteti, de exemplu, vizualiza pozitia obiectelor MEP, cum ar fi tevi sau cabluri care trec prin pereti sau pe sub pardoseala.

 

Ce e nou in Twinmotion 2020.2

Unelte pentru animatie si faze

Usi parametrice, interactive

Au fost adaugate o serie de usi – incluzand usi simple, duble, glisante si incastrate – care se adapteaza automat la deschiderile existente si care pot fi configurate sa se deschida automat la apropierea camerei sau a oamenilor. Usile pot fi modificate cu diferite stiluri, culori, manere sau balamale, ceea ce ofera o gama larga de posibilitati.

Unelte de animatie

Noile unelte pentru animatie va permit sa adaugati o miscare de rotatie sau translatie pentru a anima propriile obiecte, cum ar fi usile, ferestrele sau lifturile. Sunt incluse cateva exemple, precum un carusel pentru copii, o bariera sau o poarta industriala.

Lucru mai usor cu faze

A fost adaugata o unealta de tip timeline pentru lucrul cu faze, ceea ce face mai simpla crearea de animatii video bazate pe fazele de constructie ale unui proiect, sau prezentarea diferitelor variante ale proiectului.

Realism imbunatatit

Apa mai realista

Materialul de tip apa a fost imbunatatit pentru a ilustra mai bine adancimea apei si pentru a imbunatati calitatea randarii, permitand crearea de lacuri, rauri sau piscine mai realiste.

Ploaie si balti mai realiste

Ploaia generata de Twinmotion 2020.2 face ca suprafetele sa apara mai ude si genereaza balti mai realiste, realizand un aspect mai bun al scenelor cu ploaie.

Vopsea auto imbunatatita

Materialul folosit pentru vehiculele incluse in biblioteca are acum un strat transparent care simuleaza lacul aplicat peste vopsea, permitand o simulare mai buna a vopselei auto.

Obiecte de biblioteca noi si actualizate

Arbori din Asia de est

Au fost adaugate 15 tipuri de arbori specifici din China, Japonia si Korea, iar fiecare arbore se poate vizualiza in patru anotimpuri si trei varste. Puteti astfel sa realizati proiecte care reflecta mai precis zona Asiei de est.

Utilaje de constructii noi

Au fost inlocuite unele din utilajele de constructii existente cu versiuni mai detaliate si animate care permit si personalizarea cu logo-ul companiei, pentru vizualizarea mai realista a fazei de constructie.

Avioane personalizabile

Au fost adaugate avioane care pot fi personalizate cu diferite culori sau logo, si la care se aprind luminile la venirea noptii.

 

Ce e nou în Twinmotion 2021.1

 • Au fost realizate îmbunătățiri în interfață, inclusiv un nou Header Panel care integrează ajutorul de navigare (help) și un buton pentru exportul direct al proiectului curent în Presenter Cloud.
 • Împărtășiți proiectele voastre cu părțile interesate oriunde în lume, cu acces la noul serviciu Twinmotion Presenter Cloud.
 • Au fost integrate categoriile suprafețe și obiecte Quixel Megascans în biblioteca de active Twinmotion pentru navigare ușoară și acces direct în cadrul proiectelor voastre Twinmotion.
 • S-a adăugat suport pentru funcționalitatea Datasmith Direct Link, care a fost dezvoltată pentru a oferi conexiuni între surse multiple și destinații multiple simultan.
 • Au fost adăugate 140 de obiecte noi în biblioteca Twinmotion, inclusiv arbori, obiecte de mobilier, precum și oameni.
 • S-a făcut posibilă etapizarea în fișierele Presenter, permițându-vă să prezentați de la distanță diferitele etape ale proiectului vostru de construcție în mod secvențial.
 • A fost schimbată structura de bază a datelor pentru geometrie, îmbunătățind performanța generală și stabilitatea.

Pentru mai multe detalii click pe articol.

Cerinte de sistem

Windows

Cerinte minime

 • Windows 7, 8, 10 – 64-bi
 • Procesor Quad-core Intel sau AMD, 2.5 GHz sau mai rapid
 • 8GB RAM
 • Placa video cu 8GB VRAM compatibila DirectX11 sau DirectX12

Cerinte recomandate

 • Windows 10 64-bit
 • Procesor Quad-core Intel sau AMD, 4.5 GHz sau mai rapid
 • 32GB RAM
 • Stocare 256GB SSD (pentru sistemul de operare) cu 2TB SSD (pentru date
 • Placa video Nvidia RTX 2070

Mac

Cerinte minime

 • Sistem de operare: Mac OS X 10.13.6 sau mai nou
 • Procesor: Intel Core i5 sau AMD, 2.5 GHz sau mai rapid
 • Placa video: NVIDIA GeForce GTX 1000 Series sau AMD Radeon HD series, sau superioara
 • RAM: 8 GB RAM

Cerinte recomandate

 • ​​​​​​​Sistem de operare: Mac OS X 10.13.6 sau mai nou
 • Procesor: Intel Core i7 sau AMD, 3.2 GHz sau mai rapid
 • Placa video: NVIDIA GeForce 2070 GTX sau AMD Radeon Vega series, sau superioara
 • RAM: 32 GB RAM

Licenta si livrare

Licenta permanenta.

Livrare electronica.

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top