Reduceri!

Software randare Corona Renderer

340,00 429,00  +TVA

Corona Renderer este o aplicație de randare ce oferă rezultate de înaltă calitate. Aplicația poate fi utilizată autonom, însă este disponibilă și pentru alte aplicații precum Autodesk 3ds Max și Cinema 4D.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:

Descriere

Corona Renderer – o aplicație ușor de utilizat

Nimeni nu se numește „tehnician 3D”, ci pe bună dreptate artist 3D, iar asta înseamnă că instrumentele de lucru sunt aproape invizibile, astfel încât să nu împiedice creativitatea.

Corona Renderer este unul dintre cele mai ușoare motoare de randare de învățat. Configurarea sa este într-adevăr la fel de simplă ca apăsarea pe „Render”! Majoritatea utilizatorilor noi vor învăța aplicația Corona Renderer într-o singură zi și se vor îndrăgosti de ea în următoarele zile.

working-animation-corona-renderer-cadware-engineering

Corona Renderer este ușor de înțeles

Scopul creării Corona Renderer a fost de a elibera utilizatorii de procesele tehnice și nenaturale. Se încearcă în mod constant să se simplifice procesul de creație prin eliminarea sau ascunderea setărilor tehnice inutile, astfel încât artiștii să se poată concentra asupra viziunii lor. Epoca studierii manualelor și a modificării eșantionării s-a încheiat. Doar apăsați pe Render și lăsați Corona să facă magia…

easy-to-understand-corona-renderer-cadware

Corona Renderer este Artist Friendly

Corona Renderer a fost dezvoltat în strânsă cooperare cu comunitatea de artiști. Creatorii săi sunt și foști artiști, astfel că această cunoaștere și experiență colectivă joacă un rol imens în proiectarea și dezvoltarea continuă.

Utilizați instrumentele care vă plac

Corona Renderer este compatibil cu o gamă largă de pluginuri de la terți, astfel încât să puteți utiliza oricare alte instrumente pe care le-ați integrat deja în fluxul de lucru. Indiferent dacă utilizați Corona Interactive Rendering sau efectuați o randare finală, puteți continua să utilizați iToo Forest Pack și RailClone, Siger Shaders, Quixel Megascans, Allegorithmic Substance, Phoenix FD, FumeFX, Ornatrix, Hair Farm și multe altele.

forest-corona-renderer-cadware-engineering

Calitatea randării

Corona Renderer oferă rezultate previzibile, fiabile și plauzibile din punct de vedere fizic, fără compromisuri de calitate.

calitatea-randarii-corona-renderer-cadware-engineering

Randare biased și unbiased

Sunteți la doar un click distanță de a vă bucura de o randare biased sau unbiased de înaltă calitate. Corona Renderer oferă soluții de randare pentru ambele situații.

În mod implicit, Corona Renderer folosește o soluție ușor biased, foarte aproape de a fi unbiased, dar reduce considerabil timpul de randare. Aceasta este soluția recomandată și funcționează fără ca voi să faceți vreo configurare. Corona Renderer va oferi întotdeauna rezultate clare, realiste, fără pete sau alte imperfecțiuni vizuale.

Viteză și interactivitate

Viteza este un factor important în orice mediu de producție, iar un motor de randare trebuie să ofere întotdeauna rezultate cât mai repede posibil. Corona Renderer folosește nucleele Intel Embree Ray Tracing Kernels, ceea ce face Corona să folosească doar viteza CPU, dar să fie la fel de rapid ca multe rendere GPU, dar fără nici una dintre limitările soluțiilor bazate pe GPU.

corona-renderer-cadware-engineering

Denoising – Reducere de zgomot

Funcția denoising analizează zgomotul din spațiul 3D, deci nu este doar un post-proces 2D. Puteți să o utilizați pentru a reduce numărul de treceri necesare pentru a obține o imagine fără zgomot. De asemenea, va elimina pixelii fierbinți dintr-o imagine.

Randare interactivă

Corona Renderer își propune să vă facă mai rapid, la fel ca și randările. Datorită randării interactive, Corona Renderer vă oferă aceleași avantaje ca un motor de randare GPU, dar fără nici una dintre dezavantajele și limitările acestora. Puteți schimba materialele, luminile, puteți crea sau regla geometria și puteți vedea randarea interactivă care răspunde aproape imediat. Funcționează complet pe CPU, deci nu îi pasă ce placă grafică ați instalat.

NVIDIA GPU Denoising

NVIDIA OptiX denoiser este singurul denoiser pe care îl puteți utiliza în timpul randării interactive și vă oferă o imagine fără zgomot în timp record. Cu toate acestea, nu vă limitați la utilizarea NVIDIA GPU Denoising doar pentru randarea interactivă – puteți utiliza și denoiserul GPU pentru randări finale dacă doriți.

denoising-corona-renderer-cadware

Compatibilitate

Deoarece randarea interactivă și cea obișnuită sunt aproape identice, sunt acceptate toate tipurile de geometrie, la fel ca aproape toate mapele 3ds Max și mapele terților. Sunt acceptate chiar și pluginuri avansate de la terți, cum ar fi Itoo Forest Pack, păr și blană de la Ornatrix, Hair Farm și simulări de la Phoenix FD. Puteți găsi o listă completă a pluginurilor acceptate în secțiunea Resurse. Core V-Ray Lights și Materials vor funcționa, de asemenea, în randarea interactivă, chiar dacă V-Ray nu este instalat.

compatibilitate-corona-renderer-cadware-engineering

Manipularea eficientă a multor lumini

Corona gestionează scenele cu multe lumini fără probleme și fără penalizări, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la încercarea de a vă optimiza scena.

Eșantionarea imaginilor adaptive

Aceasta echilibrează calculele de randare asupra imaginii pentru a concentra mai multă putere de procesare pe zone dificile, cum ar fi umbrele. Menținând zgomotul distribuit mai uniform, acest lucru oferă o imagine utilizabilă mai rapid și, de asemenea, permite Denoising să-și facă treaba.

corona-adaptivity

 

accesibilitate-corona-renderer-cadware

Instrumente puternice de workflow

Corona Renderer vine cu multe instrumente puternice pentru a vă accelera fluxul de lucru, care va deveni mult mai rapid, la fel ca și performanțele voastre!

tools-corona-renderer-cadware-engineering

Flexibilitate

Corona Renderer este foarte flexibil. Pentru a fi păstrată libertatea, Corona susține numeroase hack-uri de realitate care permit obținerea efectului dorit.

Lumini

Procesul de creare a luminilor este conceput pentru a oferi artiștilor un control complet asupra scenei.

lumini-corona-renderer-cadware-engineering

Materiale

Scopul dezvoltatorilor a fost de a face materialele intuitive, flexibile și ușor de configurat, fără să fie nevoie să optimizați valori inutile și alți parametri confuzi.

Distribuirea randării

Procesul de randare utilizând mai multe computere este simplificat de Corona Renderer. Aplicația facilitează acest lucru prin mai multe moduri. De exemplu, are propriul sistem distribuit de randare și este compatibil cu sistemee de gestionare a fermelor din Backburner și Thinkbox Deadline. Apoi, orice licență achiziționată de Corona Renderer include cel puțin 3 noduri suplimentare de randare, astfel încât să puteți folosi mai multe calculatoare pentru a reduce timpul de randare.

CPU

Corona Renderer nu impune un hardware pentru a rula. Acesta utilizează CPU-ul și îl puteți rula pe orice procesor Intel sau AMD (lansat în ultimul deceniu).

Comparatie tipuri de licente Corona

Corona Solo

 • Licenta fixa pe un calculator
 • Include toate variantele de Corona (pentru 3ds Max si Cinema4D)
 • Include suport
 • Biblioteca Chaos Cosmos

Corona Premium

 • Licenta floating – licenta “portabila”, se poate utiliza alternativ pe mai multe calculatoare
 • Include toate variantele de Corona (pentru 3ds Max si Cinema4D)
 • Include suport
 • Biblioteca Chaos Cosmos
 • Chaos Phoenix
 • Chaos Player
 • Chaos Scans

Cerinte de sistem

Cerinte hardware:

 • Pentru Corona Renderer 2 sau mai nou, este necesar un CPU care suporta SSE4.1 (orice procesor din ultimii 10 ani). Lista procesoare compatibile.
 • Pentru a utiliza functia optionala Fast Preview Denoiser (NVIDIA OptiX),  este necesara o placa video NVIDIA cu arhitectura Maxwell sau mai noua si cu cel mai nou driver disponibil. Nu toate placile video pentru laptop sunt suportate.
  Nota: aceasta functie este optionala, iar Corona Renderer va functiona bine si daca folositi o placa vide AMD sau integrata. Este diponibil si un High Quality denoiser, care utilizeaza doar CPU, si care poate fi utilizat pe orice calculator compatibil cu Corona Renderer.

Cerinte software:

Versiunea pentru 3ds Max

 • Autodesk 3ds Max x64 versiunie 2014-2021
 • 64-bit Microsoft Windows (7, 8, 8.1, 10)
 • Drepturi de administrator pentru instalare
 • Randarea distribuita necesita Autodesk Backburner, disponibila gratuit de la Autodesk

Versiunea pentru Cinema 4D

 • 64-bit MAXON Cinema 4D versiunile R14-R23
 • 64-bit Microsoft Windows (7, 8, 8.1, 10) sau macOS (10.7 sau mai nou)
 • Drepturi de administrator pentru instalare

Versiunea standalone

 • 64-bit Microsoft Windows (7, 8, 8.1, 10)

GPU DENOISER

 • Pentru a asigura functionarea corecta si cea mai buna performanta a optiunii Fast Preview Denoiser (NVIDIA OptiX), este necesara utilizarea celor mai noi versiuni de drivere pentru placa video folosita. Driverii se pot descarca de pe site-ul nvidia.com.

Licenta si livrare

Corona Renderer este disponibil pentru 3ds Max si Cinema 4D, in doua variante de licentiere:

 • Abonament 1 an – FairSaaS – pentru 1 utilizator
 • Licenta permanenta – Box – pentru o statie de lucru

Livrarea este electronica.

Back to Top
×