Servicii

Solicita informatii

Un proiect reusit in arhitectura si constructii incepe inca din etapa de proiectare. Iar noi, echipa CADWARE Engineering, va oferim tot ce va trebuie pentru a incepe cu dreptul fiecare proiect.
Simpla achizitie a unei aplicatii software si a unui computer, oricat ar fi de performante, nu va asigura succesul in proiectare. Fiind un domeniu tehnic, in care si cele mai mici omisiuni sau erori pot avea consecinte grave, atentia la detalii si pregatirea temeinica sunt cruciale pentru succesul oricarui proiect. Pentru ca arhitectul, proiectantul sau inginerul sa-si mentina viziunea clara, mana sigura si creativitatea neingradita, are nevoie de uneltele adecvate si de sprijin specializat. Pe toate acestea le gasiti la CADWARE Engineering:

Consultanta

Va ajutam sa alegeti cea mai buna solutie software de proiectare asistata – din punct de vedere tehnic si economic – pentru afacerea dvs.

Aflati mai multe…

Implementare si suport

Oricand intampinati dificultati in implementarea si utilizarea solutiei sau aveti nevoie de ajutor, va stam cu drag la dispozitie.

Aflati mai multe…

Training

Cursurile specializate si consilierea oferita de echipa noastra va ajuta sa profitati la maximum de functiile solutiei contractate.

Aflati mai multe…

Digitalizare proiecte de constructii

Servicii de modelare 3D BIM de la planuri 2D sau de la nori de puncte obtinuti prin scanare laser.

Aflati mai multe…

Biblioteci 3D BIM

Biblioteci de obiecte 3D, materiale sau echipamente pentru constructii, usor de implementat de catre ingineri sau arhitecti in proiectele lor.

Aflati mai multe…

Evaluare competente CAD

Teste personalizate pentru evaluarea cunostintelor de utilizare a programelor CAD si recomandari pentru training si certificare.

Aflati mai multe…

Pe scurt, Calitate, Atentie, Dedicare – toate ingredientele de care aveti nevoie pentru a va asigura proiecte de succes. Pentru CADenta reusitelor voastre in proiectare!

Back to Top
×