fbpx

Servicii

Solicita informatii

Un proiect reusit in arhitectura si constructii incepe inca din etapa de proiectare. Iar noi, echipa CADWARE Engineering, va oferim tot ce va trebuie pentru a incepe cu dreptul fiecare proiect.
Simpla achizitie a unei aplicatii software si a unui computer, oricat ar fi de performante, nu va asigura succesul in proiectare. Fiind un domeniu tehnic, in care si cele mai mici omisiuni sau erori pot avea consecinte grave, atentia la detalii si pregatirea temeinica sunt cruciale pentru succesul oricarui proiect. Pentru ca arhitectul, proiectantul sau inginerul sa-si mentina viziunea clara, mana sigura si creativitatea neingradita, are nevoie de uneltele adecvate si de sprijin specializat. Pe toate acestea le gasiti la CADWARE Engineering:

Consultanta

Va ajutam sa alegeti cea mai buna solutie software de proiectare asistata – din punct de vedere tehnic si economic – pentru afacerea dvs.

Aflati mai multe…

Implementare si suport

Oricand intampinati dificultati in implementarea si utilizarea solutiei sau aveti nevoie de ajutor, va stam cu drag la dispozitie.

Aflati mai multe…

Training

Cursurile specializate si consilierea oferita de echipa noastra va ajuta sa profitati la maximum de functiile solutiei contractate.

Aflati mai multe…

BIM

Proces de lucru care permite accesul imediat la informatiile legate de proiect, liste si costuri, informatii care sunt de inalta calitate, sigure, integrate si complet coordonate.

Aflati mai multe…

Data Management

Servicii profesionale de consultanta si implementare a solutiilor de gestionare a datelor de proiectare si lucru colaborativ, adaptate nevoilor dumneavoastra.

Aflati mai multe…

CAD Management

Externalizarea postului de CAD Manager, specialist responsabil atat cu resursele IT&C necesare proiectarii, cat si cu baza de cunostinte tehnice a proiectantilor.

Aflati mai multe…

Pe scurt, Calitate, Atentie, Dedicare – toate ingredientele de care aveti nevoie pentru a va asigura proiecte de succes. Pentru CADenta reusitelor voastre in proiectare!

Back to Top
CADWARE Engineering