Autodesk Vehicle Tracking

Autodesk Vehicle Tracking este un software de analiză, simulare și proiectare a traseului de mișcare a vehiculelor. Programul este disponibil numai în colecția Arhitectură, Inginerie și Construcții.

Utilizare Autodesk Vehicle Tracking

Autodesk Vehicle Tracking este un software de analiză a traseului vehiculelor care permite specialiștilor în domeniu (proiectanți, ingineri) să evalueze și să simuleze mișcările vehiculelor și să le integreze în procesul de proiectare. Programul ajută la proiectarea de parcări, sensuri giratorii, intersecții, piste pentru avioane și alte provocări de proiectare strâns legate de deplasarea vehiculelor.

vehicle-tracking-cadware-engineering

Principalele caracteristici ale Autodesk Vehicle Tracking

Analiza traseului vehiculului

Simulați traseele vehiculului direct în mediul CAD. Creați simulări 2D sau 3D utilizând unghiuri multiple ale camerei și o funcție de înregistrare.

1vehicle-tracking-colectia-aec-cadware

Evaluează conformitatea standardelor de siguranță

Explorați opțiuni de proiectare alternative pentru siguranță și respectarea standardelor.

vehicle-tracking-aec-collection-cadware-engineering

Proiectare parcări

Expuneți/prezentați rapid zonele de parcare a vehiculelor. Plasați grupuri de blocuri de parcări personalizate și drumuri de acces. Utilizați puncte de control pentru a edita ușor alternative de proiectare.

vehicle-tracking-cadware-engineering

Proiectare sensuri giratorii

Utilizați obiecte inteligente pentru a crea și edita geometria sensului giratoriu la o varietate de standarde internaționale de proiectare.

Proiectare aeroporturi

Analizați operațiunile aeronavelor, inclusiv traseul de la peron până la pista de pe care va urma decolarea, manevrele de împingere, zonele de siguranță și multe altele.

Proiectare linii de tramvai

Evaluați mișcarea tramvaielor și a altor vehicule feroviare ușoare, ale boghiurilor cu axă simplă sau dublă, precum și ale unităților suspendate.