Ce este nou în Revit 2022

Revit 2022 este despre voi

Aceasta este versiunea pe care ați așteptat-o. Pe baza feedbackului utilizatorilor și a celor mai populare solicitări, acum este oferit un flux de lucru mai eficient de la design la documentare, o interoperabilitate îmbunătățită pentru echipele de proiectare în toate etapele proiectării și o serie de îmbunătățiri ale productivității proiectării care vor crește gradul de confort atunci când lucrați în Revit.

Feedbackul utilizatorilor stimulează dezvoltarea funcțiilor

Revit 2022 oferă un set de funcții optimizate. Pentru coordonarea modelelor, comunicarea intenției de proiectare și documentarea proiectelor – aceasta este o versiune super-încărcată a Revit. Revit 2022 nu se concentrează exclusiv pe arhitecți și ingineri, ci pe modurile iterative în care utilizatorii lucrează împreună. Iată domeniile-cheie în care Revit 2022 are un impact asupra proceselor BIM și a fluxurilor de lucru în proiectare!

Conectează Revit la instrumentele pe care le folosiți în fiecare zi

Dezvoltatorii programului doresc să se asigure că echipele de proiect pot lucra cu Revit și instrumentele software la alegere. Revit este în prezent singurul software certificat de buildingSMART International pentru exportul arhitectural și structural IFC4, iar Revit 2022 oferă export IFC4 din primul moment. De asemenea, s-a semnalat că e nevoie de un sprijin mai bun pentru standardele deschise, astfel că se îmbunătățește modul în care echipele de proiect pot folosi Revit pentru a lucra pe platforme software, discipline și industrii. Certificarea de export IFC4 pentru MEP este următoarea pe listă.

Proiectarea în faza incipientă este în centrul atenției cu această versiune. Aveți nevoie de opțiuni și aveți preferințe. Acum puteți conecta fișierele McNeel Rhinoceros 3DM direct la Revit 2022. A fost introdus și un nou flux de lucru dus-întors între Revit și FormIt Pro. Ambele îmbunătățiri fac ca fluxul de lucru, pornind de la crearea de forme în proiectarea conceptuală din faza incipientă la definirea programului în dezvoltarea proiectării să fie mai ușor. În mod similar, noile fluxuri de lucru Revit și Inventor conectează procesele de fabricație cu BIM. Ansamblurile Inventor 2022 pot fi exportate ca fișiere RVT, permițând conectarea directă la proiectele voastre Revit. Aceste îmbunătățiri de interoperabilitate reflectă ceea ce au semnalat utilizatorii, și anume dorința de de a avea libertatea de a lucra cu instrumentele de proiectare la alegere, iar Revit este motorul vostru pentru documentarea și coordonarea proiectării bazate pe model.

Etichetați și programați după placul vostru

Programul Revit 2022 se instalează cu un set larg de caracteristici axat pe comunicarea intenției de proiectare și producerea livrabilelor de proiectare. Veți găsi multe îmbunătățiri ale listelor, adnotărilor, etichetelor etc., actualizări care fac configurarea și crearea proiectului mai precise, mai rapide și mai puțin predispuse la erori. Etichetele rotite, numerotarea flexibilă a reviziilor, cotele de pantă și înălțtime și afișarea grilelor în vizualizări 3D, toate îmbunătățesc capacitățile Revit ca instrument de captare și comunicare a intenției de proiectare.

Există ceva pentru toți în Revit 2022

Puteți folosi Revit pentru a face multe lucruri. Îmbunătățirile de care beneficiază toți utilizatorii sunt în centrul acestei versiuni, dar pentru arhitecți ies în evidență capacități de proiectare informate și modelare mai bună. Revit 2022 oferă pereți îngustați și editare profil pereți înclinați, noi categorii pentru a sprijini modelarea generică pentru elemente de design obișnuite, cum ar fi amenajări peisagistice, echipamente pentru alimente și servicii medicale, circulație verticală și multe altele. De asemenea, are cele mai recente actualizări ale instrumentelor de proiectare generativă și analiză a traseului, oferindu-vă un suport mai bun pentru geometrie și luarea unor decizii de proiectare informate.

Inginerii din diverse domenii vor beneficia de instrumentele de documentare îmbunătățite. Inginerii structuriști vor remarca, de asemenea, îmbunătățiri pentru conexiunile din oțel și o serie de îmbunătățiri ale armăturii, extinzând în continuare un set larg de capacități. Inginerii MEP și producătorii/fabricanții beneficiază de actualizări ale programului care facilitează documentarea intenției de proiectare în Revit. Instrumentul Design to Fabrication a fost îmbunătățit pentru a oferi un flux de lucru mai lin și mai consistent. Analiza sistemelor mecanice remarcă îmbunătățiri semnificative – de la capacitatea de a vedea modele analitice de energie în vizualizări 3D și până la afișarea rapoartelor detaliate de încărcare și dimensionare direct în Revit.

Revit 2022 este puternic prin utilizatorii acestuia

Această versiune reflectă angajamentul dezvoltatorilor programului de a asculta și de a răspunde utilizatorilor de pretutindeni.