Evaluarea competențelor CAD ale angajaților

CADWARE Engineering lansează un nou serviciu, și anume cel de evaluare a competențelor digitale într-o aplicație CAD de proiectare din lista de mai jos:

Acest serviciu este oferit firmelor de recrutare, departamentelor de HR din cadrul firmelor de proiectare sau antreprenorilor care doresc să evalueze cunoștințele noilor colegi ori doresc să realizeze un plan de dezvoltare profesională pentru colegii din cadrul companiei până la nivelul de expert.

O firmă poate apela la acest serviciu de evaluare a competențelor digitale din mai multe motive, cum ar fi:

  1. Identificarea punctelor forte și slăbiciunilor angajaților în utilizarea unei anumite aplicații, astfel încât să poată fi oferite traininguri personalizate pentru a le îmbunătăți competențele.
  2. Optimizarea productivității prin a determina cât de eficient utilizează angajații aplicația, astfel încât să fie luate măsuri pentru a optimiza productivitatea.
  3. Identificarea nevoilor de formare pentru angajații care au nevoie de instruire suplimentară pentru a-și îmbunătăți competențele în utilizarea aplicației.
  4. Evaluarea performanței în utilizarea aplicației și pentru a lua decizii privind recompensarea sau promovarea angajaților.

Realizarea unui plan personalizat de dezvoltare în carieră ajută inginerul/arhitectul să își dezvolte competențele digitale și să realizeze mai ușor proiectele, să își pună în practică ideile inovatoare, să colaboreze mai ușor cu partenerii/colegii. Pentru companii, un plan personalizat de dezvoltare ajută la consolidarea echipei prin alinierea cunoștințelor angajaților implicați în proiectare, realizarea mult mai rapidă a proiectelor și câștigarea de proiecte noi.

În funcție de profilul companiei, fiecare persoană evaluată primește un test cu întrebări și exerciții aliniat la obiectivele companiei. Întrebările conțin noțiuni de bază, de nivel mediu și avansat. Pe lângă rezultatul la test, se oferă un raport cu recomandări pentru evoluția profesională până la certificarea pentru programul respectiv.

Cere oferta aici:

Back to Top
×