fbpx

3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit

3Dconnexion SpaceMouse Enterprise Kit

429,00  +TVA

Atunci cand combinati un mouse 3D SpaceMouse Enterprise cu un CadMouse si un CadMouse Pad, va veti bucura de cel mai inalt nivel de confort si performanta in lucrul cu aplicatiile 3D.

SKU: 3DX-700058-CAD Categorie: Etichetă:

Descriere

Kitul complet pentru profesionistii CAD

SpaceMouse Enterprise

Construit pentru performanta inginereasca de top

SpaceMouse Enterprise, cel mai avansat mouse 3D de la 3Dconnexion, introduce un nou nivel de performanta si va ofera o interactiune in timp real cu proiectul la care lucrati.

SpaceMouse Enterprise este cel mai ergonomic produs realizat de 3Dconnexion. Setul complet de butoane mari, inclusiv butoane pentru vederi si taste speciale, inseamna ca veti deplasa mai putin mana spre tastatura.

CadMouse

Primul mouse din lume pentru profesionistii CAD

CadMouse de la 3Dconnexion este proiectat special pentru a lucra in aplicatii CAD. Inlocuiti click-urile repetitive pe rotita mouse-ului cu confortul unui buton mijlociu dedicat si precizia senzorului laser. Detineti controlul cu rotita de scroll si cu butoanele QuickZoom pentru a face zoom cu un singur click.

CadMouse Pad

Combinatia perfecta de viteza si precizie

CadMouse Pad de la 3Dconnexion ofera echilibrul ideal de viteza si control multumita suprafetei de lucru cu textura de inalta calitate. Special gandit pentru CadMouse, acest pad asigura de fiecare data miscari precise ale mouse-ului.

Twin-port USB hub

Conectivitate flexibila

Pur si simplu conectati SpaceMouse Enterprise si CadMouse la hub-ul USB cu doua porturi inclus in acest pachet pentru a ocupa doar un port USB de la calculatorul dumneavoastra.

 

SpaceMouse Enterprise Kit include

  • SpaceMouse Enterprise
  • CadMouse
  • CadMouse Pad
  • Twin-port USB hub

Cerinte de sistem

Sisteme de operare:

  • Windows 10, Windows 8 /8.1, Windows 7 (SP1), Windows Vista (SP1 si SP2)
  • Apple OS X 10.11 (“El Capitan”), Apple OS X 10.10 (“Yosemite”), Apple OS X 10.9 (“Mavericks”), Apple OS X 10.8 (“Mountain Lion”)

Aplicatii compatibile

Autodesk Inventor, AutoCAD, AutoCAD Mechanical, AutoCAD Civil 3D, AutoCAD Architecture, Autodesk Revit, AutoCAD Map3D, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Autodesk Navisworks, Autodesk Fusion 360, BricsCAD, CATIA, SolidWorks, Siemens SolidEdge, Siemens NX, PTC Pro/Engineer, Archicad, Nemetschek Allplan, Google Earth, Adobe Acrobat, Adobe Photoshop, Rhinoceros, SketchUp, si multe altele. Lista completa aici.

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
CADWARE Engineering