Software topografie Aplitop TcpMDT Standard

505,00 1.455,00  +TVA

Aplicatia TcpMDT Standard este conceputa sa ofere functionalitati specializate pentru realizarea proiectelor de topografie, pentru calculul profilelor de teren si pentru calcule de volume. TcpMDT Standard ruleaza pe platformele AutoCAD, BricsCAD si ZWCAD.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , , , Etichetă:

Descriere

Principalii utilizatori ai Aplitop TcpMDT Standard sunt administrațiile publice, companiile de construcții, de inginerie și arhitectura care efectuează studii de urbanism precum și companiile implicate în lucrări de terasamente, cariere, minerit, mediu, etc. dar și liber-profesioniștii. Foarte ușor de utilizat, TcpMDT Standard oferă utilizatorilor performanțe ridicate, precum și flexibilitatea de a lucra ca add-on pentru o varietate largă de versiuni ale sistemelor CAD, facilitând schimbul de informații între utilizatori prin desene în formatul DWG. TcpMDT demonstrează o mare versatilitate prin importul și exportul fișierelor în cele mai utilizate formate, inclusiv cele din categoria LandXML și KML și prin generarea de rezultate text, HTML, Word, Excel și PDF.

Puncte topografice

Programul începe să lucreze cu informațiile obținute de la orice stație totală sau GPS. Managerul de date propriu este dotat cu un vizualizator de puncte care este independent de tehnologia CAD, având control de vizualizare, orbită 3D, etc. În plus, vom putea executa tot felul de operații de editare cum ar fi: interpolarea, modificarea dimensiunilor, clasificarea pe nivele, filtrarea, atribuirea codurilor, etichetarea coordonatelor, gruparea acestora, schimbarea vizibilității acestora, etc. Coordonatele pot fi modificate folosind editor cu o structura similara cu o foaie de calcul. Selecția se face prin număr, nivel, dimensiune, grup, cod sau grafic.

Suprafeţe

Liniile de panta pot fi definite grafic printr-o secvență de puncte, prin coduri sau prin import de fișiere. TcpMDT Standard oferă instrumentele necesare pentru detectarea unor vertex-uri bune, a punctelor liniare, a intersecțiilor și inconsecvențelor in raport cu suprafața, rectificând sau evidențiind erorile. Triangulația poate fi creată din puncte, cu sau fără linii de rupere prin aplicarea unor controale de unghi, de lungime maximă sau prin minimizarea triunghiurilor orizontale și compensarea decalajelor.

Curbe de nivel

TcpMDT Standard poate genera curbe de nivel cu o echidistanta stabilita sau la cote definite de utilizator, acestea fiind actualizate automat cu fiecare schimbare în triangulație. Curbele de nivel pot fi etichetate manual sau automat, cu personalizarea stilurilor, a dimensiunilor și a straturilor. O altă comandă permite ca etichete suplimentare să fie plasate oriunde pe suprafață.

Aliniamente

Aliniamentele orizontale, care vor fi utilizate pentru crearea de profile longitudinale și secțiuni transversale, pot fi create interactiv cu ajutorul liniilor, al arcului circular sau a segmentelor clotoide și, de asemenea, din polilinii, prin introducere numerică sau prin importul de fișiere din cele mai folosite formate comerciale. TcpMDT Standard include instrumente pentru editare interactivă, precum și pentru dimensionarea aliniamentelor cu stiluri personalizabile, etichetarea datelor de aliniament, etc.

Profile

Profilele longitudinale și secțiunile transversale pot fi calculate plecând de la o suprafață, o cartografie 3D sau prin interpolarea unor puncte apropiate de aliniament. Comanda rapidă permite utilizatorului să deseneze o linie pe suprafață și să genereze rapid profilul. Profilele vor fi actualizate automat atunci când aliniamentul inițial sau suprafața au fost modificate. Mai mult, TcpMDT Standard are un editor de profile, independent CAD, care permite atât editarea grafică cât și cea numerică.

Cerinte de sistem

  • Aplicatii CAD suportate: AutoCAD 2007-2025, BricsCAD BIM/Pro/Ultimate V16-V24, ZWCAD Professional 2012+ 2025, GstarCAD Pro 2021-2024
  • Sisteme de operare: Windows 8 / 8.1 / 10 / 11, pe 64 bits
  • Placa grafica: 1024×768 pixels, compatibila cu OpenGL 3.3, chipset Nvidia sau ATI
  • Spatiu disponibil pe disk: 10 GB
  • Memorie: minim 8 GB
  • Procesor: Dual-core 2 GHz sau superior

Licenta si livrare

Livrare electronica in max. 5 zile lucratoare.

Back to Top
×