Software topografie Aplitop TcpMDT Standard + Surveying

705,00 2.045,00  +TVA

Modulul de topografie TcpMDT Surveying permite importul fisierelor din statiile totale si de la cei mai obisnuiti colectori de date de pe piata. Acest modul ruleaza pe TcpMDT Standard sau Professional.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:

Descriere

Gestionarea informațiilor înregistrate cu stația totală

Pe baza acestor informații, TcpMDT Surveying oferă toate instrumentele necesare pentru prelucrarea, calcularea și desenarea stațiilor de măsurare și a punctelor topografice măsurate. Calculul stațiilor poate fi realizat prin proceduri de radiere, prin intersecții directe și inverse și prin nivelare.

Programul compensează distanțele medii și pantele în calculul punctelor și al stațiilor.

Geodezie

TcpMDT Surveying include baza de date EPSG care conține sute de sisteme de coordonate și transformări de date verticale și geodezice din întreaga lume. Aceste date sunt utilizate de către biblioteca PROJ.4 pentru proiecții de cartografiere pentru a efectua conversii de coordonate între diferitele sisteme. Unitățile de coordonate pot fi metric sau imperial. Sistemele uzuale pot fi selectate dintr-o listă de preferințe.

Un calculator geodezic puternic permite implementarea celor mai folosite transformări și/ sau conversii între sisteme geografice, geocentrice și proiectate.

Sisteme locale de coordonate

TcpMDT Surveying are opțiuni pentru aplicarea și gestionarea sistemelor locale de coordonate, fiind disponibile următoarele metode:

  • 2D: Translatii XY, Transformarea Helmert cu 4 parametri;
  • 3D: Translatii XY și Transformarea Helmert cu 7 parametri;
  • 2D + 1D: Transformarea Helmert cu 4 parametri + deplasarea pe Z și Transformarea Helmert cu 4 parametri + deplasarea pe Z și înclinările pe XY.

Pentru a crea un sistem local de coordonate există diferite posibilități: introducând direct parametrii de transformare (rotații, translații etc.), stabilind perechile de puncte sursă și țintă implicate sau importând un fișier predefinit. Programul generează un raport detaliat în care sunt furnizați parametrii calculați, diferite statistici și coordonatele punctelor de control implicate.

Odată ce sistemul local a fost creat, înregistrarea poate fi efectuată pentru a putea ulterior efectua transformări de coordonate ale desenelor și fișierelor, putând fi utilizată și în aplicația TcpGPS pentru dispozitivele mobile.

Cerinte de sistem

Aceasta aplicatie este un add-on, si ruleaza pe TcpMDT Standard sau Professional.

 

  • Aplicatii CAD suportate: AutoCAD 2007-2025, BricsCAD BIM/Pro/Ultimate V16-V24, ZWCAD Professional 2012+ 2025, GstarCAD Pro 2021-2024
  • Sisteme de operare: Windows 8 / 8.1 / 10 / 11, pe 64 bits
  • Placa grafica: 1024×768 pixels, compatibila cu OpenGL 3.3, chipset Nvidia sau ATI
  • Spatiu disponibil pe disk: 10 GB
  • Memorie: minim 8 GB
  • Procesor: Dual-core 2 GHz sau superior

Licenta si livrare

Livrare electronica in max. 5 zile lucratoare.

Back to Top
×