Transmutr – SketchUp importer

119,00  +TVA

Transmutr este un program care vă ajută să convertiți diverse formate 3D în fișiere SketchUp, cu caracteristici puternice, cum ar fi materiale și proxy-uri automatizate gata de randare, simplificare geometrie, precum și opțiuni esențiale, cum ar fi scalarea, conversia unității, transformările de axe și multe altele.

Cere oferta

Contacteaza-ne pentru oferte personalizate, pentru achizitii prin fonduri europene, pentru modalitati de plata in rate, pentru cantitati mari, achizitii prin SICAP sau alte cerinte speciale.

Descriere

Cu plug-in-ul Transmutr convertiți sau transformați diferite formate de modele pentru utilizare în SketchUp, iar acest lucru vă oferă acces la o serie complet nouă de biblioteci de modele care nu sunt mereu compatibile în mod natural cu SketchUp.

Transmutr pentru SketchUp

Materiale automatizate pentru randare

Convertiți automat materialele gata de randare sau le modificați cu doar câteva clickuri.

Transmutr extrage cât mai multe date din fișierul sursă pentru a crea automat materiale gata de randare. Acest lucru vă scutește de munca manuală obositoare de a recrea materiale care au fost deja realizate în aplicația sursă (3dsmax etc.).

Desigur, puteți edita și modifica cu ușurință materialele adăugând hărți sau ajustând valorile principale.

materiale-automatizate-transmutr-cadware

Proxy-uri automatizate

Cu un singur click, Transmutr poate genera proxy-uri pentru V-Ray, Thea și Enscape. Pentru substituent, puteți alege între diverse opțiuni, cum ar fi Bounding Box, Face Skipping, Simplified Geometry, Billboard etc.

proxy-transmutr-cadware-engineering

Simplificarea geometriei cu Transmutr

Simplificați obiecte high-poly cu milioane de fețe în jos, la câteva mii sau sute. Deoarece SketchUp nu poate manipula obiecte high-poly, Transmutr poate reduce drastic numărul fețelor, păstrând în același timp forma generală a obiectului original. Puteți ajusta subtil nivelul de simplificare pentru a obține exact rezultatul dorit.

Legătură directă cu Quixel Megascans Bridge

Cu doar câteva clickuri, puteți trimite active Megascans de la Quixel Bridge la SketchUp.

Transmutr se va asigura că totul este convertit corect, veți obține toate setările de materiale configurate în activul Megascans, până la cantitatea perfectă de reflexie sau deplasare.

Reglați unitățile, scala și axele

Scalați modelul, reglați originea sau modificați Up Axis cu doar câteva clickuri.

Ierarhizarea modelului curat

Transmutr păstrează ierarhia modelului, simplificând-o în același timp. De asemenea, acceptă instancing (instanțarea? exemplificarea?) și va genera componente în acest caz. În caz contrar, va genera grupuri.

Ierarhizare-Transmutr-cadware-engineering

Simplificați obiectele SketchUp existente

Puteți edita o componentă sau un grup existent direct din SketchUp, de exemplu dacă doriți să simplificați geometria acestuia.

Transmutr poate importa următoarele formate: SKP, FBX, OBJ, 3DS, DAE și STL.

Cerinte de sistem

Software :

  • Windows 7/8/10 64bits
  • MacOS 10.12 sau mai mult

Recommended hardware :

  • Quad-core 3+ Ghz processor
  • 8+ GB RAM

Licenta si livrare

Licenta permanenta.

Livrare electronica.

S-ar putea să-ți placă și…

Back to Top
×