V-Ray Collection

Reduceri!

V-Ray Collection

585,00  +TVA

V-Ray Collection se adresează artiștilor și designerilor care caută libertate și flexibilitate creativă totală, aceștia beneficiind de acces instantaneu la 15 produse Chaos, toate cu o singură licență. Cu V-Ray Collection puteți lucra liber între aplicații 3D, utilizând propriul mix de randare fotorealistă, simulare a fluidelor și explorarea scenei în timp real, la orice proiect.

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: , , Etichetă:

Descriere

O singură licență, posibilități infinite

V-Ray Collection include V-Ray pentru aplicații de top de modelare și proiectare 3D: 3ds Max, Maya, SketchUp, Rhino, Revit, Modo, Cinema 4D, Unreal, Houdini, Nuke și Blender.

V-Ray Collection conține un set perfect de instrumente de randare și simulare 3D.

Flux de lucru liber

Treceți liber între mai multe aplicații 3D. Distribuiți conținut cu ușurință și lucrați perfect cu alții.

Mereu la zi

Obțineți acces instantaneu la noile versiuni și profitați de cea mai recentă tehnologie.

Simplificați configurarea

Nu este nevoie să jonglați cu versiunile și datele de expirare. O singură licență este cel mai simplu și accesibil mod de a avea totul.

Randați orice vă imaginați cu V-Ray Collection

Proiecte revoluționare. Povești în mișcare. Artă uluitoare. Oricare ar fi viziunea voastră, V-Ray vă ajută să îi dați viață. Creați imagini și animații fotorealiste cu cel mai important instrument 3D din industrie.

Creați orice tip de simulare a fluidelor cu Phoenix

Lansați o rachetă. Scufundați o navă. Topiți ciocolata. Sau turnați berea perfectă. Phoenix este instrumentul all-in-one de simulare a dinamicii fluidelor pentru artiști. Creați efecte fluide realiste precum foc, fum, lichide, oceane, ceață și multe altele. Configurarea rapidă, presetările încorporate și comenzile ușoare sunt aici pentru a vă ajuta.

Phoenix este disponibil pentru Autodesk 3ds Max și Maya.

phoenix-vray-collection-cadware-engineering

V-Ray Collection, cel mai rapid mod de lucru în timp real

Chaos Vantage permite modul de lucru în timp real intr-un mod cât mai simplu. Pregătirea scenei în timp real necesită mult timp și este dificilă, dar în Chaos Vantage este doar drag and drop. Chiar și în scenele de producție detaliate, veți explora și interacționa în cel mai scurt timp.

Vantage-VRay-Collection-cadware-engineering

V-Ray Collection- obțineți mai multe într-un singur pachet

Cu Chaos Cosmos puteți adăuga un conținut 3D excelent, gata de randare, proiectelor voastre V-Ray și să puneți în scenă designul arhitectural și de interior în câteva minute.

cadware-engineering-vray-collection-cosmos

Folosiți materiale incredibil de reale

Materiale complexe simplificate. Materialele care vă pot lua ore întregi pentru a le crea manual au fost scanate la perfecțiune. Peste 1000 de materiale prefabricate, inclusiv materiale plastice, metale, piele și chiar vopsele cu mai multe straturi, sunt incluse și gata să intre în următorul vostru proiect.

cadware-engineering-vray-collection-scans

V-Ray Collection – Randați totul în cloud

Chaos Cloud este o soluție de randare cu un singur click. Este la fel de ușor ca apăsarea pe un buton. Nu există hardware de configurat, doar faceți click pe randare și Chaos Cloud se ocupă de restul. V-Ray Collection include 20 de credite Chaos Cloud pe an.

cadware-engineering-vray-collection-cloud

Back to Top
CADWARE Engineering